Alla inlägg under oktober 2010

Av Carolina - 16 oktober 2010 21:21

Lanxess Palema - Linda S Hedström


Stort grattis till Linda efter dagens vinst i Svenska Mästerskapet i

Monté som avgjordes på Åby.


Det här är rätt långt ifrån våra ponnyrace i Sjöboskogarna =)

Av Carolina - 15 oktober 2010 09:14

en strålande vacker dag igen. Kallt men soligt o fint.


Började morgonen med en tur ner till tandis med E - kom därifrån med sockerrestriktioner till E´s fasa ;).


Farmor passade N under tiden. Nu är det bara resten av dan kvar då - undrar vad vi ska hitta på....Skulle behöva städa en hel massa igen, som vanligt på fredagar men den lusten har jag inte. På sin höjd ska jag snart gå å vika ihop den rena tvätten.


Mötet igår på Af var väl kanske inte världens mest givande men hur det än är så sätter det ju igång vissa tankar bara att ta ett första steg. Hade svårt att somna igår för det snurrade i huvudet, är mkt nu som stör och pockar på uppmärksamhet. Har svårt att räcka till och veta vad jag ska göra.


Ikväll har jag två roliga aktiviteter att välja på - endera tjejfest med jobbet eller oxå VIP kväll på nyöppnad hästshop. Båda lockar på olika sätt. Får se vad känslan säger närmare kvällen.

Av Carolina - 13 oktober 2010 20:53

BONDE SÖKER FRU



så gulliga de är =)

Av Carolina - 13 oktober 2010 17:57

=)

helt tyst är det här nu... inte många kvar - sitter helt ensam här på vår lilla flygel iaf. Dubbla skills just nu eftersom att den svenska agenten är sjuk och ingen av de andra hade möjlighet att stanna kvar.


Snart hem i mörkret - det går så satans fort! Snart är det mörkt dygnet runt igen. Bara att vänta in snön så vi får ngt som lyser upp i tillvaron.

Av Carolina - 13 oktober 2010 14:07

Var meningen att morgonen skulle ägnas åt passning av häst vid skoning - hovis kom visst senare så det sket sig.

Fick sova lite längre å sen lämna E på dagis då istället före jobbet. Slapp ju komma på jobbet luktandes som ett helt stall iaf ;);) men pållen fick å andra sidan bara på sig skor fram hörde jag.


Har haft lunch nu och passade på att besöka min mormor en sväng då. Där var det fönsterputsning på hög nivå ( utsidan på andra våningen hihi).

knappt fyra timmar kvar av denna vecka nu, lite seg nu men kör en kopp kaffe så kanske det lättar lite å annars får jag ta mig iväg och försöka få tag på lite socker då.....



Av Carolina - 12 oktober 2010 13:23

är avklarad...blev en snabb tur till matpunkten där det inhandlades lite grillad kyckling ( kände att jag behövde ngt varmt...) och en förp varma koppen soppa.


Nu är det jobb som gäller igen - sitter o väntar in mina follow ups.


Funderar på vad det 08 nummer som ringt mig i ngn vecka nu verkligen vill??? Är ju helt klart ett callcenternummer men de brukar ju ge sig med tiden fast denna blir ihärdigare o ihärdigare. Har hittills ringt två ggr idag. Kanske dags att svara snart.


strålande vackert väder ute - klart o kallt. Skulle vilja ut i skogen o rida....finns ju helt tydligt klar anledning att inte följa den impulsen....tre älgar skjutna precis bredvid vårt ridstråk....

Av Carolina - 12 oktober 2010 10:56

jobbar sent idag och imorgon. det innebär att jag kunde lämna E på dagis idag =) busungen skulle iväg till Hybo med resterande 4-åringar på DISCO! =D Spännande.


Har tagit ett steg mot ev förändring - kontaktade Af igår och ska nog dit nu på torsdag och prata med en tjej så får vi se vad det kan ge vidare.


Gratulerar Svärfar som sköt två kalvar nu på morgonen, och Anders för hans duktiga hund som drev dem =)


Av Carolina - 11 oktober 2010 12:24

sitter på jobbet och har precis ätit lunch - mkt smarrigt haha =( en hel tallrik med kall fil. Lyxigt värre men förhoppningsvis blir min mage lite glad på mig då. Synd att det är så förbenat kallt på bygget dock!


Jobbar hårt med affirmationer idag, VILL verkligen inte men har inget godtagbart alternativ just nu så här är jag.


Skulle ha varit på af en sväng och kollat upp med dem men det tar emot att gå in dit oxå. Och speciellt nu när det varit en period då jag inte alls mått speciellt bra. Var ut i skogen i två timmar ca med mamma igår. Så skönt!!! Men kallt =) blåste på rätt bra - trodde träden skulle ramla ner över oss :) idag började älgjakten så nu är det slutpromenerat i skogen ett tag då...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards