Alla inlägg under maj 2009

Av Carolina - 3 maj 2009 19:37

Ja så är vi då hemma igen, alltid skönt att åka iväg men det är ändå ännu skönare att komma hem.

Ett jättestort TACK till joppe som tagit emot oss i sitt hem hela helgen.


Var in på IKEA i Sundsvall där vi handlade lite nytt porslin och lite annat smått o gott - har en förmåga att bli så på den affären hehe. Ändå var vi väldigt effektiva och gick igenom snabbt utan sura barn :D. Sen passade vi på att äta lunch där oxå.

Barnen var sen rätt färdiga när vi styrde vidare söderut och Emil somnade och sover fortfarande - frågan är om han tänker vakna nå mer idag eller om han tänker sova till imorgon ??? Som sagt det är jobbigt att vara på semester - liten har ju väckt oss vid 7 på morgnarna och sen har det varit full fart hela dagarna tills han slocknat av ren utmattning vid halv tio tiden på kvällarna.


Imorgon är det vardag igen - tillbaka till jobb, dagis och skola. Bara att vänta in sommarlovet nu för oss alla fyra (fem).


Ska bli intressant att komma på jobbet imorgon - verkar som det kan ha hänt en del omstruktureringar denna vecka som jag varit borta.


Kram

Av Carolina - 2 maj 2009 19:32

Idag har vi gjort stan - köpt mig en ny väska. Hanna, Emil och Johanna var med en sväng o passade på att äta rullkebab på rådhustorget sen for de iväg på badhuset. Jag o Pär passade på att gå runt lite till när vi blev barnlösa sen for vi iväg o spaade en stund.

Skönt var det och rena blev vi ;).


Efter det har vi lagat mat - el jag tittade på å läste tidning medan Pär och Johanna stod för matlagningen - gott blev det iaf =). Kyckling med klyftpotatis, morötter och palsternacka.


Nu drar barnen och Johanna iväg till en närliggande lekpark - snacka om att de haft fullt upp i några dagar nu - lär vara två trötta barn som åker hemåt imorgon - tvivlar skarpt på att de håller sig vakna hem haha, skulle tro átt Johanna behöver vila sig lite innan arbetsveckan startar oxå ;) det är liksom inte bara att hålla jämna steg med en treåring och en sjuåring haha.


Igår var vi ju till Umeås motsvarighet till Buspalatset - Leos Lekland! Mycket uppskattat av både barn och vuxna. där fanns en inhägnad plan med trehjuliga cyklar som genast blev en hit. Bild kommer !

Av Carolina - 1 maj 2009 08:56

Ligger nu på en madrass i Umeå och väntar på att vi ska komma på vd vi ska göra under dagen. Resan upp igår gick hur bra som helst. Båda barnen var vakna i stort sett hela vägen - Hanna lurade till en liten stund mellan Hassela och Sundsvall men Emil var vaken o på gott humör hela vägen.

Mycket djur i farten hela kvällen, sju älgar, ett antal tranor och gäss, samt rådjur vid sex el sju tillfällen tror jag. Roligt!


Idag låter det som att vi ska leta upp Umeås motsvarighet till Buspalatset.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards