Alla inlägg under februari 2009

Av Carolina - 15 februari 2009 18:25

måndag imorgon då, Emil ska tillbaka på dagis - hoppas att han orkar. Farmor står som back up om han blir trött.


Har inte gjort så mkt idag, bäddat rent i sängarna, hälsat på i Ygsbo - jättemysigt hus o ställe. Borstat igenom ditte lite ordentligt - ser ut som en raggsocka för att ta sis ord =) pälsen står rakt ut o går man för nära fastnar hälften på en själv haha.


Lite lagom slapp o seg söndag, Pär han drog iväg ut i skogen o högg lite ved. El ganska mkt om han får säga det själv, var helt slut när han kom hem iaf.


Blir en sen middag snart sen blir det fortsatt tv-tittande under kvällen skulle jag tro.

Av Carolina - 15 februari 2009 15:04

Vill ha - så fin.

Av Carolina - 15 februari 2009 08:32

visst är det underbart med helger så mankan slappna av o känna hur mycket man behöver vila - så när man gör det då kommer alla förkylningssymptom som ett rekommenderat brev.


Var helt slut ikroppen igårkväll - visst det beror till stor del även på den underbara vattenfyllda boxen oxå - att spån o vatten blir så jävla tungt - sov middag en stund efter maten o sen blev det ändå en tidig kväll så kanske man känner sig lite piggare idag då =).


Emil har sovit riktigt bra hela natten, hostade lite nu på morgonen när han precis vaknat men inte alls lika djupt ner i bröstet som tidigare, verkar ha släppt en del. Är mer snorig idag isället men det är väl ett tecken på att det är på väg ut ur kroppen nu.

Pigg o glad iaf o vill äta så känns som att vår pojk är tillbaka igen :-).


Har inga speciella planer för dagen, ska eventuellt iväg o hälsa på ett  par kompisar som är nyblivna husägare o kanske farmor o farfar kommer ut en sväng - vem vet ?


Av Carolina - 14 februari 2009 14:46

Så här såg det ut i Dittes box imorse...ledningen till gamla vattenkoppen ihennes box hade gått sönder å läkte för fullt när pappa var ut o morgonfodrade idag.

Halva stallgången var dränkt dessutom så det blev storrengöring inne hos henne på fm.

Hon fick gå ut tidigare än de andra och äta sitt kraftfoder i hagen.

Man kan ju bara vara glad för att det räckte med en vattenfylld box... hade kunnat vara tre... samt att man inte använder sig av permanentbädd......Men nu har hon rent o fint ett tag iaf ;)



Av Carolina - 13 februari 2009 09:03

Vilken jävla natt... hann bara somna så vaknade Emil o hostade, fixade lite vatten åt honom, vi hann somna om en 30 min el så så ringer tfn - nån som vill erkänna sig skyldig ? Iom det så vaknade Emil igen - sen tror jag han var vaken i 1½ timme el nåt, hostar,  grinar, gnäller om allt o lite till. När han väl somnar om igen börjar Pär snarka....gissa om han var nära att bli utsparkad.

Och så fortsatte natten så det har inte blivit många timmars effektiv sömn vilket känns kan jag säga och säkert kommer att visa sig i humöret oxå under dagen......till på köpet är det fredag den 13:e oxå.....



Av Carolina - 12 februari 2009 16:22

Bandy

Av Carolina - 12 februari 2009 14:32

Måste handla lite gott bröd o nå roligt pålägg idag så jag kan ta med mig nån macka till mellanmål på förmiddagen. Två dagar nu har jag varit så jäkla hungrig när det väl blivit dags för mig att gå på lunch. Då blir det ju att man kastar i sig maten o så får man ont i magen istället =(.


Har några minuters lunch kvar nu - borde väl egentligen ha gått ut en sväng o fått lite luft men ärligt talat så har ja ingen lust till det alls - får försöka klara mig till ikväll iaf.


Lite godis skulle dock inte sitta helt fel ;-)



Emil är iaf på bättringsvägen nu, han hade sovmorgon imorse - vaknade strax efter tio o då hade han bara 37,6 i temp. Skönt, han får dock vara hemma imorgon oxå så han hinner bli ordentligt pigg.

Av Carolina - 12 februari 2009 08:19

Igår när ja kom hem o hade ätit fick ja så jäkla ont i vänster ben....måste ha suttit på nåt knepigt vis. Gjorde ont att lyfta det o föra det framåt :( Jo tanken på foglossning flög genom huvudet... svor tyst för mig själv - inte än!!!


Hur som så tvingade jag mig att gå upp till stallet o mocka, gick inte superfort men det gick. La mig tidigt efter en varm dusch och nu - peppar peppar - känns det inget ...så kanske kanske var det nån form av utmattning av muskler pga att jag sitter som en hösäck.


De säger ju att man ska sitta med bäckenet i ett rakt läge så mkt som möjligt för att undvika känningar av fogarna - ja det är ju precis min stil :/ ja som helst knölar ihop mig helt o hållet när jag sitter, kan inte sitta rakt upp o ner, minst några timmar per dag som jag sitter med benen i kors liksom. 


Idag är det KALLT igen - el fortfarande.....men antar iofs att det är ännu kallare på köpingen som vanligt så därför väntar jag med att skriva ut några siffror ;-).


Ska gå å lägga i lite mer ved nu och starta upp bilen innan det är dags att bege sig på jobbet, Pär har nyss vaknat o mil sover fortfarande. Har inte speciellt kt feber längre men hostar riktigt mkt o syns på hela han att han är sjuk.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards