Alla inlägg under december 2010

Av Carolina - 23 december 2010 22:31

jahapp! Jul imorgon. Dagen idag blev inte riktigt som planerat från början men kanske lika bra det ... blev ingen op idag, var ner och träffade kirurgen dock. Kommer att vara så sjukt nervös när det är dags så blä...så spänd hela jag när jag åkte ner idag, svimfärdig innanjag fick gå in o träffa läkaren. HUA! Men sen uträttade vi några snabba korta ärenden jag o min far bland ett myller av andra köpgalna människor. fullt på parkeringarna 10;15....


Men nu är det klart för imorgon =) granen är ju klädd sedan igår, skinakn är både provsmakad o lite till ;) knäcken är kokt, POLKAGRISKOLA är gjord. Sjukt god! Julklapparna inslagna och har även hunnit ha lite grannbesök och sen mor o far o sis på mat. Gjorde ju inkokt lax ( på riktigt) för första gången och serverade med en kall sås på creme fraiche med löjrom, dill o rödlök samt pressad potatis. MUMS!


Nu blir det till att krypa ner i sängen o sova för å orka med morgondagen ;) sla inte göra så många knop men iaf

Av Carolina - 22 december 2010 18:21

eller inte nog - det är klart att det blir!

Har klätt granen idag med Nilssons hjälp, han klär dock hellre av den än på den :/


Skinkan är griljerad ( ja jag fuskade o köpte en färdigkokt!) får ju äta riktig vara hos pappa och mamma sen =) denna är mest för den obligatoriska skinksmörgåsen....varit o handlat en del julmat iaf. Och ska försöka mig på en ny grej på julbordet i år...om jag klarar av det vill säga hehe...jag och mat kan ju bli sådär men men. Har iaf köpt mig en laxfile och ska ta och göra lite inkokt lax med en god kall sås.


granen den står numera i köket - fungerar det oxå i nödfall...ska egentligen in i pojkarnas rum men där är det ostädat ....


Lite julgodis ska det bli under kvällen =) ska surfa runt lite roliga recept nu

Av Carolina - 22 december 2010 10:48

usch och fy - haft ont i magen/bålen hela natten trots medicin. HAr precis klivit upp ur sängen nu så ja julledighetenbörjade lite tidigare och inte som jag hade tänkt mig alls.

E är dock lite piggare nu, fick ipren inatt o fick sen sova. Fortfarande svullen i halsen men uppe och betydligt svalare.


Ute snöar det för fullt!!!! Har pappa här med traktorn nu, vet inte om det gör ngn skillnad haha =)


Idag skulle jag behöva - stryka gardiner och sy om dem lite, handla en hel massa saker ( vi har ju ingen julmat alls!!!) koka lite knäck o kanske nån annan god julgodis....ska sätta mig ner o göra en lista så får vi se hur långt jag kommer .... ska prata med sjukhuset oxå för å se vad som egentligen kommer att ske imorgon

Av Carolina - 22 december 2010 00:56

E är dålig - igen känns det som. Funderar på om det kan vara körtelfeber ???? Hanbrukar visserligen alltid bli svullen i halsens lymfor när hsnblir dålig menvar så markant nu ...febern steg nu ikväll - låg på höga 39 nu när hansomnade och senefter en timme drygt vaknade han igen. Efter det har inte jag kunnat sova så nu har jag varit uppe en timme. Blir spänd och orolig när jag ligger å funderar o lyssnar på hans andning. Låter jobbigt. Sen åt jag väl inte världena bästa mat ikväll så det blev en tablett för mig nu som jag väntar på att den ska verka så kanske det går lättare att somna sen.


Hoppas evrkligen det här lättar nu efter torsdag - synd bara att jag oxå håller på å blir förkyld, fryser och lite småsnorig.....


Måste ringa sjukhuset imorgon och informera mig litegrann, var väldigt kortfattat med info i kallelsen måste jag säga.

Av Carolina - 21 december 2010 10:32

funderar o funderar på de sista klapparna...fantasin tryter o vill inte riktigt vara på min sida just  nu men det är väl bara att kämpa på o bita i =)


Skulle ha försökt julhandla litegrann oxå idag....iaf få liiite julkänlsa... vi är ju inte så superbra på det här med julmat o så men försöker mer o mer varje år. Detta år har jag mindre lust än annars iom att jag inte kan äta så mkt av det...mn att surfa runt på olika recept är ändå kul ;)

Av Carolina - 20 december 2010 14:17

sov över imorse... ingen bra början på dagen men lyckades ta mig ner utan att bli helt sönderstressad. Intalade mig själv att det int evar ngn idé att ens börja stressa eftersom det inte ger mig nån tid tillbaka iaf.


Väl här blev vi lite upprörda över ett dåligt formulerat mail till oss agenter men det är löst det med nu.


Rätt mkt jobb idag, har hittills gjort fler (!) case än vad vårt mål är på en dag. Det är inte ofta det finns så pass många case överhuvudtaget och hinenr med ett antal till innan det är dags att ge sig av hemåt igen.


Har några mindre julklappsbekymmer nu... insåg att det kan bli lite kärvt att hinna med vissa saker... hade ju helt kallt räknat in todrsdagen i planeringen tidigare o nu går ju den bort totalt så....hann inte vissa saker i helgen, hela jag har varit avslagen, ont i huvudet i perioder - antagligen pga att benknäckaren släppte lös några spänningar i nacken där förra veckan.

Av Carolina - 17 december 2010 08:30

en vecka kvar till julafton! Härligt! Lugn skön jul önskas. Inatt drömde jag oroliga drömmar om den nalkande operationen :/ inte kul alls. riktigt varmt ute just nu så vi ska väl försöka ta oss ut o leka ett tag iaf. Alldeles för overksam jag numera....inte har vi skottat efter gårdagens snöfall heller.


Annars då - ja plocka och dammsuga, elda lite och så in på jobbet i em.

Av Carolina - 16 december 2010 19:46

Tur att man bor där man bor - man kanske inte slipper undan skitsnacket men man slipper garanterat höra mkt av det - ingen orkar åka hela vägen ut hit för att tala om vad de säger/tycker/tänker.


Finns säkert de som tycker nåt om mig oxå, orkar absolut inte bry mig alls, definitivt inte så länge jag vet att jag har "rent mjöl i påsen"!


Vet dock exakt hur det kan vara att bli utsatt för förtal och påhitt och att bli ljugen rakt upp i ansiktet! Det i sig en anledning så god som någon att inte vilja utsätta någon annan person för den känslan någonsin! 


Har en tro att en relation till en annan människa kan tåla väldigt stora påfrestningar men om en av parterna blir totalt förd bakom ljuset skulle det iaf i mitt fall bli totalt oreparabelt. Jag litar på de jag har omkring mig tills motsatsen är bevisad och blir den det så kan jag vara obeveklig. Det är inte ofta men ibland visar det sig att ens uppfattning om en annan människa vänds upp och ner.


Påminns än en gång om vilken lycka det är att ha den familj jag har omkring sig.






Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards