Alla inlägg under februari 2010

Av Carolina - 16 februari 2010 18:16

nu tänker jag gnälla .... är låg och deppig, det går verkligen upp och ner. Dessutom är jag så görle denna värk överallt hela tiden. Har hela djävla nervsystemet fått sig en knäpp och blivit överaktivt eller vad är det nudå....Vädret är super till och från, hästen sköter sig som hon ska, barnen är ( för det mesta) snälla och nöjda Det mesta går min väg och ändå känns det skit.
Skyller det mesta i grund och botten på hormoner iaf, vet att det var samma svacka när E var i denna ålder oxå.  Trots att man vet så är det bara så himla jobbigt. Vet att det blir snart bättre, det går åt rätt håll även om det vissa stunder på dagarna känns som att ett sammanbrott är nära. Absolut skönaste stunden på dagen är när hästarna precis kommit in, D har kissat och man kan stå å borsta i lugn och ro. Tanakarna snurrar fritt fast samtidigt är fokus på det man gör och allt är tyst.
Allt blir en ond cirkel - vill göra så mkt men alltid ngt som sätter stopp känns det som. så får man dåligt samvete för att man är sur och för att man är tråkig och sen snurrar det på.
Blir så totalt osocial dessutom................

Av Carolina - 16 februari 2010 13:14

hmm....hade ju en plan att ta mig ut och rida tillsammans med mamma nu på em men det verkar inte riktigt bli så....

Barnvaketn ( pappa) for iväg till Sundsvall eftersom hans inköp igår visade sig vara felaktigt *suck* tycker de ska kunna kolla sånt noga när man nu köper en höger och en vänster grej ....


Mamma kom hem trött och förkyld - N och E springer runt härinne och leker. Frågan är om N accepterar att vara härinne utan mig så jag kan ta ut iaf den grå på en tur.....


Skulle ha varit till tandhygienisten idag men avbokade eftersom N har feber och P ska bort ikväll å jag tvivlar på att den lille herr´n är på nåt bra lämna-bort-humör.


Nåja ska iaf börja med att gå ut och mocka klart killarnas stall.

Av Carolina - 16 februari 2010 07:55

satt som så många andra svenskar bänkad framför teven igårkväll när OS-skidåkningen startade.

Är oerhört imponerad av våra svenska åkare. Charlotte Kalla givetvis - hon gör ett superlopp och står som segrare i sin första OS start någonsin, håller för alla förväntningar på ett otroligt sätt. Även Anna Haag gör en kanoninsats.


Den som dock imponerar allra mest på mig är Markus Hellner!!!! Att åka som han gör, ge ALLT trots att mjölksyran kommer efter drygt halva loppet...antingen är man en komplett idiot eller så har man ett järnpsyke och en vinnarskalle av sällan skådat slag. Tänk om alla hade bara 1/4 av hans envishet och hans smärtgräns - tänk vilka underverk som skulle uträttas. Nu håller jag tummarna för att han hinner återhämta sig så pass att han känner att han har något i spåren att göra. Vore oerhört synd om hans OS saga slutar i detta .....





Annars då...har en snorig febrig liten kille så det blir tyvärr ingen öppna fsk idag... har en stor överenergisk kille oxå... undrar hur jag ska sysselsätta honom då.....

Av Carolina - 15 februari 2010 11:11

dags att börja fixa lite lunch åt oss här hemma nu snart...vet inte riktigt vad det ska bli....men det löser sig snart.


N sover, trodde han skulle somna fortare än han gjorde så hann både upp till 36 och hem igen innan han somnat. Alltså blev det bara en box mockad och resten kvar tills vi varit på bvc senare idag.


Ditte såg ut att ha sovit gott inatt iaf, benen var fina oxå trots hennes ovana att gå i tungt underlag.



Av Carolina - 15 februari 2010 07:45

Löshoppade Ditte igårkväll. Tack ni som hjälpte till =) Nisse var oxå med. Döm om vår förvåning när han nästan hoppade in i transporten hemma på gården - gick inte lika fort när vi skulle hem men ändå inge stora protester. Duktig pojke!!!


Ditte är mest orolig över att halka på rampen så hon tar stora långa kliv in ;).


Hade iaf två trötta hästar med hem. Blev lite provisorisk hopping dessutom då vi inte hittade igen banden...suck... men det fick bli en korridor mha longeringslinor istället. Så de fick träna på att bli ledda av olika personer oxå. På söndag blir det mer allvar. Då åker vi till Delsbo och tränar.

Av Carolina - 14 februari 2010 14:26

härligt väder ute. Precis varit ute på en tur med mamma räcer och Q. Nu blir det lite kaffe och kort vila innan det är dags att dra loss transporten och stoppa in ungdomarna för en tur ner till ridhuset.

bus

Av Carolina - 13 februari 2010 14:53

        

Av Carolina - 13 februari 2010 08:03

det är lite kallt både härinne och därute idag. Dryga 20 ute och bara 14,5 inne ...... eldade lite dåligt igårkväll med andra ord ;)


E och P sover fortfarande, N är pigg som en lärka och ville gå upp så här sitter vi. Nyätna och glada ;)Inte ens hunden vill vara vaken med oss - är det helg då eller ????



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards