Alla inlägg under maj 2009

Av Carolina - 18 maj 2009 11:16

och kortvecka dessutom - skönt!

Har ju tagit semester på fredag så det blir fyra dagar ledigt nu. Hoppas på bra väder så vi hinner stöka på och få mycket gjort både ute och inne. Gick o rekade lite på baksidan igår samt pratade med maskinföraren ;) om hur vi ska gå tillväga. Har en massa kvar att röja oxå vilket skulle vara bra att få gjort snart innan det blir för uppväxt.



Av Carolina - 17 maj 2009 12:13

söndag soligt och varmt - men luften är fortfarande kall!

Vi pysslar utomhus med allehanda saker - smultron och jordgubbar är planterade - några vinbärsbuskar likaså.

Av Carolina - 16 maj 2009 18:30

för att inte tala om att kvällen som ser ut att bli kalas =).

Snart är det dags förmiddag, barnen är ute ochleker - något de gjort mer el mindre hela dagen.

Hanna fick en ny cykel igår och vill inte gärna kliva av den ;).


Var ner på byn och trängdes med en massa folk - förstår inte riktigt varför så många var ute - brukar vara rätt lugnt helgen före lön liksom. Var o kollade på golv som var prissänkt på en av affärerna men det fattades ngt paket så vi beslöt oss för att vänta istället ;), har köpt jord dock och lagt ett översta lager i mitt nya land, två nya vinbärsbuskar är oxå inköpta och ska planteras.


Har spenderat ett par tre fyra timmar uppe på 36 nu. Ditte har jobbat lite på volten i lina. Tyvärr trots bättre vetande så lämnade jag mina ridvantar hemma vilket jag nu får betala för med två svidande fingrar på min högra hand efter att den lilla rackar´n försökte kasta sig handlöst åt fel håll med mig i linan .... nåja sånt som händer och jag har ju iaf handen kvar ;).


Är bara så skönt med helg och ledigt =) vill ha mer sånt nu. Nästa vecka blir en tredagars för eftersom fredagen är klämdag så passade jag på att ta en sem dag då - sååå skööönt!

Av Carolina - 15 maj 2009 16:48

eller iaf hela dagen =) sovit bra inatt - efter att jag var totalt slut igår - kropp och huvud - så somnade jag gott efter en varm dusch.

Snart min lilla familj kanske jag är mindre arg och sur ;) ni kan ju iaf hålla hoppet uppe hehe. Vemvet vad som sker under sommaren. Kan ju bli sömnbrist o grejer men då är vi iaf lediga från jobb och skola så kanhända hinner vi återhämta oss lite fortare.


Inget speciellt planerat i helgen tror jag ??? Kan ha fel - min hjärna fungerar inte prickfritt direkt =) har väl kanske aldrig gjort haha. Syster ska iväg å tävla - lite sugen på att åka upp men ja vi får se när det kommer till kritan.


Vädret har slagit sig lite iaf - blåser fortfarande men betydligt varmare ute idag än igårkväll.

Av Carolina - 14 maj 2009 16:26

har nog inte vaknat alls idag =) men inte så lång tid kvar nu. Är ju lite extra fokus denna veckan så nu blir det att sköta sig hela dagen ut ....


Äpplen och choklad hjälper mig att härda ut. Hade velat kolla lite blommor idag men det får vänta nån vecka till... hann inte med.



Av Carolina - 14 maj 2009 09:27

sovit sådär inatt tror jag - är jättetrött nu och har en halvskum känsla i kroppen. Kanske kan vara fixering på gång ? Kände mig väldigt stressad och spänd i kroppen igår kväll så det kan ju oxå ha med det hela att göra.


Sitter på jobbet nu - dags att börja jobba !

Av Carolina - 13 maj 2009 12:21

Är så trött på denna blåst! okej att det torkar upp snabbare men nu vill jag ha sol o värme faktiskt =) brukar inte längta efter det så men nån måtta får det vara. Vore skönt att kunna gå ut på morgonen utan att haja till för att det är så jäkla mkt kallare än det ser ut. Man måste ju ha mössa så fort man ska göra nåt på kvällarna =(.


Dags att äta lunch snart nu! Hungrig!



Av Carolina - 12 maj 2009 17:29

men försök att ta det lite lugnt var ungefär vad jag fick med mig efter sjukhusvisiten =)

Fattar inte att det ska behöva ta sån tid att göra nåt bara. Nåja, huvudsaken är att det inte visade nåt iaf.


Bilen har äntligen blivit sommarskodd - fick tom tag på fälgar för en lagom slant så Pär skulle iväg o tvätta den så den blev riktigt sommarfin - syns väl inte så mkt av det när han väl kommit hem men men.


Tisdag eftermiddag - är semifinal i ESC ikväll. Håller tummarna för Malena så får vi se om jag har ork nog att titta el om jag somnar ;).


Skulle vilja ut o fiska nån kväll snart - undrar om pappa tänkt laga båten nåt innan han stoppar den i blöt ???? Vet att han pratade om det förra året men tror inte det blev av då....annars kanske man skulle testa att ge sig ut efter bäcken en sväng....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards