Alla inlägg under december 2010

Av Carolina - 6 december 2010 16:33

En ryggsäck mindre! nilsson har fått dagisplats! Inte det ställe jag sökt i första hand men i samma område vilket känns kanon!

Ska ta kontakt med dem och kolla av om vi får komma o hälsa på nån dag nu innan jul och sen blir det dags för inskolning då =) lilla bäbisen blir stor ...

Av Carolina - 6 december 2010 15:24

är seg trots helgens vila... men har en förkylning som inte bryter ut . Känner den i luftrören men men .... bara å vänta.


E var till tandläkaren igen idag - nu är det bestämt att han ska laga ett hål i ena tanden. Usch känner mig som en dålig mamma nu. Är det mitt fel att han har hål nu för att jag inte jagar honom som en besatt med tandborsten ????

Det värsta jag vet är att tvinga barn att utföra saker som de inte vill, oavsett vad  det gäller och självklart ska man borsta tänderna men det är ju samtidigt något som man bör ha en bra relation till eftersom man ska underhålla det varje dag....vill ju inte att det ska bli en otrevlig och jobbig situation för alla inblandade. Men men nu blir det fortsatt hårda bud. 


Blir en bra terapistund för hans mamma oxå som har tandläkarskräck.....

Av Carolina - 3 december 2010 09:13

fryser fryser fryser idag.....fasen måste fixa lite skivor o grejs för det här fungerar inte längre....kylan går in under huset o upp genom golvet känns det som...måste upp med nåt och sen lägga snö emot så vi får lite extra isolerat nu.


Så dags att bita i det sura äpplet och dra mig ner i pannrummet för att elda lite igen.


Sen klä på oss och åka upp till lilla hästen o se hur hon mår efter natten. Mamma tempade henne åt mig imorse =).

Av Carolina - 2 december 2010 20:22

det blev en lång dag - trött i kropp o knopp nu. min man har jag sett som hastigast i fem minuter ungefär när jag lastade ur D hemma o han lämnade pojkarna där i stallet med mig innan han åkte ner på skolan för några timmars jobb.


Efter lite mat sent omsider ( är fortfarande grymt pizzasugen btw) så orkade blodsockret ta sig upp till normal nivå och NU kors i taket E var först på plats i sängen ombytt och med nyborstade tänder!!!! Alla tre ligger i säng och sover snart iaf....det är lugnt och jag kanske hinner bläddra genom dagens tidning innan jag oxå somnar....


Jo annars då... hehe...ALLT gick superbra idag! :D så skönt! Var äckligt halt på sina ställen men vi kom upp i tid, hon stod än en gång som ett ljus *stolt*! Fick godkänt på us av hjärta och hals så vi lämnade henne pleggad och for iväg på i tur o ordning JULA, IKEA och Birsta city. Några kronor fattigare fick vi hämta upp en trött pålle vid tvåtiden och efter lite snabbkoll med veterinären å de runt omkring klädde vi på henne och for hemåt med en av bitarna på utsidan men väl bevarad. ( Bild kommer :D).

Åter upp på måndag den 13:e för att avlägsna bit nummer två då.

Av Carolina - 1 december 2010 20:33

transporten är på plats och spånad, hästen är satt att fasta till hnnes stora besvikelse,motorvärmaren programmerad, bilen är ur och iplockad, passet är framme och klockan är ställd.

Dags för sängen snart för att orka styra bil med släp mot ATG Bergsåker tidigt imorgonbitti.


Medan lilla hästen får besöka doktorn ska matten och "mormorn" slå ihjäl timmarna i Birsta. Kommer att hoppa högt när telefonen ringer. Blir nog några mkt nervösa timmar och jag lovar att det är trött häst och matte som kommer hem imorgon em....


Håll alla era tummar för att allt går vägen nu imorgon.......

brr

Av Carolina - 1 december 2010 16:42

huvva... sitter o fryser nu.

Haft gallkänningar hela dan fram till för enstund sen då jag började frysa så in i bängen istället. Iskall i fingrarna och TRÖTT!!! Tröttheten kommer mkt av medicin oxå tror jag.


Ska snart hem och ta reda på barnen ;)... Pär ska iväg o käka med jobbet så vi möter varann i dörren. Måste upp o fixa iordning transporten inför imorgon oxå, blir att klä på mig och de små ordentligt och ge sig iväg efter middagen. Pär hade mockat iaf så det är klart.


halvtimme kvar nu!


Av Carolina - 1 december 2010 10:00

gaaah...värk värk värk...hela överdelen av kroppen sträaer och värker. Försöker hela tiden tänka på att sitta/stå i en bra ställning, rör mig med jämna mellanrum, reser mig går nåt steg, sträcker ut armar och nacke osv ändå käner jag mig helt förstörd :(


Sov oroligt men det är ju ändå sömn fast det börjar kännas det oxå nu att kvaliten är dålig....vill fokusera på det som är positivt men det går trögt till och från.


Har en del saker jag skulle ha tagit tag i nu...Nils dagisplats, Emils schema, mitt jobbschema efter nyår bla.

Jufesten har jag ju iaf fått ihop ramarna för tror jag...Känns både kul och jobbigt...vill ju att det ska bli bra men osäker på hur det ska gå :/ svårt att räkna vad som ska inhandlas osv när maninte har den blekaste aning om vilka/hur många som kommer men men dte blir nog bra i slutändan.

December idag så det börjar rejsa på rätt bra fram mot jul nu....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards