Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Carolina - 28 februari 2009 18:32

Underbart väder hela dagen =) vaknade strax efter sju imorse, Emil var uppe o smög runt lite å när han hörde mig kom han o gosade ner sig under täcket en stund till.


Efter frukost klädde vi på oss och tog snow racern upp till mormor o morfar.

Släppte ut hästar o mockade så allt var klart sen vandrade vi hem till Pär igen.

Pär han hade passat på att betala räkningarna och duscha medans vi var borta så efter ett ombyte satte vi oss i bilen och drog österut till stan.

Trängas med lite folk så här i löningstider är ju alltid trevligt ;).


Passade på att skaffa ett regntäcke åt Ditte, var nersatt där och lyckades hitta ett i rätt stl som inte var knallrosa!

Blev även nya sängkläder till dubbelsängen, har velat köpa länge nu men inte hittat några jag tyckt om i lagom prisklass. De billiga varianterna i bomull är så löst vävda att de krymper o förlorar form på en gång, ingen stdga alls i dem och satin varianterna brukar vara så hutlöst dyra. Vet ju om att de håller i längden men det svider i plånboken ändå....

Nu blev det ett par nersatta i bomullssatin, inte de dyraste alternativen men de kändes bra. Erkänner att jag blivit lite yrkesskadad ;) - men å andra sidan - visst är det bra skönt att krypa ner mellan lakanen på bra hotell ??? Så skönt ska man väl även unna sig hemma - man sover ju minst en tredjedel av dygnet.


Var mkt folk i farten - sprang på en hel del "kändisar" eller som Pär sa vilken tur att vi åkte, nu har du hunnit träffa dina tre kompisar på samma dag haha



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards