Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Carolina - 28 januari 2010 15:00

frusen .... men en stor kopp te kanske lindrar lite. Egentligen så borde jag masa mig ut i snön och hämta ved samt tända en eld. Det tar emot lite just nu...Har varit ner på byn - öppna förskolan och sen handlat igen....men nu tror jag det finns till mat de närmsta två veckorna typ ;) ja mjölk och frukt får man ju köpa efter lite ändå men annars så har jag iaf ett hum om vad som kommer på middagsbordet.

P är duktig idag och testar detta med flytande ;) testade själv en nutrilett med jordgubbssmak....ingen höjdare enligt mig. Kanske chokladen är bättre....tänkte att jag skulle byta ut ngt mål mot det och sen överlag vara noggrannare med att äta lagom (!) mkt och MER sallad till maten.

Har även haft en tillbringare med citronvatten framme nu under två dagar för att få mig själv att dricka mer. Vill helst ha rumstempererat vatten jag så finns det inget förberett så blir det att jag dricker för lite under dagarna.


Snöandet påstod de skulle avta men det snöar då mer här nu än vad de gjorde imorse. Vill att det ska lugna sig till imorgon iaf....

=)

Av Carolina - 28 januari 2010 08:44

tog en datafri dag igår...eller nästan datafri iaf. Hjälpte svärmor med en del ärenden men annars höll jag mig ifrån denna lilla burk.


Snöade hela dagen igår - =) ngt jag tycker är mysigt hihi men å andra sidan slipper jag ut och köra i snöröken. Hade dock planerat en ridtur men den ställde jagin när det snöade som värst. Släppte istället alla hästar i sommarhagen en stund var på em. Snacka om snögubbar som stod ute i hagen och väntade på oss förresten ;). Det hängde snö och is av täckena.


Hade hovslagare igårmorse och alla hästar skötte sig godkänt, Nisse passaade dock på att bita mig i ryggen när jag stod i vägen för Q...fint blåmärke där nu.


Nu väntar vi på att lillebror ska vakna sen blir det att styra kosan neråt för ett besök på öppna förskolan.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards