Alla inlägg under november 2009

Av Carolina - 7 november 2009 17:49

Har egentligen inte gjort ngt speciellt idag. Bara tagit det lugnt...iaf känns det så...har ju hunnit med rätt mkt ändå ;) men bara det att sitta i vanliga jeans istället för snickarbyxor känns rätt ovant och lyxigt haha...



städade ihop lite imorse, P gjorde om garderoben när han vaknade. Tanken är att det ska bli ett skåp för lite allt möjligt inne hos H. Garderob för kläderna har hon redan men några korgar på hyllplanen och tre lådor kan vara bra att stoppa ner allt möjligt i =) kan ju tänka mig hur det blir att städa ut om ett par år haha....Dessutom ska hon ju ha min gamla sekretär oxå och den får det plats MYCKET saker i....jag vet - har testat!!!!


Funderar på om hon ska få ta vår vägghylla oxå... köpte en lång vit LACK-hylla som vi tänkte ha i sovrummet men ev får vi en annan sängram än jag tänkt å då fungerar den nog bättre i hennes rum...nåja vi får se.

Var ju ner med tapetbordet och skulle även ha färg då...tyvärr hade de ingen som kunde bryta den nyansen åt mig idag ( hade ju ingen lust att åka på en annan affär heller så får vänta till måndag). Funderar skarpt på att måla elementet i samma färg som fonden.det tror jag skulle bli riktigt häftigt. Men klarar jag det utan att spilla på nya tapeten.....


Hjälpte E att städa ihop lite på hans rum oxå. Ska göra det mer ordentligt senare i veckan när jag kan börja flytta iväg H´s grejer men man kan iaf gå in dit utan att bryta fötterna nu.


Fixat stallet och gjort ett första försök till att sy sadelöverdrag nu på em. Ska göra några justeringar sen blir det nog helt ok - funktionellt iaf.


Nu kommer lilleman hem - hanhar spenderat nästan hela dagen med mormor i bakstugan - kan tänka mig att det blir en dusch och sen sover han gott inatt.

Av Carolina - 7 november 2009 09:04

regn regn regn....så tråkigt.


P och svärmor skulle stoppa ner hagstolp idag var det tänkt men jag har en känsla av att det dröjer en stund till med tanke på vädret.


E har hostat sig igenom natten - hans tur nudå. H hostade ju i veckan. Men just nu är han väldigt pigg. Vill upp till mormor och baka.Mormor har dock inte vaknat ännu ;).


P och N ligger i sängen, haft en stund med lek o bus nu på morgon mennu är det sovstund igen =) Själv ska jag ta och röja upp allt som inte ska vara kvar inne nu när H´s rum är tapetat och klart! =D=D=D så skönt! Fast iofs - klart är att ta i - ska målas en del oxå... måste ner och fixa färg först bara. Ska ner med tapetbordet som jag lånat oxå.



Av Carolina - 6 november 2009 13:47

Det regnar ute så den fina snön är nu borta igen =( inte för att jag räknat med att den skulle ligga kvar men ändå......


Dagen rullar på  - lugnet har lägrat sig

P har skjutsat iväg  H till mamma och N sover

E och jag tapetar vidare


Det känns som riktigt titta på film väder ikväll. Risken är väl att jag somnar mitt i ..



Nåja vi får se vad som händer - kram på er!


Av Carolina - 5 november 2009 21:48

efter tapetrivning....

  


sen kom det på"Recover" och efter det kom det på en vit tapet på kortsidan och fondtapeten ....


  


Inte världens bästa kort kanske mn att det blir skillnad i rummet ser man iaf Flört



hade hoppats på att det skulle bli tapet kvar så det räckte till fönstret oxå men det blev inte så. Blir kanske att måla turkost där istället....ska fundera till imorgon


God natt

Av Carolina - 5 november 2009 18:51

Kunde inte påbörja tapetseringen som jag önskade utan fick istället ta och sätta upp lite mer Recover. Något som jag verkligen rekommenderar till alla som håller på med gamla hus där det sitter flera lager med tapeter. Så himla skönt - bara skär till våder på med en massa lim och klistra fast. Blir super och man slipper allt (nästan) kladd med spackel och slipning. Enda minuset så långt är väl att limmet luktar rätt illa när det torkar....


Hare iaf börjat nu och snart får ni både före och efterbilder. Känns bra att det börjar bli klart ändå. När tapeten väl är på plats så är det ju i stort sett klart Tungan ute skönt! Nästa vecka H komemr får hon inviga sitt nya rum!


Känner att det brinner lite i knutarna för att hinna färdigt oxå, nästa vecka sticker nämligen kära sis sin väg och då blir det lite mer att fixa och dona med i stallet oxå då.


Imorgon kommer kanske korten jag beställt - måste kanske iväg och inhandla ramar snart då.....mer pyssel... kul med lite mindre ( storleksmässigt) projekt.


Har en liten som knappt sovit alls idag, han brukar sova flera timmar mitt på dan. Skickade ut P med vagnen på fm och sen när han kom tillbaka så tänkte jag att jaja då sover lillen minst tre timmar då... men nänä inte idag. Korta pass på max 40 minuter sover han.

kanske att han sover inatt istället då.

Av Carolina - 5 november 2009 11:12

började snöa igår eftermiddag och sen har det snöat av och till sen dess. Just nu är det små små vita korn som letar sig ner på backen. Mysigt!!!!! Jag gillar snö - vill att det ska komma i massor hehe. Men ni ska inte tro att gårdsplanen hann bli städad i år heller ;) har ju bara jobbat på det i två månader typ men det som göms i snö kommer fram i tö.


Nu är det i stort sett färdigmålat i H´s rum. Det som är kvar är nya fönstret men där är det inte färdigt ännu så det får nog vila en stund till.

Ska börja tapetsera fondväggen nu....håll tummarna för att det fungerar som vi tänkt nu.


Kram

Av Carolina - 4 november 2009 16:26

Har äntligen tagit mig igenom årets foton som ligger lagrade på datorn. Skickat en första beställning nu på lite mer än 300 bilder....håhåjaja...och då har jag inte skickat de på husets förvandling ännu....


Nu har jag och H målat lite till vitt runt garderoben så nu är det "bara" gamla fönstret kvar som ska målas då. Satte upp en vägg med recover igår - blir fasen riktigt bra det. Ska ha på en vägg till och sen tror jag att den sista väggen klarar sig med spackling och slipning.


Nu är det mat som gäller och sen stallet!

Av Carolina - 4 november 2009 11:20

känner mig inte riktigt i form... eller ja vet inte hur jag ska förklara det. Inte så jag känner mig sjuk el har ont el så utan bara en obekväm känsla i kroppen.


Antar att det är en kombination av hösten och hormoner eller nåt sånt.


Rastlös, dåligt tålamod, låg - vill göra något men vet inte vad.....går in i det jag gör helt och hållet - just nu -  och när det är slut katar jag mig in i nåt nytt. Kan inte sitta stilla nån längre stund - kanske är det så att jag undermedvetet - eller lite medvetet oxå kanske ?... - skjuter saker framför mig för att ta tag i dem senare när jag har mer tid... iom att jag har hundra saker att göra så kommer aldrig den tiden och då blir det aldrig tid för beslut/avslut el vad det nu är som trycker på.

Just denna tid på året brukar jag dessutom alltid känna av sånt här mer oxå, kanske är det här en tid för eftertanke och utvärdering. Det kanske är nu nya idéer ska testas och utformas men jag vågar inte riktigt tro på mig själv tillräckligt mkt för att utforska vad som händer om jag stannar upp....samtidigt jag är fasiken gammal nog att fatta mina beslut och förstå att det är mitt liv och det är min plikt att göra det så bra som möjligt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards