Alla inlägg under december 2010

Av Carolina - 15 december 2010 21:29

ännu tröttare nu än tidigare idag :/ inte så konstigt kanske

gick bra att bli tillknäckt idag, mkt obehagligt när det handlar om nacken men känns bättre nu iaf =) hoppas att det ligger kvar en stund nu. Ska tillbaka på onsdag för en omgång till oxå. Får försöka tänka lite extra på hur jag lyfter och använder kroppen en stund nudå.


Imorgon ska Nilsson hälsa på sitt dagis för första gången - spännande att se hur han gillar det =)

Av Carolina - 15 december 2010 17:04

på den här dagen.


har haft mössa på mig i stort sett hela dagen - inte riktigt likt mig inomhus då ( kan inte ens skyll apå otvättat hår )...men fryser konstant, sista timmen har jag även haftytterjackan på mig ! Inte bra - nåt positivt är väl iaf att täckbyxorna fortfarande hänger på kroken o inte är på mina ben.


Ska alldeles strax ge mig ut till bilen och fara hemåt. Försöka hinna mocka o äta innan det är dags att ge mig av ner igen då. pär hade så snällt fixat lite spån tidigare idag så hon kan få fint o sova i inatt.

Av Carolina - 15 december 2010 10:05

...ska jag till ikväll  


lite nervös men det kan ju inte bli så mkt värre just nu. Sitter på jobbet och ahr precis tagit en tablett mot gallan - en låsning i bröstryggen på det gör att det känns som en helt strålande dag idag. Less är nog bara förnamnet!


Ska ge mig ut i köket och hämta en kopp kaffe så kanske kroppen kommer igång lite till.

Av Carolina - 12 december 2010 20:04

Imorgon är det en tur till Bergsåke på schemat igen då för operation nummer två. Inte lika nervös denna gång men lite mer osäker på om hon vill kliva in och åka....Tar mammas släp imorgon tänkte jag, lite tyngre o lite otympligare att hantera men samtidigt boggie istället för enaxlat och med tanke på hur durrig vägen var sist så kan det vara skönare att åka i det.


Har varit med syster på ridhuset nu ikväll och kollat in hoppträningen - kul att bli lite inspirerad, blir ju en aning sugen att hoppa :( men men det blir väl så småningom det oxå.


snart dags för sängen nu!

Av Carolina - 10 december 2010 11:43

Ja jag önskade mig ju operation före jul och det får jag som det ser ut....dan före ! julafton. Lär ju inte ge mig så mkt behållning av julmaten ändå då i år men men så ont som jag har nu hela tiden så kvittar det! Får ta det senare istället =)


Nils hade vakennatt inatt och det i kombinaton med gallbesvär gör att jag känner mig mer död än levande idag. Ska ner på byn sen och handla inför morgondagens julfest  på paviljongen!


Alla är välkomna - speciellt ni med barn ;)

Av Carolina - 8 december 2010 19:59

jodå jag härdade ut hela dan. Hade inte så himla mkt att göra på em men det gick iaf. Har tagit tag i det här med att gå upp i tid efter nyår oxå nu. Har ju ingen superlust att göra det men men, behöver pengarna....skulle behöva ett extraknäck nu i några veckor här....det ekar mkt tomt i plånbok och på konto...hur som så ska jag till att börja med gå upp till 80 % iaf men jobba varje dag hela veckan istället så det blir kortare dagar = mer tid över på kvällarna hemma.


nån som behöver hjälp mde nåt kanske ??? gardiner som ska sys eller nåt ;););)

Av Carolina - 8 december 2010 09:51

sitter här på jobbet med mensvärk och förkylning - väntar på att få veta lönerna efter förhandligarna. Generella påslaget blev ju inte mkt att hurra för så återstår att se hur teampotten delas ut då.

Vill helst bara hem och bädda ner mig under täcket :(


Var på juntamiddag igår - trevligt o blev senare än tänkt men var länge sen jag träfafde alla nu. vann tyvärr inte vinlotteriet - hade annars varit ett mkt bra tillskott i julkklappssäcken.


Har en del att fixa inför lördagen nu - tiden rusar ifrån mig om dagarna och snart blir det ännu värre med det...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards