Alla inlägg under december 2009

Av Carolina - 24 december 2009 20:56

så har nils upplevt sin första julafton då =) han verkar rätt nöjd över uppmärksamheten, ljusen, glittret, paketen, snörena å allt. Trött nu sitter här i mitt knä - nyäten och nybytt.


E är oxå nöjd i stort - dock inte helt nöjd med att det finns paket kvar under granen...men det roliga fortsätter ju imorgon när Hanna kommer hit.


Blir tomtegröt här i vårt hus då med bla faster m familj. Längesen vi hade en helt bilfri julafton men ack så skönt!

Av Carolina - 24 december 2009 12:50

 Beviset på att det går åt rätt håll =) Idag har hon haft ryttare på ryggen för första gången. Några ggr till innan sis far tillbaka så är det upp till mig att fortsätta sen då...när hon väl börjar hitta ngn form av balans så hon kan slänga av mig ;)


Linade henne en stund i hagen med sadel och träns först vilket gick bra men hon tyckte det var jobbigt idag. Lite krångligt med träns och bett eftersom ena tanden inte lossnat ännu men det gick bra iaf.



Nu blir det in i duschen och fixa sig lite innan det är dags att bege sig tillbaka upp på 36 för mat och paket =)


Hoppas ni alla får en riktigt underbar jul!

Av Carolina - 23 december 2009 07:04

God morgon!


Uppe först igen =) känner mig lite duktig här haha Sitter och dricker dagens första kopp kaffe och lyssnar på radio gävleborg.


Bocken i Gävle har brunnit inatt - fick inte stå i år heller. Ska de inte ha nåt superflamskydd på den nuförtiden ???? Nåja det funkade inte nå vidare i sånt fall :)


Idag blr det mer pyssel innan allt är klart för julafton imorgon. Hade en plan att baka lite nu på morgonen men det fattas GRÄDDE!!! Så typiskt - tycker jag köpt hem så mkt grädde men tydligen inte tillräckligt ;)



Nä dags att slita sig en stund


Av Carolina - 22 december 2009 12:23

kallt och härligt väder ute!!!!


Min skoter antagligen såld, ET´n har vaknat och kommit ut ur garaget, fotöljen slipad, hittat en massa glömt i lådor i garaget...granpyntet intaget...dags för lunch och sen granhämtning =)

Av Carolina - 22 december 2009 08:48

idag är det lite kyligt-- -20 ute och 14 grader inne....Eldar för full tnu.


Inte på humör idag känner jag...men det blir förhoppningsvis bättre efter nån kopp kaffe och lite smörgås....


Dagens glädjeämne - Syster kommer hem =) E lös upp hela han igår när vi talade om att hon skulle komma.


Ska dona litegrann här hemma - finns som vanligt hur mkt som helst att göra....men först - frukost!

Av Carolina - 21 december 2009 18:12

Har nu fixat i stort sett alla julklappar =) Nån enda kvar men sen ska hälften slås in oxå....

Jag och P har nu hjälpts åt att röja upp i E´s rum. Nu ser man golvet igen så senare ikväll ska jag ta och ta in barnmöbeln som står nymålad nere i pannrummet.


Skulle ha varit ut i garaget och slipat en annan möbel lite nu och även varit upp på 36 med lite gips åt mamma.

Är snöigt ute men ändå får det gärna komma mer för mig hihi, gillar snö! Synd att den är så lätt så lätt den som faller nu, blåser mest iväg tycker jag.

Har inte hämtat hem nån gran än - tänk vilken tid vissa saker tar har ju planerat detta hur länge som helst tycker jag ... men men ... imorgon måste det ske!


Imorgon kommer lillasyster hem! Hoppas de får skapligt väder att köra i iaf.

Av Carolina - 21 december 2009 08:09

måndag igen men ändå ingen vanlig vardag - skönt!

Idag ska vi försöka få lite klart inför jul har vi tänkt. Det betyder ta sig ner på byn och handla kvarvarande julklappar - kan garantera att E inte har det som högsta prio på sin lista över saker att förtriva tiden med.


Sovit så bra i några nätter nu, N sover hela nätterna - peppar peppar - vaknar vid 6 och vill ha mat. Så duktig pojke =)


Vi har dock alla gått å dragit på oss lite snuva av nån anledning =( mindre bra men det blir nog bättre. Är nog för att man slappnar av - sen är min näsa irriterad sen igår oxå.

Av Carolina - 20 december 2009 19:28

gjorde iordning min häst så tillvida att hon fick på sig en sadel och en kapson ( inget bett pga tänderna ) sen gick jag ner i hagen och nyttjade den lampa pappsen satte upp därnere. den går dock på sensor så mamma kom ut och agerade "tändare"    Hon sprang runt utan alltför mkt protester - hon måste ju som alltid prova att stanna och vända runt några ggr...men tog allt väldigt bra ändå idag. Hon är på inget vis dum min häst...  .. bara lite ostyrig ibland   . Hon har iaf sprungit i båda varven med stigbyglarna slängande runt magen å det verkade inte bekomma henne det minsta.



Nu ska jag ner i pannrummet och måla lite tror jag - den här kvällen sprang iväg!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards