Alla inlägg under februari 2010

Av Carolina - 23 februari 2010 13:20

skulle till att försöka skriva ut en blankett men så klart så gick det inte att öppna den på vår skitdator här hemma!!!!!!


Nåja... det löser sig.


E börjar bli trött på att gå hemma nu och börjar så smått längta tillbaka till dagis =) så ska ta och kolla upp vad som gäller för allmän förskola då. Var ju från fyra år förut men visst har de ändrat detta nu??? Men har det börjat gälla elelr hur är det egentligen???

Får ta och ringa nån som vet hur det ligger till, sen var det ju det där med att få plats oxå då......För även om det kan gå med allmän nu så ska han ju ha en fast heltidsplats till hösten så jaja


Nu blir det en kopp kaffe!


Glömde ju det i fredags men minus 0,5 kg till den veckan så totalt -5,5 nudå =)

Av Carolina - 22 februari 2010 19:04

ojojoj... sitter här och lyssnar på H och E medan de "diskuterar" vem som sagt vad och till vem...


Lite roligt även om de är mest jobbiga när de håller på. Väldigt fascinerande att höra dock hur de löser sina sk konflikter. E har en förmåga att snabbt fatta vad H säger i sina försök att mildra vad hon sagt och vänder det snabbt mot henne. H kontrar med att höja rösten och träta ännu högre.


Man lär sig mkt av att höra på dem.....

Av Carolina - 22 februari 2010 08:45

Idag blir det inte mkt uteliv här kan jag tänka...-27 grader nu och båda pojkarna hostar konstant. Ingen feber nu men denna skrällhosta usch usch usch. Låter så ont när de hostar men ingen av dem verkar konstigt nog besvärad av den ?

Väntar bara på att få den själv ....


Igår var jag till Delsbo med båda ungdomarna på löshoppning. De skötte sig alldeles perfekt båda två. Gick in utan problem här hemma - N måste iofs stanna o kollaläget lite men inget backande och strulande =) sen halkade D när vi skulle ta ut dem så N fick gå ut i fronten istället, något han tyckte var lite knepigt ;)

NÄr vi skulle lasta för hemfärd var D såp klart lite fundersam och testade att backa därifrån men hoppsan - där var det visst en plogvall i vägen vilket fick tillr esultat att hon satte sig i den....nästan så hon slog över baklänges så fort som hon kom. Kom dock fram till att det var betydligt bekvämare att åka transport!


Vad gäller själva löshoppningen så har hon en aning för bråttom....men med en hjälpande galoppbom hoppade hon riktigt fint så nu gäller det bara att hon ska inse att man inte behöver rusa fram genom livet bara för att man är lös.

En månad till nästa träning - få se om N får stanna hemma då eller om han följer med igen

Av Carolina - 19 februari 2010 21:18

plockat lite här hemma, läst igenom posten och kvällstidningen barnen kollar på let´s dance och själv väntar jag på att damernas skidor ska börja. Blir väl en sen kväll igen då... jobbigt med OS ju =)


Var in till Hudik idag en snabbis som sagt. Blev besök på leksaksaffären... skulle kika efter en bil till bilbanan men herr E hittade lite annat så det bidde inte som jag tänkt men nöjd ändå. Hittade ett par jeans på Kappahl för mindre än 20% av det ordinarie priset - sånt gillas absolut!Även en tröja åt mig och en tröja åt H.

Blev dessutom lite extra festande med lunch på thai med tillhörande efterrätt ( friterad banan med glass....) Får se till att ta en lång promenad imorgon tror jag bestämt ;);)


Skulle visst bli kallt i helgen - tycker inte om - snöar gör det dessutom för fullt och blåser!!!! =(


Lite funderingar inför morgondagen...åka på skoterträff( bilburna), hugga ved, slappa, rida, kajvall....hmm... vem vet vad som händer? Josefin kommer iaf hit och ska sova här och hon har dessutom lovat att fixa maten åt oss =)

Av Carolina - 19 februari 2010 08:12

-15,5 grader ute... +15,8 grader inne.....hmm... alltid lika roligt att koka vatten för att kunna tvätta krypet inför morgonens blöjbyte....



Nu blir det frukost och påklädning av storebror innan P kommer ochhämtar upp oss för en tur till H. P ska fixa sitt pass och vi bara släpar med =)

Av Carolina - 18 februari 2010 18:54

hmm.. varför är det så krångligt att sätta sig ner och göra en matsedel???? Nåja nu har jag gått igenom frys, kyl och skafferi inne i huset så nu har jag ett hum om vad som finns hemma. Så dags att göra slag i saken och hitta bra nyttiga recept med dessa ingredienser.


Ska ev följa med P till Hudik imorgon och tänkte passa på att handla på nåt av storköpen då så listan ligger på bordet och väntar på att fyllas på....men den är redan lång......

Av Carolina - 18 februari 2010 12:36

det är väl ganska precis vad denna dag handlat om hittills.


Liten är fortfarande förkyld med feber, snor och hosta. Stackarn - humöret blir inte det bästa =(

Jag och storebror har byggt ihop hela bilbanan nu - tyvärr verkar ena bilen inte riktigt vilja vara med.......



Av Carolina - 17 februari 2010 14:14

tung lång seg trött jobbig dag.....snorigt barn ond kropp ja vi fortsätter helt enkelt på gårdagens tema.......

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards