Alla inlägg under september 2010

Av Carolina - 17 september 2010 09:11

Herre min je vad veckan har gått fort trots allt...har iofs sysselsatt oss rätt duktigt här hemma. Tror dock inte att det syns så jättemkt....funderar på om jag ska göra ännu ett försök till att röja upp denna konstanta röra som bosatt sig här på 77 eller om jag ska ta och ge upp och inse att det är ett mission impossible....


Imorgon kommer han iaf tillbaka!!!! En enda natt kvar - är nätterna jag fasat mest för men manklarar ju alltid mer än man tror. Har vuxit ännu en bit denna vecka. Visst är det sant att man lär så länge man lever men man trodde ju att man skulle vara lite mer vuxen vid snart 32 års ålder...eller vuxen är nog fel ord....mer trygg i mig själv ska det nog vara. Men sakta men säkert bygger jag upp det igen och denna vecka är ett bevis att det är på rätt väg =)


i em hämtar vi hem Hanna oxå =)

Av Carolina - 14 september 2010 20:48

aktiv dag idag. Skjutsade E ppå dagis imorse sen åkte jag och Nils och rekade lite bilar, tänk om man fick vinna en hel massa pengar =)


Sen åkte vi vidarre upp på öppna en stund, fikade lite och lekte innan vi for vidaer ut till folkparken och träffade mammorna för lite mer snack och lek. Nilds var på toppenhumör och sprang runt runt därute =) synd att inte vädret var bättre bara.

Efter att frusit lite själv var det dags att hämta E på dagis igen och styra kosan hemåt. N somnade på vägen och jag och E donade på lite här hemma - eldade och plockade samt lekte lite Idol.


Middag och sen upp till stallet och vara lite social med dem på 36.

Nu sover N sen en timme tillbaka, E kollar idol och ska snart hoppa i säng.

Själv ska jag nog oxå bege mig till sängen men vill gärna prata lite med Brasilien innan jag avslutar denna dag.

Av Carolina - 14 september 2010 07:54

Tisdag idag - en natt mindre till P kommer hem igen. Går skapligt på dagarna men kvällarna är jobbiga. Var så trött igårkväll, Nils somnade och Emil somnade - satt o kikade på tv en stund och läste min tidning innan jag själv gick till sängen. Där låg jag sen och vred mig en stund innan P ringde. Skönt att prata med honom och höra att allt är bra men saknaden blir ju ännu starkare då....


Man är ju så van att kunna ventilera alla sina tankar med honom på dagarna och nu är kontakten begränsad till korta tfnsamtal när han har möjlighet att ringa.

Så mkt som ska in på så kort tid....men det är säkerrt nyttigt det här oxå.


Positivt tänkande !!!


Dags för frukost och påklädning av barnen - E ska på dagis!

Av Carolina - 13 september 2010 20:07

  

 HANNA OCH MORRIS - PROVRIDNING

     

EMIL MED VÅR NYA MEDLEM BÄRTIL

     


MIN BUKETT

     

ROOMSERVICE

     


VÄRLDENS BÄSTA POJKAR

                  

Av Carolina - 12 september 2010 23:06

dags att bege sig till sängen nu...jag och emil har kollat på mamma mia nu på trean. Härligt av tv tre att visa en bra film när man vill vara vaken en kväll =). Pär ringde vid halv elva ca och meddelade att de landat iaf, hade tullen framför sig då...typ superköer och sen ska de ta sig vidare till hotellet....lät en aning överväldigad över storleken på staden....


Ja så nu kan jag sluta oroa mig över själva flygningen en stund... frågan är om de inte är farligare där de är just nu än vad det möjligtvis kan vara i luften dock....nåja de får iaf en upplevelse för livet nu denna vecka.


Här hemma 'r det lugnt, visst oroar jag mig men det är inget jag kan påverka så det är bara att bita i det sura äpplet...imorgon packar vi in oss i bilen hämtar hanna på skolan och drar ner till söderhamn för å kika på en ponny ;)

Av Carolina - 8 september 2010 15:33

Nu har jag kollat runt och läst en del här och där och det är nog såenkelt som att Emil lider av Nattskräck ,har ju hört talas om det men aldrig sett det på riktigt men allt jag läst nu stämmer in väldigt bra på honom.


Pär var ju sömngångare som liten och det står att det kan vara genetiskt och mer vanligt hos barn till just sömngångare eller vuxna som själva haft nattskräck som barn.

Vet inte om jag hat det ... ska nog ta och kolla upp det =)

Av Carolina - 8 september 2010 13:54

fascinerande att pojkarna alltid lyckas välja samma nätter att vara oroliga. Bra iofs för det blir ju nån natt mindre men extra jobbigt just dennatten istället.


Igårkväll började Emil - han får som panikattacker fast är inte helt vaken när det börjar. Vet inte hur jag ska förklara, otäckt iaf men det brukar gå över på några  minuter och sen somnar han om. Vet inte om det är ngt han drömmer eller omdet ngn reaktion på ngt, tidigare har det brukat vara när han får feber så jag har alltid tänkt att det är en slags feberhallucination, visserligen var han ju varm igår men inte direkt febrig....


Ska prata med dem på bvc imorgon om vi är på öppna förskolan.


Vid halv tolv vaknade Nils - hostig och snorig...var vaken till tretiden tror jag innan han somnade bredvid mig i soffan, vid 6 var det dags igen men då bytte jag plats med pär å la mig i sängen en stund. Riktigt trött o lite extra hostig och krillig i halsen men efter idag har jag ju 11 dagar ledigt så....  

Av Carolina - 7 september 2010 14:44

jobba jobba jobba =) nä det går bra men blir lite segt till och från... haft ett intressant fall nyss som tog lite tid - nästan så jag skulle kunna tänka mig fler sådana så man får undersöka lite och använda hjärnan en stund ;);)


Ikväll ska det bli syjunta hemma hos mig =) vi blir inte så många men då får vi plats iaf haha ska försöka hinna in och köpa lite choklad så jag kan baka en kaka när jag kommer hem oxå...


Förhoppningsvis har vi haft elektriekr där iaf ett tag - han har lite svårt att dyka upp när han säger att han ska komma tyvärr.... börjar bli lite irriterande.Hade ju velat ha det klart för tapet och slutfinish denna vecka innan pär far iväg på jobb.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards