Alla inlägg under oktober 2010

Av Carolina - 10 oktober 2010 08:55

sovit urdåligt =) men det är helt självförvållat så jag ska väl inte klaga allt för mkt ...


Igår var det fest! Var inte speciellt upplagd igår em - trött o seg men äh det är ju bara en gång per år så bara att bita ihop liksom.


Blev en skitkul!!!kväll iaf =D med god mat, trevligt sällskap och rödvin blev vi kvar tills det var slut. Många planer och idéer fick spelrum - hoppas vi kan göra ngt av dessa nu!

Jag dansade, pratade och var allmänt social och på ett strålande humör ( visst rödvinet gjorde alldeles säkert sitt till men på ett hoppas jag inte alltför dåligt sätt iaf...) Är inte ofta jag dricker nuförtiden och det är anledningen till att jag inte sovit nå bra.


E har nyss vaknat, P sover fortfarande och N har jag nyss hämtat hos mormor så de fick sova oxå. Riktigt skönt med en liten morgonpromenix i höstkylan. Hoppas nu på en härligt skön höstsöndag =D


Av Carolina - 9 oktober 2010 12:31

ja så har man överlevt ännu en födelsedag då =). Hade en skön dag igår, bakning på schemat före lunch sen mkt uppskattat besök av A med barn. E fick en ny kompis =). Lite barn och hästprat för oss vuxna och kaffe o kaka så klart !


Dukning på pav inför kvällens byfest sen och efter det kom mor o far,syster samt lilla lillebror med sambo och grattade.


Dagen idag har börjat i lagom takt - varit ner en sväng på byn nu för att hämta ut pengar till ikväll samt handlat lite nödvändigt ( blöjor !). Nu snart dags för lunch innan det blir mer fika.

Av Carolina - 8 oktober 2010 08:22

Idag är det min dag - men jag delar med mig till Nils som har namnsdag idag =)


Ska nu städa upp lite å baka en kaka sen ser jag fram emot trevligt fikasällskap =)

Av Carolina - 7 oktober 2010 07:25

En alldeles vanlig torsdag idag då...E ska snart på dagis - utegrupp idag och det regnar så klart!  bara för att jaginte tvättat hans regnjacka =( suck! Nåja han får väl så lov att ha den iaf - de är ju ute så....


Vad jag o N ska hitta på det har jag ingen aning om...brukar ju vanligtvis åka på öppna på torsdagar men just idag ska det vara stängt där då...ska iofs upp å hälsa på mormor en sväng har jag lovat men mer då??? Vill inte bli sittande ensam med mina funderingar.


Ska ta morgonkaffet nu, sätta mig i soffan med tidningen o vänta in E så får vi se vilken riktning denna dag tar

Av Carolina - 6 oktober 2010 21:42

firade lite tidig födelsedag idag. H åker till mamma imorgon och på fredag när det egentligen är så ska vi även upp på pav o duka inför lördagens byagest så idag blev det mysmiddag med hela familjen. Nötstek och en underbar potatisgratäng.....jovisst beklagade sig magen över det en stund senare men den klagar över ALLT just nu! Blä...


Jag, P och N var ner till Hudik idag medan E och H var på dagis/ skola. Hämtade tfn och fick två presenter av min man =). Lunch på thai. MKT gott - även om en hel del av buffen blev ratad.




Av Carolina - 5 oktober 2010 07:58

Känner för att gnälla gnälla gnälla =( fast egentligen inte för inget blir bättre av att jag beklagar mig. Eller jo då få jag kanske ur mig en del o kan försöka fokusera på det somkänns mer positivt istället.


Gårdagen kan väl beskrivas som ond och låg. Hemma idag vilket inte alls känns bra - vill jobba de få dagar jag jobbar. Tycker inte om att de andra ska behöva ta reda på mina saker oxå, vill ju göra mitt. Känner mig bara sur,lessen o dålig när jag inte är där.

Jag är inte på ngt sätt bra på att ha värk o ont ikroppen. Hatar när jag inte har ork o samtidigt vet jag att jag gör mig själv den största otjänsten om jag går på. Kan inte bara bita ihop o tänka bort saker o köra på. Den gränsen förstörde jag för flera år sedan..


Idag ska jag försöka vårda den del av mig som sitter längst in o ropar för att bli hörd, kanske att jag kan lyckas få fram vad den vill ha sagt ....

Av Carolina - 4 oktober 2010 10:01

men det var ingen höjdare idag...magen är inte med... å jag tror inte det blir så långvarit här nu....vill inte gå hem heller men det är ohållbart att stå här å må dåligt - känner att jag inte klarar av att fokusera på det jag ska göra just nu. Bara att stå upp tar större delen av energin, sitta är inte att tala om så.... tyvärr tyvärr... jävla skit!

Av Carolina - 2 oktober 2010 20:54

Sitter i soffan framför Eurosports sändningar från ridsportVM´s Terrängritt med godis o ett glas vin.


Dagen i övrigt har bestått av städning ute vilket resulterade i en släpvagn ner på Åkerslund.


En skogspromenad med lite svampplockning har oxå hunnits med.


Imorgon laddar vi om för blingovisning i Harmånger. tävlinar är det oxå lite här å var samt att kläderna från dagens bytardag ska hämtas ( förhoppningsvis har de flesta blivit sålda).

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards