Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Carolina - 22 februari 2010 19:04

ojojoj... sitter här och lyssnar på H och E medan de "diskuterar" vem som sagt vad och till vem...


Lite roligt även om de är mest jobbiga när de håller på. Väldigt fascinerande att höra dock hur de löser sina sk konflikter. E har en förmåga att snabbt fatta vad H säger i sina försök att mildra vad hon sagt och vänder det snabbt mot henne. H kontrar med att höja rösten och träta ännu högre.


Man lär sig mkt av att höra på dem.....

Av Carolina - 22 februari 2010 08:45

Idag blir det inte mkt uteliv här kan jag tänka...-27 grader nu och båda pojkarna hostar konstant. Ingen feber nu men denna skrällhosta usch usch usch. Låter så ont när de hostar men ingen av dem verkar konstigt nog besvärad av den ?

Väntar bara på att få den själv ....


Igår var jag till Delsbo med båda ungdomarna på löshoppning. De skötte sig alldeles perfekt båda två. Gick in utan problem här hemma - N måste iofs stanna o kollaläget lite men inget backande och strulande =) sen halkade D när vi skulle ta ut dem så N fick gå ut i fronten istället, något han tyckte var lite knepigt ;)

NÄr vi skulle lasta för hemfärd var D såp klart lite fundersam och testade att backa därifrån men hoppsan - där var det visst en plogvall i vägen vilket fick tillr esultat att hon satte sig i den....nästan så hon slog över baklänges så fort som hon kom. Kom dock fram till att det var betydligt bekvämare att åka transport!


Vad gäller själva löshoppningen så har hon en aning för bråttom....men med en hjälpande galoppbom hoppade hon riktigt fint så nu gäller det bara att hon ska inse att man inte behöver rusa fram genom livet bara för att man är lös.

En månad till nästa träning - få se om N får stanna hemma då eller om han följer med igen

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards