Alla inlägg under december 2009

Av Carolina - 20 december 2009 15:40

Kliar överallt IGEN - har satt upp det sista ( nu ljög jag har en liten remsa kvar....där T spacklat idag ) av problemlösaren nu. Är inte nån fan av galsfiber i ngn form så rätt glad att det är över ;)


Ska ut och fixa stallet nu, hade ju planerat att göra det i dagsljus men men så gick det med det...nåja med tanke på vädret är det kanske lika bra, blir inte så mkt gjort utomhus när det snöar och blåser som det gjort idag...men sadla kan vi göra i stallet oxå =) och sprungit har de gjort i hagen säger de så lite energi har de nog gjort av med iaf.




Kokade knäck imorse.. mmm.. riktigt gott var det

Av Carolina - 20 december 2009 15:34

Mitt i  denna tid av stress och hets, all reklam om allt vi ska handla och måste ha för en BRA jul så finns det vissa som inte alls ser fram emot denna högtid. Det finns några i vårt samhälle som hellre ser att det snabbt blir vardag igen. Ett väldigt bra och tänkvärt inlägg om detta finns hos AKP.


Julen är trots allt mest för barnen. Och det är inte alltid som de vill ha det vi tror =)

Av Carolina - 19 december 2009 19:26

Final ikväll.


Blender och Date är favoriterna hos mig men det är bra band alla fem. Var ju iofs så jäkla länge sen jag var ut på ngn dans nu så jag vet väl knappt hur man gör längre ;) men man kan ju alltid titta.


Blev lite kakor i frysen idag =) bara att kika in på en fika ;);)


Godiset blev det så där med, gjorde nån vitchokladgrej med nötter och frukt i men det blev inge bra alls... men sött blev det - dock en aning smuligt så det är inget att bjuda på direkt.


Väntade med knäcken - kanske gör en sats imorgon men sa även upp till farmor och farfar en sväng och hjälpa dem. Sen om det går ska jag försöka longera D en stund oxå. Självklart gör vi vårt bästa för att ha henne bekväm med sadel på ryggen ;). Inga problem att sadla iaf men har inte dragit åt speciellt hårt ännu runt den "lilla" magen och vem vet hon kanske flippar när hon märker att det är några konstiga grejer som hänger ner på sidorna hehe

Är mer bekymrad över att munnen kan ställa till det just nu, en tand borta en på väg bort... ngt öm och lite rädd om den just nu så träns är inte nån jättehöjdare men men det löser sig det å.


Börjar känna mig lite stressad över julen - inte så mkt över att fixa o dona utan snarare att den går över så sabla fort... vill ju hinna njuta av den. Nä rman var liten så kändes helgerna så jättelånga och nu säger det POFF så var det nytt år och vardag igen....

Av Carolina - 19 december 2009 11:12

det var att komma in här idag =) många kommentarer på en gång =)



Idag är det iaf bakdag på 77    E började med en choklad kaka ( vad annars med den mannen...)

Just nu är det pepparkaksmuffins i ugnen, bondkakedegen står i kylen och ska precis göra iordning för chokladkakor.

Ska nog även bli lite godis  


E är ute i det vackra vädret med Mathilda och Gustaf. P gick ut med N och vagnen för en skön promenad - tror jag iaf .... om han inte strandade hos grannen och skotern han oxå hehe


Just idag är det en helt underbar dag   kämpar på med att se det positiva och njuta av nuet


Hoppas ni andra oxå har en bra dag - kram

Av Carolina - 18 december 2009 19:47

Jo det blir iaf lite Bondetv men blir nog en tidig kväll ikväll för är rätt så trött nu....


Är det lika kallt imorgon blir det utmärkt med en bakdag, har varit ner och handlat ingredienser till både kakor och godis ;).


Sen börjar ju P´s ledighet nu så nu ska det bli tid till min lilla skrutt som tappat sin första tand =) lika stolt över min häst som över mina barn haha dock är hon lite småsårig på överläppen så är inte riktigt läge för att bråka med träns just nu tyvärr....och den andra övertanden är oxå på väg att lossna så....men vi kan förhoppningsvis träna lite med kapson i snön istället.


Sis kommer på tisdag och kön för att få hennes hjälp under dessa dagar ringlar lång känns det som....


Ja allt rullar då på - bryt ihop och kom igen är det nya måttot tror jag bestämt!

Av Carolina - 18 december 2009 08:26

nu är båda pojkarna vakna men den stora är i mysstadiet idag. Ska lägga oss i sängen och bara ta det lugnt, den lille somnar väl snart igen kan jag tro.


Kör pepptalk med mig själv just nu, positiva affirmationer och lion´s quest för hela slanten ;) "jag kan, jag vill, jag vågar"


Skulle dock helst av allt krypa ner i ett hett bad och sen ner i en ren säng bredvid småpojkarna och dra täcket över huvudet.....

Av Carolina - 18 december 2009 07:01

Egentligen borde det här vara en härlig morgon, tyst, lugnt, kallt ute och massa snö. Denna dag och sen ett långt härligt "lov" framför oss. Massor av tid att hitta på roliga saker, göra det som faller oss in men just nu känns det bara mörkt och tomt......


Hade ju precis kommit upp en bit, klättringen hade börjat, kände att det kommer att gå vägen - så jobbigt med denna berg-och-dalbana.


Kämpar och försöker försöker försöker, känns som att jag stångar mitt huvud blodigt utan att nå resultat.




VARFÖR???


Av Carolina - 17 december 2009 09:30

Nästan -14 här nu, lite kallare med andra ord =) men ser ut att bli en lika fin dag som igår - minus snöandet då ;)


E har ätit frukost och sparkat iväg till grannen så här sitter jag och Nilsson och funderar på vad vi ska hitta på härnäst.


Har ett litet hus att städa ....nu kan man snart kalla det julstädning även i vårat hus ;) Tänkte börja i vårt sovrum och arbeta mig igenom rum för rum... E ville att vi skulle ta hans rum tillsammans ikväll.....även pappa skulle då vara med och hjälpa till sa E =)


Ska upp till Inka en sväng oxå å få upp det sista av problemlösaren på väggarna. SÅ det finns att göra - bara att välja var man ska börja.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards