Alla inlägg under november 2008

Av Carolina - 14 november 2008 17:34

Åter i "baracken". Vi åkte tillbaka hemåt efter frukosten imorse - el vi har ju inte stressat direkt så nån gång på förmiddan är väl mer korrekt ;-).


Hade en bra dag i stan igår, kom upp strax före lunch som vi intog på MAX - väldigt nyttigt men ooo så gott det faktiskt var. Sen checkade vi in på hotellet o där lämnade jag grabbarna ensamma för att leta mig iväg halvvägs uppför norra berget där jag hade en intervju inbokad kl 13.00 Gick helt okej tror jag. Vi var två st som blev intervjuade tillsammans - vi fick helt enkelt samma frågor o började svara varannan gång. Nu är det bara att vänta in resultatet, får svar den 24/11 - en måndag - sen får vi se vad som sker...

Nåja åter till hotellet där grabbarna hunnit med både ett bad ( den lille) o en liten tupplur ( den store sa att det var den lille men de hade nog provat sängen båda två :-D).


Tog med dem ner o vi for ut till Birsta där Biltema stod först på listan, Pär vandrade runt länge! Till slut började Emil tröttna o ropade lite irriterat på sin pappa - han väntade nämligen på att äntligen få åka ut o leka med Erik. Han fick dock ge sig till tåls ännu en stund, Pär o han tog en vända på skokanonen medan jag gick på Gina Tricot - hade spanat in en kjol o en tunika sen länge o nu är de i min ägo :-)!

Vid fyra rullade vi in hos Jennie o Niklas o där blev det fika o prat medan barnen lekte.


Kl sex skulle Pär vara inne på möte så vi släppte av honom å åkte iväg på ICA o handlade lite frukt, godis o juice. Sen blev det en lugn tevekväll på hotellrummet.


Det började snöa några mil söder o Sundsvall igår o nu på morgonen var det sjukt halt. På vägen hem snöade det nästan hela tiden, väldigt fint runt Hassela och Furuberg.


Har ätit nu o ska dricka lite te samt spela lite yatsy med min familj.


Trevlig helg allihop.

Av Carolina - 13 november 2008 09:15

japp, nu styr vi kosan mot sundsvall. Ska ner o lämna av hunden hos farmor o farfar sen rullar vi. Får se vad vi hinner med mer än det vi ska...ville in i några affärer iaf....men vi får se

Av Carolina - 12 november 2008 15:39

har min lilla dam haft idag. Börjar misstänka att det kan vara foderrelaterat nu. Ska ta bort muslin hon får o se om det blir nån skillnad. Är bara hon som äter av den nu o det är bara hon som får symptom på magont så kanske att den gått o blivit dålig. Är inte alls omöjligt. Så nu försvinner den ur hennes diet en stund. Dessutom ska vi byta havren oxå.

Har gett henne mag/tarm grejs nu så jag hoppas det blir bättre. Ska in på Bergsåker imorgon när vi ändå är i Sundsvall o se om de har mer sånt där eftersom jag snart använt upp Saras.....


Annars har vi haft en bra dag idag. Var ner o fota Emil imorse så nu håller vi tummarna. Fotningen skedde i en separat lokal o de hade inte fått in några nya sjuka igår em el idag så vi hoppas att vi klarade oss denna gången.

Sen åkte vi hem o eldade lite - var kallt imorse....både inne o ute. Men när jag tänker efter så var det ungefär som vi brukade ha i förra huset inne men nu har jag vant mig vid ett varmare klimat :-).

Fick besök av en gamma klasskompis med barn så Emil bakade kaka. Sen ringde då mamma om att ditte var dålig så efter det har vi varit i stallet mest hela tiden. Kollat på när Qalle blev skodd o sånt kul.


Ska ta o kolla lite kläder o sånt snart inför imorgon, kanske behöver tvätta ngt....Emil vill ha sina "suta ällbyssor".


Pär skulle kolla middag han :-).


Av Carolina - 11 november 2008 14:00

O dessutom kan jag inte förstå vad ja pysslar med när jag skriver - stavar jufel i vart o vartannat ord. Får gå tillbaka o redigera konstant.


Hur som, idag var vi uppe tidigt då istället, for upp till mamma o pappa redan kl 8. Väl där så ringer de från dagis - det har börjat gå magsjuka....snälla söta fröknarna som meddelar oss det. De tänkte på stackars oss som varit hemma i stort sett hela oktober och gissade att vi kanske hellre ville stanna hemma än riskera att dra på oss ännu mer.

Imorgon ska de dock knäppa kort o ja tänkte att vi skulle åka dit för å knäppa korten sen får han följa med hem igen. Vi ska ju iväg på torsdag oxå o vill verkligen inte ha ngn magsjuka i dagsläget. ( vill man någonsin det ??? )


Vi var istället ner på banken o skrev på ett papper - hade blivit nå strul med en underskrift på köpekontraktet men nu är det fixat :-), insåg dock att det var längesen ja gjorde bankärenden på morgonen... var helt övertygad om att banken öppnade 9 men tji fick jag....9.30 var det o då var det ju tur att man har swedbank ändå för de andra bredvid de öppnade inte förrän 10 ! Så mycket hade man för att man var morgontidig en dag.


Tror att Emil somnat framför teven nu, inte hört nåt ljud på ett tag. Borde alltså ta mig i kragen o städa upp lite här inne då....dammsuga kan jag göra när han vaknat men borde fixa disken o tvätta lite. Har verkligen ingen lust men samtidigt så är det ju roligare när det är klart. Skulle visst fixa  maten o idag....vart tog orken o inspirationen vägen ????

Av Carolina - 11 november 2008 13:48

var med o tävla om  vackra julkort hos snöstjärna. Följ länken här nedanför - är inte så bra på sånt här men hoppas ni kommer fram - kram


http://2.bp.blogspot.com/_p2Dex5bg4lw/SRhKrskR4XI/AAAAAAAAC0k/bNtIRL3XorU/s1600-h/tavlingno2.jpg 


 http://snostjarna.blogspot.com/

Av Carolina - 10 november 2008 09:17

Hade klockan på sju imorse men den stängde ja visst av o sov en stund till....vaknade till liv så smått vid halv nio ja o emil. Skönt att sova men ja hoppas att de fått ut hästarna utan oss idag...ska åka upp alldeles strax. Har ju om inte annat lite mockning att ta itu med.


I em har Emil bestämt att vi ska hämta sara vid tåget, vi får se när hon dyker upp.


Vi håller på å bli förkylda båda två, snorig o småhostig. Inge superkul men det blir nog bättre. Vi ska ju till sundsvall på torsdag o då vill vi vara pigga - är inte speciellt roligt att gå på stan annars.Emil ska dessutom knäppa kort på dagis på onsdag så då gäller det att han orkar vara där en stund iaf.


Var ut o red igår å det gick rätt livat till :-) Q visade vad han kan även med mamma på ryggen .... vilket resulterade iatt honm lämnade ryggen o landade på backen ... men det gick bra.

Rebecca höll sig rätt bra i skinnet iaf så d är väl tur att de tar varsin gång iaf.


Fars dag igår, var uppe hos pappa o fikade tårta o kaffe sen var vi ner till Tommy o där blev det mat o kaffe. Trevligt men blir så trött av att vara social ....

Av Carolina - 9 november 2008 11:55

Har sovit dåligt inatt, eller egentligen den tid jag sovit har varit bra men det tog evigheter att somna. Varit gasig o konstig i magen så jag var tvungen att ta samarin kl 03.00 ca.

Vaknade halv åtta av att hunden ville ut så det var bara att kliva upp.

Upp till mamma o pappa, Emil hade vaknat vid sju han o satt o körde hjuling med morfar när jag kom upp.


Har mockat o städat lite i stallet, fått ut en massa gammelhö som legat runt vattnet på gången. Blir så mkt smått som samlas där. Nu ska vi ta o äta lite lunch snart sen har ja lovat Emil att vi ska sova middag ihop, just nu ligger han under bordet här bredvid mig med kudden o en docka.


Igår var det jättetrevligt, vi satt först hos Björn o Maria o åt lite godis o ost o kex. Sen blev det bowling i en timme o så mat där på bowlingen. Åt kyckligfilé med stekt potatis o en vitlökssås till. var faktiskt jättegott.


Sen åkte vi tillbaka till Björn o Maria o satt där o kikade på dansbandskampen o pratade till ganska sent. Björn somnade på golvet o Sandra somnade till i stolen en stund.

Av Carolina - 8 november 2008 15:10

Ska ju ner till mina bröder med sambos ikväll... ingen aning vad de har hittat på.Har försökt att luska lite men vet bara att vi ska inte vara mätta men inte heller hungriga, vi ska inte vara för finklädda för vi ska vara ute en sväng påstår de iaf, men hur pass ledigt klädd kan man vara då ? Men hur ska man tolka det egentligen... ja menar vädret är inte det bästa - ska man vara varmt klädd ifall det blir en del stilla eller ska man ha kläder som man kan röra sig bra i????

På syrran lät det som att det kunde vara risk för träningvärk....hmm...behövs iofs inte mkt för att jag ska få träningsvärk....

Har iaf sovit middag med Emil så jag ska vara någotsånär pigg ikväll.


Ska gå å inventera klädförrådet mitt nu... det är ganska litet för tillfället känns det som....mycket är gammalt o slitet o mycket borde egentligen rensas ut o förpassas till sommarkläder el nåt. Borde gå å köpa mig ett par nya snygga jeans... det är sånt som alltid funkar men de jag har ramlar snart i småbitar allihop.....


Emil ska sova hos mormor o morfar inatt. Han var väldigt på igår få se om han är lika glad när det är dags för oss att fara.

Försöker få till ett bra kort på honom så ni kan få se "lilltyson" han är alldeles svullen runt ögat o supersöt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards