Alla inlägg under april 2010

Av Carolina - 11 april 2010 20:27

Bjuder på denna bild så här på söndagskvällen  

Av Carolina - 10 april 2010 17:01

nu blir det grillat till middag! Härligt härligt! Kyckling, kroketter och tom vitlöksbröd... vart ska detta sluta.... haha.




Av Carolina - 10 april 2010 10:28

  

ja så liten har han varit vårt pyre =) idag blir han fyra år och är betydligt större än så här haha

Av Carolina - 10 april 2010 10:14

blev sovmorgon idag =) sovit som en stock men å så skönt det var ;)


nu är det snart dags att stoppa in barnen i duschen, den stora ska på kalas och den lilla har ätit kex med hela huvudet =D



Av Carolina - 9 april 2010 21:27

Kors i taket!! Ikväll blev det tre rätters  här hemma och VIN till maten! Det var verkligen evigheter sen.

Var jättegott. pär har kockat medan jag var och gjorde klart i stallet. fläskfile med sås på grädde och ädelost, rostade rotdsaker till det. Till förrätt blev det en toast med majonnäs, creme fraiche, räkor, svart rom och rödlök - riktigt god trots att det kanske låter lite skumt ;).

Efterrätten blev biskvi med kaffe och nu en irish coffe.


Lite så ska det låta på det och kvällen känns riktigt bra =).


idag har det kommit upp taklister och dörrfoder på toan, ska fixa lite fog imorgon och fylla igen springorna med ;). Själv har jag även några andra projekt på g... såg en hylla igår som jag ska försöka göra med vissa justeringar =). Har ritat och räknat på den idag men hann inte in på brädgården eftersom jag var iväg och tömkörde Queenie medan p och N handlade.

Får fixa det imorgon när E ska på kalas =).

Håller även på att fixa en stol till sovrummet så kan hända att jag blir tvungen att köpa lite mer vit färg oxå.



Imorgon håller jag alla tummar och tår för att det går bra för sis på högskoleprovet!

Av Carolina - 9 april 2010 07:56

det regnar ute idag - går hårt åt snö och isar så gissar att våren väntar runt hörnet .Sitter med frukostkaffet och väntar in att mannen ska vakna =) hans tur att få lite sovmorgon idag ;)


N kryper runt och jagar en boll medan E håller på att klä sig för utgång. Ska hämta hem en spikpistol och låna en annan kompressor idag är det tänkt. Med tanka på krypas så är det ingen höjdare att behöva ha dörren öppen för att kunna använda kompressorn ( vår har 360 V kontakt) utan det vore bra med en som kan gå i de vanliga vägguttagen inomhus ;)


Ev blir det ridning oxå idag och en testlastning....

Av Carolina - 8 april 2010 20:20

haft en mysig dag i Sveg tillsammans med M.

Tog lite längre tid än planerat att åka upp - vi hade ju en passat med i sällskapet ;). Bukplåten lossnade mellan Ljusdal och Färila sen höll vi på ett par ggr att försöka få fast den innan vi köpte buntband på macekn i Kårböle och drog fast den i de hål vi hittade ;);)


Väl framme blev det lunch med faster L innan vi rattade mot badhuset.

Ett par timamrs bad tröttade ut oss allihop, N och jag gick upp efter 45 minuter ungefär och pulade på i lugn och ro samt fixade lite käk åt lilleman. Sen blev det ett besök på ortens dollar. har aldrig varit in där men hört mkt positivt om det och ja jag hålelr med. Var riktigt roligt att gå i den affären. Stort luftigt och MKT grejer ;);) 


Nu har vi lämnat av H hos sin mor och lugnet lägrar sig så sakteliga över 77:an. Planen för imorgon inbergiper taklister taklister och åter taklister ;);)

Av Carolina - 8 april 2010 09:05

ja idag ska det bli blötläggning.. vi har dock inte riktigt bestämt oss för vart... norrut men Hassela eller Sveg är frågan.....


Frukosten är intagen och nu blir det kaffe med cheesecake!!!! som Pär (!) premiärbakade igårkväll när jag var iväg och red. NICE!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards