Alla inlägg under februari 2010

Av Carolina - 12 februari 2010 10:43

Solen skiner, Nilsson sover E sitter framför barntv och jag håller på å kokar en morotssoppa.....


Skulle ha varit ut i solen en sväng men än har vi inte kommit oss för - det har blivit det vanliga pysslet bara - tvätt och åter tvätt, eldning, lite disk, dammsugning osv...( vardagsrummet och soffan är kvar P )



Av Carolina - 12 februari 2010 08:31

- 5 kg på en månad !



Av Carolina - 11 februari 2010 14:48

man blir som man blir när man går omkring hemma... idag blev det öppna fsk ett par timmar sen ett besök på jobbet. Helt slut blir man sen... förstår inte jag. Snacka om eremitvarning.

Man kan ju fundera hur det ska blinär man ska iväg med två barn på dagis före jobbet på morgonen... lär ju ha legat av mig totalt till dess......

Snart är det ju dags att ta tag i det där att man ska tillbaka in i lunken igen....men har några månader kvar att bara dona på.


Ska snart klä på dessa barn igen för att åka hem och elda lite och börja förbereda middag. Vi toppade hos farmor på väg hem så det blev lunch där och sen kom nästa stopp på 36 eftersom E skulle in och leka med morfar....E kör skoter och morfar ligger på soffan ;);)

Av Carolina - 10 februari 2010 11:18

sånt här kan man oxå sysselsätta sig med.....

   


vi fick iaf upp den till slut =)

Av Carolina - 10 februari 2010 08:44

igår blev det lite lite motionerande tycker jag... var så lat att jag tog bilen (!) upp till 36 ....var bara därför att snön vräkte ( nästan iaf) ner och valet stod mellan att slita med vagnen i snömodd och träta på E för att ta sig den promenaden ( 400 m) under 30 minuter....och sen utmana axlarna ytterligare med räcer....Så det blev bilen - sparade både mammans humör och kropp =)


Red visserligen både hästarna men jag behövde inte ens mocka.  Eftersom krypet var allmänt grinig och totalvägrade att vara med morfar så fick morfar hjälpa mig med Ditte istället =). Gick bra det oxå, hon har lite mer respekt för honom än för mormor. Är ju han som leder ut henne på morgnarna i stort sett varje dag så hon har testat honom  ;)

Iaf så höll han linan medan jag red runt honom i båda varven. Gick riktigt bra tycker jag - inte för att jag har nåt att jämföra med men hon går framåt när jag ber henne och stannar likaså.


Var på hoppclinic igårkväll. Helt okej, ett "nytt" ekipage. Eller nytt bara för att jag inte sett dem tidigare =) känner ju ryttaren men iaf. Mkt fin femåring!

Av Carolina - 9 februari 2010 09:07

det snöar igen - hoppas nu att denna snö kladdar fast på volten så att den inte lägger sig som ett halt täcke ovanpå.


Har en lite smågrinig bebis som kryper runt. Det går inte riktigt hans väg....men det blir nog bättre snart.... en sovstund så är humöret på topp igen hihi.


Mamma slutar tidigt idag eftersom det är tisdag så ska bege oss dit upp senare och få lite hjälp att "rida" den bruna damen. I em/kväll är det hoppträning och clinic på ridskolan. Funderar på att åka och kika. Kan vara kul med lite inspiration =)

Av Carolina - 9 februari 2010 09:05

  



Och sen hittade vi och testade en gåstol a la 50-talet =) lite vinda hjul men i övrigt helt okej eller vad säger ni.....     

Av Carolina - 8 februari 2010 17:55

har snott lillebrors dator nu medan han kokar kaffe ;) vi har varit ner en sväng på byn, H talade glatt om att hennes skor blivit för små - alltså höll vi tummarna för att det fanns någonting kvar på rean som passade. Det gjorde det som tur var och jo det var ju iaf halva priset men men det rullar iväg bra ändå. Så har vi kikat på skidor, pjäxor, stavar och bindningar.....


Dagen har spenderats till mestadel utomhus idag. Kommer att ha trötta barn ikväll ;). Först började de dagen med lite skoter runt täkterna, sen tog vi och promenerade upp till farmor och farfar. Där blev de lite fika och sen en hel del kollande i alla hus och stugor. H testade ettpar gamla skidor och jag hittade en gammal rolig kälke byggd av gamla skidor. Blev en ny favorit hos E.

När vi gick hem blev det lunch hos mormor och morfar. Jag tog en sväng med räcer och H fick rida på väg hem ca 2 km. Efter den vanliga stallskötseln så känns det som att det inte gör ngt att middagen intogs på Sibylla =) barnen är nöjda och glada och nu väntar kaffet.....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards