Alla inlägg under maj 2009

Av Carolina - 24 maj 2009 16:30

Idag har det varit tävling för hela slanten. Har suttit i sekretariatet och tagit emot anmälningar samt räknat ut resultat hela dan.

Såg en ritt och det var mammas ! Hon gjorde idag debut på dressyrbanan med sin Q. Lät som hon var riktigt nöjd. Alla var väldigt imponerade iaf och tyckte att hon var tuff.


Det fungerar ju bra med tävlingar men det är ändå skönt när de är över.

Tycker iofs att det värsta är att man blir så sugen att rida själv när man ser andra ;) men snart så går kanske det å igen hihi.

Av Carolina - 23 maj 2009 17:58

Ja idag har man varit lokalpatriot =).

Haft städdag med byalaget. Jaghar målat rödfärg jag medan Pär hjälpte till nere vid sjön med att rensa bryggförrådet. Emil sprang runt och lekte med Erik hela dan. Båda två var mkt nöjda och tillfreds - och åtminstone den ena är nu helt slut! Inte ensam om det dock - känner mig rätt mör själv haha.


Efter målning och mat åkte vi ner till morfar en sväng och sen vidare ner till Sjöbo där Emil tog en sväng i både traktor o grävare med Björn och Marre.


Imorgon är det dressyrtävlingar i Sjöbo, sekretariatstjänst för mig. Mamsen ska till å starta sin guling och syster ska coacha antar jag ;). Men nu blir det nachos och en lugn och skön lördagkväll för oss alla.

Av Carolina - 22 maj 2009 21:53

Reste mig upp för att gå och duscha för en stund sen - kollar snabbt ut genom fönstret och vad får jag se om inte en fjoling som står mitt i vägen uppe i backen.

Pär sprang efter kameran och än en gång svor vi lite lätt över att vi inte orkat införskaffa ett annat objektiv.

Men men - bildkvaliten är inte den bästa efter att ha zoomat in en del men man ser ju iaf vad det är däruppe i backen.

Av Carolina - 22 maj 2009 18:39

Var ett tag sen vi gick i affärer i lugn och ro utan minst ett barn som hittar saker att köpa.

Har ju haft semester idag och vi passade på att lämna av Emil med mormor och moster medan vi tog bilen ner till Söderhamn och Barnens Hus. Så nu mina vänner har jag ( hmm okej var inte mitt kort som drogs - vi säger väl vi då ;)) inhandlat en ny vagn åt Bengt. Blev en knallgrön Carena - 08:as färg så vi prutade lite oxå ;) men tyckte den var snyggare än -09:orna. Kändes liten och lätt och bredvid såg Emmaljungan gigantisk ut =P. Då var iaf det avklarat - känns som att vi kommit lite närmare ankomst nu haha.

Eventuellt har jag köpt ett babyskydd oxå - inte fått något pris på det ännu dock ;) men sagt att jag gärna tar det när de nu ska byta till större stol.


Blev en sväng på både skokanonen och ÖoB oxå - samt Rusta på vägen hem.


Nu blir det tacokyckling med friterade strips !

Av Carolina - 20 maj 2009 16:31

teknikens under =) helt plötsligt och utan förvarning då så loggade tfn och övriga program på datorn ur....alltid lika spännande att se vad som kommer att hända och hur länge man får vänta innan allt blir okej igen.


Gick dock fort denna gång.




Sugen på glass...men har även lite magknip så vet inte om det är en så superlyckad kombination.....kanske får ta det när jag åker hem istället. Kanske kan bero på den där matlådan med lax som jag köpte på coop.... Bättre efter lite rennie dock =)




Av Carolina - 20 maj 2009 10:24

Känner mig helt nollställd nu. Känns som att jag sitter i min lilla bubbla. Orkar inte ta in nåt utifrån utan koncentrerar mig bara på att få något gjort.

Kändes riktigt skönt ute - sitter härinne hela dagarna och varje kväll när jag går till och från bilen känner jag lukten av våren. Något nytt som smugit sig in varje dag. Häggen slår ut mer och mer, kände att den luktade även hemma igårkväll.

Känner att jag skulle vilja sätta mig ute och bara lyssna till alla ljud som hör den här årstiden till - tanka energi. Även om det säkert även skulle betyda att jag känner av allergin. Ska ju iofs vara ledig fyra dagar nu så det gäller bara att hålla ut denna dagen.


Missförstå mig inte - jag trivs på jobbet men just nu skulle jag vilja vara lite mer flexibel ;) allt jag ska göra tar ju som lite längre tid än vanligt och den tiden finns inte alltså blir kompromissen att det blir mindre gjort. Syns speciellt tydligt i vårt lilla hus just nu.

Av Carolina - 18 maj 2009 16:47

tror minsann jag sträckte mig i axel - nacke när jag ramlade igår =( inte skönt. Ont i knäet oxå - el egentligen under knäet, måste ha landat på en sten där. Svullet o ömt trots liniment igår.

Jag har iofs lovat mig själv att inte klaga eftersom jag egentligen borde veta bättre och får skylla mig själv =/


Hade sönder min ena stödstrumpa igår så just nu är jag utan å det känns att de gör sitt alltså... mina fötter både somnar och sticks om vartannat ... MÅSTE försöka dricka mer vätska! Skulle även hjälpa mot viss del av huvudvärken antar jag.


Grått ute nu, tydligen regnar det igen oxå...iofs hellre det när man sitter inne men vill ju ha fint väder =) känns ändå lättare på ett vis när det är soligt och varmt


Har fått uppleva enny dimension av copy/paste i jobbet idag - ser man det positivt så har jag varit jäkligt effektiv idag men samtidigt är det mkt dubbeljobb oxå å det känns ju mindre bra ....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards