Alla inlägg under november 2008

Av Carolina - 7 november 2008 17:39

o gräsänka...


känns som jag varit ensam mamma några dagar :-) igår var ja så trött så trött o hämtade tröst i att imorgon(idag då) skulle Pär sluta lite tidigare o komma hem så vi kunde laga och äta middag i lag samt ta det lugnt...jo tjena! Det var ju ikväll de hade bowling o mat med typ arbetsgruppen el nå sånt....suck..men han ska iaf komma hem direkt efter maten så det blir inte så sent hoppas jag...


Idag är det fem år sedan vi förlovade oss - det roliga är att vi skrev aldrig några datum i ringarna eftersom vi inte ville hänga upp oss på dagen men gissa vilken dag man kommer ihåg ;-)


Emil har haft en jobbig dag idag... först körde han på tok med fyrhjulingen - blev j*vligt rädd !!! både han o jag kan ja säga.

Sen hade han "ea" här å kom på den smarta idén att försöka köra ner leksakstraktorn - en stor med trampor - nerför trappan... behöver ja säga att det gick inget bra....han har skrapsår på näsan o kinden.

Sen tyckte han lite synd om sig själv o låg i sängen o åt ananas - några för många bitar eftersom han precis som mig är lite känslig på tungan så plötsligt blödde han då ....


Nu har han somnat men ja kikar till honom med jämna mellanrum så allt ser okej ut.


Nä ska ta o laga lite mat nu - känns väl inte så inspirerande men äta bör man ju göra... trevlig kväll på er

Av Carolina - 6 november 2008 18:13

på söndag är det fars dag - ska försöka komma ihåg det. Idag kvalificerade iaf min pappa sig för en riktigt bra present... hjälp mig hitta på ngt . snälla!!!


Var så trött o hungrig o irriterad när vi hämtat Hanna på skolan och handlat...speciellt som jag visste att det stod fem omockade boxar o väntade, mörkret började falla o hästarna antagligen väntade otåligt på att få komma in. Två barn som helst ville göra ngt helt annat underlättade inte heller....men halleluja...när ja svängde in på gården så stod pappa med grepen i högsta hugg o var inne på box nr fyra redan. Är han bäst eller är han bäst lixom!


Barnen satte sig på hjulingen o hämtade upp hö med mig gåendes på sidan, stolta som två tuppar blev de då :-) så efter lite vattenpåfyllnad o fodring så fick kusarna komma in. Min hade faktiskt lite bråttom in idag - kul att se. Sen kan man ju fundera på vad som hänt eftersom den gråa stod längst bak o väntade medan ja tog de två små...pappa fick gå in i hagen o hämta henne.


Förhoppningsvis är Pär snart på ingång så ska jag försöka åka upp o borsta av lite sen.....men sängen lockar väldigt mycket oxå.....

Av Carolina - 6 november 2008 10:55

ja vädret ute är inte speciellt lockande till aktivitet idag....vi känner mest för att sitta inne o mysa jag o Emil. Jo han fick vara hemma idag, dels pga min lathet...har så ont i kroppen - förkylning på g? men även för att han varit så duktig nu i två dagar o verkade riktigt trött igår så vill inte pressa på för mycket nu. Tar nya tag på tisdag. Det ska ju vara roligt att gå på dagis o är man trött blir det lätt för mkt stoj o stim.

Han hade sovit två timmar igår!


Ska ner o leka lite med "ea" sen innan vi hämtar Hanna på skolan. Pär är i Hudiksvall på kurs idag så vi spar lite tid o dessutom blir det inte så sent för tjejen.

ska väl försöka hitta på nå mat o till middag, nu till lunch så blir det fisk o potatis. Emil håller på å dukar nu - duktig kille.

Av Carolina - 5 november 2008 11:59

han går på dagis då. Var lite motigare idag men det gick. Han hämtade "ea" o vi gick tillsammans ner, när vi sen kom in så sprang hon men han skulle ha sällskap. Följde in o kikade vad de gjorde sen satte jag igång honom att måla innan jag gick. Var nog inte inne mer än fem minuter men det gick hyfsat tycker jag.

Får höra när ja hämtar sen hur det gått. Han är säkert supertrött i em. Själv är jag skittrött o har haft så ont i nacken men men... har tagit en lång skrittur med mamma nu. Vi tog en promenad rakt ut i skogen o kan ju säga att vi kom inte fram där vi trodde hehe. Men det var mysigt o iaf Rebecca verkade uppskatta att få gå upp o ner o kliva runt stenar o över kvistar. Q han ser mest butter ut o snubblar sig fram han ;-) inte populärt när morsan försvinner bakom ett träd el så men annars har han ingen brådska alls.


Såg ut att kunna finnas en hel del svamp i markerna där oxå. Var bra betat i mossan av älgar.


Ska fika lite o se om de finns nåt att stoppa i magen här nu, sen ska jag ner o hämta pappa o emil. Ikväll blir ännu en sen kväll innan jag är hemma.


Var på syjunta igår. Länge sen sist o trevligt att träffas igen. Man märker va mycket man missar av skvaller när man dels då har flyttat iväg så här, dels inte har ett jobb centralt o dels inte har gått på juntan på några månader.

Av Carolina - 4 november 2008 10:23

så är han då tillbaka på dagis idag!

Har inte varit där på en månad nu...ville inte imorse heller o jag var förberedd på gråt o tandagnisslan... men så gjorde ja som så att vi gick in o hämtade upp linnea med familj o så gick vi tillsammans på dagis. å då blev det mycket roligare att gå dit. Han till o med sprang en liten bit före oss. Å först in i hallen, tog av sig kläderna själv o kom ihåg vart de skulle hänga. Han gick in sen kom han o frågade om ja skulle komma - sa att jag kommer om en stund o d nöjde han sig med o gick in själv igen :-D

Så skönt! Det var iaf första lämningen - har fasat för det här ett tag nu. Hoppas att det går bra imorgon oxå....får göra till en vana att göra följe med linnea kanske det blir bra.


Ikväll blir det middag hos svärmor o sen ska jag ta mig iväg på syjuntan. Har inte varit dit o träffat de andra tjejerna på månader nu....


Ditte har varit dålig i magen inatt o imorse var hon superstel när hon skulle gå ut + lite svullen i bakbenen igen. :-( Nu när ja åkte förbi stod de i hagen o kikade. Såg lugnt o fridfullt ut, ska gå å känna på henne snart.

Av Carolina - 3 november 2008 17:58

hmmm.. har en pålle som ser ut som om hon sprungit maraton idag... hela hon är svettig - man undrar ju varför. Ska upp nu o kolla av med visitertång o tempa. Sen får vi se vad som händer.


Hämtade Hanna på skolan idag när hon slutade sen var vi hem till "ea" o fikade. Emil var jättetrött i början men sen vaknade han till o de busade på ordentligt.

Har mutat ikväll... han ville rida på Nisse men sa att han kanske kunde få sitta på honom imorgon om han gick på dagis först! Få se om det funkar imorgon oxå - det verkade funka idag iaf :-).

Av Carolina - 3 november 2008 08:56

uscha...detta brukar vara den värsta veckan på hela året....tyvärr så är det så. Ser dock ut att bli rätt fint idag men är spänd, har ont i kroppen, sover halvtaskigt o det slår liksom aldrig fel. Har varit så de senaste åtta åren så varför skulle det bli ngn skillnad denna gång ?

Har tagit ut lite hästar nu och gett hö i hagen. Ska ner o kolla av min lilla dam snart. Hon haront i benen el möjligtvis i hoven... har som inte lyckats fastställa vad som är källan till hennes försiktighet men nu känns det som att ena hoven är varmare än den andra så kanske ändå att det är en begynnande hovböld som jag misstänkte redan från början...hoppas på det så det inte är ngt allvarligare.

Måste ta mig hem snart oxå o elda på lite så det blir varmt igen. Tror intye Pär tände ngt imorse - för tanken stod bara strax över 20 grader när jag var ner o hämta kläder.

Emil har hostat hela natten. Ingen hit att åka hjuling i kylan för hans luftrör verkar det som...dagis imorgon...kommer jag att vara impopulär eller....

Av Carolina - 2 november 2008 17:38

Har varit mest utomhus idag. Fast dagen började med lite tvätt o städ för att få undan lite i korgarna. Sen klädde vi på oss varmt o drog upp till 36:an där det blev fyrhjulingsrace en stund. Syster var på väg ut med lilleman så jag följde med på gamla mamma som inte alls tyckte det gick tillräckligt fort för sonen. :-) Blev en del bock o skutt hihi, kände mig lite osmidigt ska jag ärligt säga, speciellt i de kläder ja hade. Men hon är allt lite häftig den gamla damen.


Sen åkte barnen vidare till Erik o där var det fullt race på båda de små hjulingarna. Hanna och Erik körde varsin och Emil alternerade emellan dem. Var mkt stolt över att ha fått åka med Erik! Hans hjuling är ju lite större än Hannas....

Ska försöka få ut några kort senare i veckan.


Sen har vi varit här hemma o myst. Brorsan o Marre kom o fikade och lekte med barnen en stund. Just nu är Pär nere o handlar - man drar sig lite för att åka nuförtiden, ngt positivt med att bo ute i skogen haha.


Imorgon är det måndag då igen, upp tidigt o ta ut hästar med mormor sen är själv resten av dagen. Ingen aning vad vi ska hitta på men men det löser sig.

På tisdag ska jag försöka få iväg lilleman på dagis - lär inte bli populärt men men sånt är livet ibland.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards