Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Carolina - 4 maj 2009 17:38

snart är den slut. det regnar ute, jättekul när man ska åka hem i den lilla bilen med trasig torkarmotor =) men den är ju lite söt oxå. Lär väl studsa en del - undrar om bengt gillar det - skulle inte tro det så får nog köra lugnt ikväll.


Förändringens vind blåser och det är både roligt och lite skrämmande ibland. Förändring leder ofta till något bra om man bara kan ta till sig de erfarenheter man har och nyttja dem på bästa sätt samtidigt är förändring något som alltid skrämmer - man vet vad man har men inte vad man får.


Själv har jag 53 dagar kvar till beräknad förlossning vilket känns som en fis i rymden - det betyder att jag snart inte kan ignorera det faktum att det kommer en förlossning snart.....hoppas bara att den blir lite mindre dramatisk än den sista - vill inte känna mig så utlämnad igen.


Imorgon bitti är det besök hos BM igen, vägning och mätning, alltid kul att höra hur det är där inne. Skulle vara häftigt att få se den lill* varje gång oxå =)

Av Carolina - 4 maj 2009 07:38

Mitt minne är inte riktigt vad det varit haha - antar att det är graviditetshormoner som ställer till det nu. På väg in i en ny boandefas =) och man blir lätt lite instängd i sin bubbla.


Emil vaknade tidigt och är nu ute o leker  - ville åka till dagis för en halvtimme sen ;) mäks att han intevarit där på en vecka. Själv kännerjag mig lite snorig och tung i huvudet - allergi ?? Kände av det rätt mkt i Umeå men var ju inte ute så mkt igår när vi kom hem så vet inte riktigt hur det är här hemma än. Ska ta o kolla hur mitt förråd med allergimedicin ser ut - har ingen aning vad man får äta av sånt när man är gravid. Kanske är tvungen att ta en tur på apoteket oxå idag =/.


Emil slutar dagis tidigt idag eftersom fröknarna ska ha utb halva dan så farmor skulle hämta han vid 13.

Nu får jag order om att leta efter hans "crosshandskar" så bäst att avsluta för nu =)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards