Alla inlägg under februari 2010

Av Carolina - 8 februari 2010 08:59

minskningen fortsätter. Känner mig lättare och det går i lagom takt även om man egentligen vill se resultatet fortare så vet jag ju att det är bättre så här =)!


Sovit djupt inatt, så trött igårkväll och kämpade på med att titta klart på en film på femman. Vet inte när jag såg en hel film senast.


Idag ser det ut att bli fint väder, lite kallare nu änigår men det blir bra =)Solen är på väg fram så det kan bli betydligt varmare lokalt om en stund.

Ska rida räcer idag men i övrigt är det inga speciella planer.

Av Carolina - 7 februari 2010 11:47

Premiärturen på min häst är nu avklarad!!!!!


 Ok lite sent kanske men det gör inget ;) Allt gick hur bra som helst. Hon är så duktig så - iaf tycker jag det men jag är ju bara lite partisk =)


  

kortet är taget för ett år sedan, måste ta och knäppa lite nya bilder på damen nån dag =)

Av Carolina - 7 februari 2010 07:09

blä.....hanna har kräkts hela natten, Nils vägrade somna igår kväll, magen gör ont som fan i perioder, nu är Nils superpigg och ingen aning....egentligen skulle man väl passa på att göra nät rejält så här på morgonen - stoppat ner N i vagnen och gått ut på långpromenad eller så men den här magen villl visst inte alls vara med på ngt sånt.......


Helst vill jag bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet i några dagar

Av Carolina - 6 februari 2010 19:16

red räcern en stund nu på em.. hade tänkt rida ut tidigare men så ville mamma ev ha sällskap sen blev det senare än vad jag tänkt så mamma började på banan utan mig... så summa sumarum blev det en stund på banan för mig oxå då.


Första steget är ju att få in henne.....*suck*...flyttade över Ditte till Nisse så kom hon sen och på det viset blev även Ditte motionerad hehe... många nya roliga snövallar att hoppa över =)


Nåja hur som så gick det rätt okej faktiskt... vi kunde ta oss fram i både lugn kontrollerad trav OCH galopp - kors i taket! Snacka om att man känner sig rätt mkt nybörjare på damen... men men hon tvingar en verkligen att göra på hennes sätt för att det ska funka och det sättet verkar ju funka ypperligt när man lärt sig det ( blink blink sis). Vill ju även påpeka att även om hon funnits i stallet under väldigt många år (!) så är det ju inte jag som ridit henne....känner henne bra från backen men inte från ryggen kan man väl säga ;);)


Tack söta snälla Anna för att du vill hjälpa mig att köra in Ditte!


Verkar som att det blir en sväng till Kajvall imorgon. lite pulkaåkning och fika sitter bra om vädret är fint. Risk för att det kaotiskt mkt folk däruppe dock!

Av Carolina - 6 februari 2010 11:52

finnes: 9 km väg i underbar omväxlande natur med både motlut och medlut

 

sökes: trevligt promenadsällskap =)

Av Carolina - 6 februari 2010 08:51

Hade tänkt väga mig idag men det känns lite lönlöst med tanke på att mensen kom imorse - inte så konstigt att man känt sig uppsvälld, yr och grinig ;). Väntar nån dag extra så kanske resultatet blir lite roligare =)


E och H ska snart åka iväg till Hudik och P ska ge sig iväg ut i skogen. Vad N och jag ska göra det vet jaginte riktigt.....knata upp på 36 kanske. det snöar igen nu så är väl lagom moddigt att gå med vagnen =/ skulle vilja ha en pulka modell segebaden!

Av Carolina - 5 februari 2010 18:17

Väldigt godissugen just nu!!!!!! VILL HA!!!! Har stoppat i mig lite russin ;);)får bli popcorn ikväll och lite morötter.


Usch känner mig ju nästan fanatisk ju ;) konstaterade att i 200 g Toblerone är det MER kcal än vad jag äter/dag .... men imorgon är det som sagt lördag och det blir faktiskt lördagsgodis då =) av ngt slag. Har inte riktigt bestämt vad jag vill ha ännu....


E och jag skottade av halva taket idag - jäklar vad halt det var på nya delen....har halva kvar då så kanske det blir att ta det imorgon då. De stora barnen ska ut på äventyr med moster M och moster S imorgon, P tänkte ge sig ut i skogen en sväng så får se vad jag och N hittar på då. Räcer ska rastas är det tänkt oxå ( eller om det är jag som ska rastas hihi).

Av Carolina - 5 februari 2010 10:39

Känns lite knepigt att det är fredag idag ... P har ju varit hemma i tre dagar så det är mera måndagskänsla här hemma =)


Vaknade på fel sida imorse....drömt knepigt inatt. Lite jobbigt när man tom i drömmen känner sig förvirrad och vilse i allt vad gäller jobb och dylikt.



Red räcer igårkväll i mörkret, gick faktiskt riktigt bra en liiiten stund ;) så vi går iaf åt rätt håll nu men samtidigt så behövs det typ ingenting innan vi hamnar i otakt då *suck* men men lev i nuet och fokusera på det positiva!!!!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards