Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Carolina - 9 maj 2009 19:23

Ja inte är det nån supersnygg bild men den är lite söt iaf =) att knäppa kort på bruden i hagen är inte världens enklaste uppgift - något för social ibland och sen kommer de andra o vill vara med ;) 

Av Carolina - 9 maj 2009 19:02

Nu börjar det värka i kroppen och ta emot igen ... kan bero på att jag varit igång i stort sett hela dagen.

Vi började imorse med att åka och hämta drygt 100 höbalar - jag räknade de andra bar =) som man ska göra när man är i mitt tillstånd. När vi sen var hemma å skulle ut med det så stod jag i stallet och staplade de vi la där.


Så var vi ner på byn en sväng, lunchade på sibylla - dit även mina bröder med respektive kom. Efter lite mathandling åkte vi sen hem.


Pär startade motorsågen och gick lös på ungträden och slyn bredvid hundgården - blev väldigt skillnad måste jag säga. Tack för att vi fick rensa upp!

Hästarna blev oxå nöjda när de fick sin del av asparna =).

Själv krattade jag lite i slänten bredvid carporten - krattning är ngt som jag vet att jag inte klarar av egentligen men det såg så illa ut så jag kunde inte låta bli - får sona för det nu....dessutom klöv jag det sista av veden när Pär kapat den så kunde han fixa maten istället.


Så - nu blir det nog horisontellt läge för att sträcka ut den stackars ryggen och vila alla muskler igen......imorgon är det tävlingar i hudik - om vädret är bra kanske man skulle hänga med ;)

Av Carolina - 9 maj 2009 08:36

Dagens väderrapport - mulet men rätt skönt ändå =)


Har precis ätit frukost och sk anu klä på mig ordentligt och bege mig upp till 36. Vi ska i samlad trupp åka iväg och hämta hem hö - förhoppningsvis det sista vi behöver köpa denna säsong nu.


Gårdagskvällen var lugn. Pär grillade så när jag kom hem var det bara att duka fram och sätta sig till bords. Emil hade precis vaknat efter en vilostund i bilen. Efter maten tog vi med oss några mazariner och åkte upp på 36 och fikade samt pysslade om dittis lite.

Pär och Emil åkte hjuling och jag åkte golf, så när vi skull ehem åkte de iväg o jag skulle åka strax efter men började prata lite med mamma och vips så hade det visst gått en timma ;). Vi avhandlade alltifrån soc och kommunens flathet i vissa ärenden till kreditkort och skulder =)!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards