Alla inlägg under oktober 2010

Av Carolina - 20 oktober 2010 16:24

går så segt för mig idag... har verkligen spritt ut allting över hela dan. har fortfarande en del saker kvar att göra men väntar in tiden. Hade lagt jättemkt sent.


Men snart är det hemgång å helg =)


Imorgon blir det att skjutsa E på dagis och sen är det med största sannolikhet så att vi åker på öppna. böjar bli vår torsdagsrutin =) N tycker att det är så kul numera å det är skönt att komma dit o bara vara en stund. Slippa se all oreda hemma och kunna fika utan att behöva diska och städa först ;)



Av Carolina - 20 oktober 2010 13:37

Hade ingen matlåda idag så passade på att luncha på Finess - barnbidrag å allt =)

P och N kom ner och sen kom även L på sin lunch. Lämnade de tre i samspråk när jag fick skynda mig tillbaka. N hade iofs tröttnat på mat och att sitta stilla då men ;)




trött i öron och hjärna nu... känns som att det blir en seg eftermiddag med många kortslutningar mellan de små grå =D

Av Carolina - 20 oktober 2010 09:34

Ååh va mysigt med alla som går ut med sin graviditeter nu i dagarna   


Stort GRATTIS till er alla.


Hoppas att ni mår bra och njuter av kommande månader.




Av Carolina - 19 oktober 2010 14:12

och tar mig en kopp kaffe!



Av Carolina - 19 oktober 2010 10:31

har katarrmage av mkt jobbig sort idag - vet inte om jag får sota för de två Ipren jag tog i helgen för mensvärken eller om det bara är upprorsdags iaf.


Frukosten kom nära nog upp - åkte hiss hela vägen ner på jobbet =/  ( och nej det är inte magsjuka och jag är inte gravid!)


Så låg i både humör o kropp just nu, all energi är slut känns det som. Helt tömd på alla reserver och det känns ju väldigt lyckat med november i antågande =(.

Får så otroligt dåligt samvete som verkligen inte bättrar på humöret i övrigt när jag inte orkar vara som jag vill.

Är bara en trätande förmanande lessen mamma och fru. fräser och orkar inte ens med det som egentligen är ljuspunkterna i livet.

Måndag till onsdag har jag bara energi nog att ta mig till jobbet, göra det jag ska och sen ta mig hem. Äta, säga godnatt till N och släpa mig upp till stallet.

Sen går hela torsdagen innan jag känner mig återhämtad nog att hitta på nåt utanför husets dörrar.

Sammanbrottet är nära men håller det på armlängds avstånd med viljans hjälp....

Av Carolina - 18 oktober 2010 16:14

måndag idag - grått o trist väder ute. Men å andra sidan gör det ju inte så mkt när man ändå sitter inne hela dan ;).


Jobbade fysiskt igår så har lite träningsvärk i armar o skuldror idag. Skön värk i jämförelse med all spänningsvärk man dras med hela tiden. Vi röjde upp längs med täkttkanten mot ån så nu ser det mkt mer propert o ordentligt ut igen. Eldade upp det ris som blev oxå - ganska mkt faktiskt. Är ju ett tag sen det gjordes nu, När Arne levde så gick han ju runt sin mark varje år å fixade sånt där men nu blir det ju lite svårare för Åsa att hinna med som inte ens bor hemma här.

Så sa att vi gärna kunde fixa det eftersom det är i vårat intresse oxå - vi brukar ju täkten och dessutom påverkar slyn vår utsikt upp mot skogen o djurlivet.=)


Så skönt att jobba lite ordentligt sådär med motorsåg och kropp, jobba tillsammans dessutom hela familjen. Det skulle dock vara ännu roligare OM det var vår EGEN mark vi gjorde det på =(.

har lite mer att göra vid sommarhagen men först måste nog sågkedjan slipas till lite ;););)


Jobbar för fullt just nu som ni märker ;) - har precis använt en av mina raster till att åka på karl hedin o inhandla två balar spån. Tog 14 min så de var snabba i kassan för en gångs skull =).



Av Carolina - 17 oktober 2010 08:57

Idag blir det en dag hemma i byn. Kallt ute men solen har gått upp så det blir nog fint. På med långkalsongerna bara å sen ut o dona.

Tanka energi inför kommande vecka. Behövs alltid!

Av Carolina - 16 oktober 2010 21:27

fast det har känts som söndag nästan hela dan. Vaknade lite lagom bakis imorse...har gjort mitt vinande nu för en bra stund framåt ;)

Men hade skitkul igårkväll. Skrattade så vi fick kramp i både mage och käkar för att inte tala om den goda maten.


Idag for vi till Harmånger på 5-årskalas. Blev kvar på middag oxå och mitt i alltihop ramlade pappas kusin in för att låna garaget. Världen är bra liten ibland.


Nu har vi myst vid teven till dansbandskampen, N somnade på vägen hem och vaknade som hastigast vid ombytet men somnade gott om igen, E har slocknat sittande mot min axel och H myser i knä på P.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards