Alla inlägg under december 2009

Av Carolina - 9 december 2009 14:04

hej hej.. ja datorn är ju som ni förstår fortfarande inte fixad.. elle regentligen så ör den det men av ngn anledning så funkar nu inte skärmen istället =/ så vem vet .. vi har inte riktigt orkat ta tag i det på riktigt ännu. Just nu står det två burkar på golvet, en tom och en med dubbla hårddiskar ... så .. nån som har en extra skärm att låna ut som vi kan testa med ;);)


Lånade ut mina barn igårkväll - el min mamma erbjöd sig att ta dem en natt så vi fick sova =)

Så igår kväll blev det mys i lugn och ro med senaste johan falk och godis. Sen vid tio i säng och slockande rätt snabbt och vaknade till liv vid halv elva idag... ganska välbehövligt minsann.

Sotaren kom strax före elva oxå - så skönt att pannan står separat - han behöver alltså aldrig in i huset och man ser bara att bilen kommer, det klampar lite på taket och rätt vad det är så har han åkt igen och kvar ligger en trevlig lapp och en en ren fin kamin att elda i =)


Nu har E och jag sandat lite till hagarna, ska ut och mocka åt tjejerna alldeles strax och sen vet jag inte riktigt om det blir så mkt mer idag.


Igårem diskuterade vi avtagbara dragkrokar och dess vara el inte vara här på 36. Det känns ju lite osäkert ibland att transportera levande djur med dessa ibland. Så läste jag detta idag. Är glad att vi har "riktiga" krokar iaf, även om de oxå kan lossna.

Av Carolina - 7 december 2009 12:01

dag är den gamla E tillbaka igen. Igår kväll när vi satt i soffan efter att ha ätit middag säger grabben - näe nu tänker jag gå å sova! Jag och P kollar på varann kollar på klockan och säger jaja gör de du...

Väntar oss väl halvt om halvt att han ska komma tillbaka om fem minuter men hejsan va vi bedrog oss. Han kröp in under mitt täcke och slocknade - kl 18:20 ca - och sov till imorse strax efter 7.

Han brukar alltid ha minst en sovdag när han är sjuk nu tog han och avslutade det hela med sovning, idag är han visserligen lite blek men pigg och feberfri. =)


Ska ner på byn om en stund, stannade dock till här på 36 och gjorde klart i stallen innan, N sover i bilen och E tjattrar med morfar just nu, B var här när vi kom så han har fått lite hjälp att skruva traktor oxå ;).


Av Carolina - 6 december 2009 14:50

vår dator dog igår...rest in peace....håller tummarna för att det som finns på hårddisken går att rädda men i övrigt är nog burken irreparabel.  Så ingen vet hur lång tid det dröjer innan det kommer en ny burl innanför våra väggar - under tiden blir det antagligen en aning mer sporadiskt mellan uppdateringarna eftersom de i huvudsak kommer att ske när jag befinner mig på 36.


E är iaf betydligt bättre idag - skönt!


Har varit en ganska slö söndag idag, P har jobbat och jag har målat litegrann samt börjat slipa en grej....insåg dock att jag kommer att behöva betydligt mer slippapper än vad jag köpte igår =(


Följde med mamma ner till ridhuset igår med Q - red tom litegrann på honom. Kul kul. Ska gå å plocka in min lilla madam nu snart. Kom ju en del snö igår och förrgår men idag regnar det så det är så jäkla halt nu =( inte vad vi önskat men men


Lite rastlös i kroppen...vill hitta på ngt men vet inte riktigt vad.....

Av Carolina - 5 december 2009 09:07

Vitt ute - så fint.


N ligger på golvet odonar. Pigg o glad. Har sovit rätt okej inatt ändå. E sover fortfarande. Har feber än. Men kunnat sova han oxå, brukar vara sämre med det när han är dålig men inatt har det gått bra.


Planen för idag är väldigt öppen....Pär jobbar hela helgen så kommer inte så långt med tanke på E.


Skulle vilja ha lite färg...


Blir väl till att fortsätta plockandet, tvättandet och så stallet då. Skulle ha försökt mig ut och rida oxå....undrar om de jagar idag ?



Av Carolina - 4 december 2009 19:00

helt otroligt att ett hus med två småbarn, en man, en hund och två katter kan vara så ... tyst...lilleman somnade i bilen från 36 o hem - lite trött kanske, inte sovitmer än en timme ungafär idag. E han har gått på halvfart hela dan men när vi kom hem ville han sova i soffan. Började läsa en bok för honom och han säger efter en stund : - mamma den boken är lång, jag är trött, får jag sova...

Han blundade och poff så sov han. Feber och svullna lymfor som vanligt vid förkylning för honom då.

Satt bredvid och stickade samt slötittade på jönssonligan med Pär som somnade bredvid E i soffan. =)


Har nu lagt in i pannan och kokat mig en kopp te. Njuter av tystnaden men blir nästan rastlös ju haha...vad göra ???


Sitter och funderar på vad jag ska skaffa fram till nästa helgs JULFEST! Alla är varmt välkomna till vår bys paviljong nästa lördag ( den 12:e kl 15 - ca 17) här blir julfest med öppet luciatåg - dvs alla om vill får vara med, gratis fika för barnen , sång och dans kring granen och i bästa fall om vi varit snälla så kommer tomten och hälsar på ;)

Lite lotteri brukar vi ha - nån som har tips på trevliga lottvinster???


 Kanske att någon av mina pyssliga/händiga läsare kan tänka sig att sponsra med något alster mot lite reklam ;);)


Kommer ihåg när vi var små när de hade filmvisning och fiskdamm oxå - det var tider det =D

Av Carolina - 4 december 2009 14:11

försöker få in en bild här men just nu gick det mkt dåligt - suck....


Hur som så är vi uppe på 36 idag, har en feberpojk och en snorkråka...snorkråkan har dessutom bajsat ner sig och har numera ingen body el annan överdel =/ men båda pojkarna har badat så de är rena och fina iaf =)


E hjälper mormor med att städa ur ett rum på övervåningen som ska få sig en uppfräschning.

Har själv städat ur ett skåp som är mitt och ska tas hem till 77 nåt tag här.


Hade en fundering på att åka ner på byn en sväng men vi får se om det blir av eller inte...


Nu vaknade den lilla så bäst jag tar reda på han innan han blir arg då ;)


Trevlig fredag på er alla

Av Carolina - 3 december 2009 16:47

fick besök av svägerska S för en liten stund sen - hon kom med en chokladkaka ;)

Av Carolina - 3 december 2009 12:57

Just nu behöver jag en STOR mörk chokladkaka - gärna nån god smak tex blåbär el caramel/fig typ!!!!!


Nån som har hemkörning fritt???

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards