Alla inlägg under november 2009

Av Carolina - 3 november 2009 13:08

Lilleman är nu som 4 - månaders 67,2 cm lång och väger 7,1 kg.


Ingen liten kille man har...hade dock planat ut viktkurvan ngt så inte helt fel då att ha börjat lite med ersättning.


E och han var en stund på öppna fsk nu och lekte lite.


Nu blir det en stund inne i H´s rum

Av Carolina - 3 november 2009 08:48

"Jag är med och tävlar hos Lii76 om ett presentkort från familjesmycken.se värde 500 kr, var med och tävla du med".

 

  

Av Carolina - 3 november 2009 08:01

Huvva... sitter här och fryser idag. är 20 grader varmt inne men jag trodde allvarligt att dörren var öppen el nåt när jag vaknade. Brrr.

Har lite hostiga barn, H är hemma med ont i halsen och N han luktar som en hel vaxpropp ;) har inet varit med om detta förut - hoppas att det inte är ett tecken på att han blir öronbarn...

Han "kliar" sig ( om nu en fyramånaders kan klia sig) åt öronen titt som tätt och han verkar ha hur mycket vax och vätska som helst därinne till och från. I flera dagarn nu så hör man hur det nästan plaskar därinne. Inte så superlätt att komma åt ngt och jag är lite rädd för att peta i öron på små barn övvrhuvudtaget. Igårmorse hade det runnit ur vänster öra så det var vax i hel aytterörat och idag har det runnit ur höger. Finns fortfarande kvar dock det hörs. Han verkar dock höra oss ok och han är inte irriterad eller öm så det är väl bara att vänta och se.

 

Ska på BVC idag så får fråga då.

 

 

Hade en liten fundering åt att åka iväg med småhästarna och hoppa ikväll men vi skippar det, de blev vaccinerade i söndags och får ta det lite lugnt några dagar.

 

 

Var till Bollnäs igår. Upplevde en smärre toalettkris inne på Åhlens och tro inte att det unga hippa biträdet hade nån aning om vart man kunde hitta en toalett ! " Det finns ingen här iaf" nähä - tack för hjälpen!

 

Av Carolina - 2 november 2009 08:50

Ja jag glömde att skriva att fönstret kom in pålördagen. Pappa och P jobbade på så bra och snabbt att vi knappt hann med =) rätt vad det var satt fönstret på plats och himmel vilken skillnad det gjorde i rummet. Även om det inte är superstort så blev det mkt mer ljus nu.


Ska ta en bild på rumemt nu snart så det finns lite att jämföra med under arbetets gång så att säga =).



Har äntligen ett vardagsrum oxå - säger äntligen för det har varit belamrat med grejer efter ena väggen - allt som ska ut och in ur bygget som man lagt "nära till hands" för att slippa gå ut varje gång man ska ha det. Nu är hälften av det ute och resten inne i H´s rum eftersom det är där vi ska vara nu.

Så nu är kaoset förflyttat in till pojkarna och Hanna =)


Blev väckt av slambilen imorse ... mindre roligt men nu är iaf brunnen tömd - det är ju positivt! Började nästan bli orolig för att den skulle svämma över =P

Tyvärr så har hydrofonen och pumpen jäklats mkt ett tag nu... P hade visst ring rörmokaren så nu är det bara att ta tjuren vid hornen el nåt...det var de slantarna de....Kan ju bar agissa vad det kostar... ny pump, ny hydrofon, lite nya rör eftersom den ska flyttas från köket till pannrummet + jobbet då.....jaja - ROT avdraget ska ju nyttjas sägs det så...och vatten måste vi ju ha. En stor fördel med flytten av grejerna till pannrumemt -el egentligen två - är att dels försvinner oljudet och dels får vi ett ledigt kökskåp under diskbänken.



Nä dags för frukost på riktigt nu, ska antagligen åka iväg till staden B idag med sis så blir nog inte så mkt gjort här hemma idag ...

Av Carolina - 1 november 2009 15:09

Vart tar tiden vägen ???? Redan november - den månad på året som ogillar allra mest! Fast förstad agen har ju bjudit på strålande väder så vem vet ...kanske blir skapligt ändå.


Fick sovmorgon imorse =) skönt. Klev upp vid tio. Vi var till pärs faster och farbror igår på middag. Mycket trevligt och god mat. Jag som inte tycker om kräftor blev nästan kär i just en kräftsoppa. Den var verkligen underbar, något att be om recept på ;).


Annars då... ja igår kom dörrfoder och golvlist på plats i "lillhallen"... börjar bli ganska haj på det här med foder nu. Måste säga att jag ger mig själv godkänt med tanke på att jag inte har ngn gersåg och dessutom blivit ovän med sticksågen så nu är det den gamla hederliga svansen som används till det mesta =D.


Gjort klart fågelhuset jag och E påbörjade i veckan... blev kanske inte supersnyggt men fyller förhoppningsvis sin funktion nu när det börjar bli kallare. Ska upp på en platta och sen upp på en stolpe då....men det får nog vänta till imorgon.


P och E åkte till P´s syster för å skruva moped, H gick upp på 36 och är kvar där än. Hon har ridit en sväng och nu skulle hon vara kvar för att mocka och sådär. Ska väl försöka ut med de sista jultidningarna oxå sen så slipper hon ha det över sig när det blir skola.


Sitter här och drar mig lite för att börja städa...har kommit på en orsak till att jag verkligen inte gillar måndagar...i vårat hus betyder det att ta reda på allt som inte hunnits med under helgen ...såsom : disk, tvätt och annat skoj som man prioriterar bort för att få tid över att umgås.

Alltså var min tanke att fixa lite redan idag så det inte blir lika tråkigt imorgon men tja vi får se...N verkar inte allt för glad åt den tanken ;);)


Nä nu ska jag paketera lite traderagrejer som ska skickas ut imorgon.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards