Alla inlägg under september 2010

Av Carolina - 23 september 2010 09:44

God morgon torsdag!


Har sen jag gick upp hunnit se regnet vräka ner, lämna en stor pojk på dagis - redo för skogen idag, sen hämtat en fälla och nu agnat och ställt ut den på strategisk plats. Nu är det bara att vänta å se....


Ska dra på mig regnkläderna och ta mig ut i stallet en sväng - mocka några boxar och sen ska det visst hem spån fick jag just veta så det blir väl en tur dit oxå då... hade nästan tänkt mig att fara en sväng med ditten oxå men vi får se hur långt orken räcker idag då. Sa ju att det skulle behövas en massa fysisk aktivitet för att få igång mig igen o det verkar ju finnas att göra i massor så ;);)

Av Carolina - 22 september 2010 13:19

Idag fyller min kära momme 90 år! Det är helt otroligt mycket! Hoppas att jag själv får vara så pigg som hon är när jag blir gammal.


Något piggare i huvudet idag men seg i kroppen istället. Ont o stel i nacken - har smörjt med lite liniment nu o försöker hålla den varm. Aldrig ska man vara nöjd ;);) Imorgon är det iaf torsdag och kag är ledig. Undar vad jag o N ska hitta på - öppna kanske ....


Har inte hunnit med stallet heller sista två dagarna - fy skäms på mig! Pär var upp å mockade nu idag o jag ska försöka ge mig upp ikväll när vi kommer från mormor. Skulle ha lastat o åkt ner till en ridbana nån dag oxå - den där hemma är snorhal efter allt regnande.

Av Carolina - 21 september 2010 20:29

men snart är den slut - hoppas jag är lite mer med imorgon....


Har haft kalas för Hanna nu ikväll i vårt nya kök, så nöjd med det. Det fungerar skitbra. Nu funderar vi som bäst på om vi ska installera diskmaskinen eller om vi ska skita i det o köpa en lådhurts dit istället. Nu finns ju utrymmet för att diska och arbetshöjden är helt okej å egentligen är diska ganska meditativt och bra jobb. Det är så konkret -när man börjar är det ett berg och när man är klar är det slut på skitiga saker liksom. Ett jobb som faktiskt blir klart varje gång.


Just nu skiulle jag behöva en lång promend för att rensa huvudet men det är så jäkla mörkt o dessutom börjar det bli kallt så det känns sådär att ge sig ut nu....


Tror Hanna är nöjd med dagen oxå - det låter så iaf =) tänk nio år....stortjej nu.

Av Carolina - 21 september 2010 07:20

Full dag idag med ... har precis skickat iväg Hanna med taxin och ska sen iväg o jobba. Trött i kropp o huvud idag....får väl hoppas jag vaknar till snart ;) igår kändes det som jag gick i dvala hela dagen.


Kalas ikväll...blir dock köpebröd denna gång - ingen som har riktigt tid att baka idag, tur att det finns dom som jobbar med sånt =D.

Av Carolina - 20 september 2010 21:52

Denna dag har inte hjärnan varit påkopplad . det mesta har gått långsamt kännsd et som o inte har jag hunnit allt som jag tänkt heller men så kan det ju bli ibland.


Åkte med mamsen ner på jobbet imorse och blev sen hämtad av mannen när jag slutade - färden fortsatte då mot bilfirma och inköp av (för vår del)  ny (men i år räknat gammal) bil gjordes. ;)


På jobbet har det varit lite tio-små-negerpojkar-känsla-idag det försvinner agenter ut på andra avdelningar hit och dit vilket får till följd att vi alla blir lite vilsna i vad som ska göras men i slutänden blir det ju mer uppgifter åt alla och mindre dödtid vilket egentligen är pecis vad jag efterlyst! Hade idag sysselsättning i alla åtta timmar utan att för den delen behöva känna mig stressad. Skönt! Dock lite stressande med organisationen som fungerar sisådär i de flesta lägen.


Ny dag imorgon som avslutas med firande av nioåring! Stortjej!

Av Carolina - 19 september 2010 08:41

sååå...hela flocken samlad igen =) och solen skiner. Kan nog bli en bra söndag.


På agendan finns valet, dressyrtävlingar, kattjakt, mys och lite egna stallsysslor.

Av Carolina - 18 september 2010 08:09

=)=)=)


Jobbig natt....sovit till och från....svettats frusit och haft ont lite överallt.


MEnsvärk till på köpet nu idag....nåja ... gråväde ute oxå men det ser ut att kunna lätta lite senare på dagen.


Hur som så är det snart mindre än 12 timmar innan mannen är hemma igen.....saknar

Av Carolina - 17 september 2010 22:39

ÄR nog så illa tvungen att ringe hälsocentralen o föröska få en läkarträff snart...har dragits med gallbesvär ett atg nu... snart ett år sen första rejäla anfallet när jag trodde jag skulle explodera el nåt. Sen har det varit rätt lindriga attacker  men ändock jobbiga. Man känner sig inte alltför rolig när man blir gasig och rapig nån dag....Nu ikväll fick jag ett till rejält anfall...fy faan säger jag bara....

Har dock släppt nu - ska bespara er detaljerna...- trött och ska försöka lägga mig o sova så håller jag tummarna för att det verkligen är över!



Om ca en timme kliver P på planet för att ta sig över det stora blå hem till oss igen. Imorgon denna tid sitter han hemma här med oss =) så skönt för dagen idag har varit jobbig, mentalt är jag rätt trött just nu....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards