Alla inlägg under april 2010

Av Carolina - 15 april 2010 16:54

en stor solbränd kille, trött men nöjd över sin nya mössa och att ha varit i skogen hela dagen  

Ett försök att få den mindre att sitta stilla åtminstone några sekunder... gick sådär menman ser iaf en glimt av de bådas mössor =). Liten tycker inte ens om att ha mössa på sig medan den stora tar alla han hittar   

Av Carolina - 15 april 2010 15:27

är det lagen om alltings jävlighet som drabbat min mor tro... denna vecka blev nog inte riktigt som hon tänkt sig, i måndags var hennes häst tokhallt och ikväll ser det ut som hon sitter fast i Halmstad eftersom vulkanutbrottet på Island stänger hela sveriges luftrum ( utom gotland) från kl 18 - hennes flyg skulle ha gått vid 19:30.

Pga detta så är ju dessutom alla tåg fullbokade inatt och imorgon. SJ har iofs sagt att de ska försöka sätta in extra tåg och vagnar men ingen vet ju hur många som blir strandade pga flygstoppet. Kan bara tänka mig stressnivån på henne när hon inser detta.....


Har en känsla av att det kommer att dröja innan hon ger sig iväg igen =/.

Av Carolina - 15 april 2010 07:15

morr´n!

Hade sjukt svårt att somna igår. Sovit sådär när jag väl sovit och är riktigt stel i axlarna som vanligt.

Kaffet är dock klart och står just nu och sjunker. N kryper runt på ett strålande humör, E ska snart vakna ochäta lite gröt innan han ska ut i skogen hela dagen emd dagis - som han längtat stora killen =) hoppas nu att de får kul ute hela dagen och att det blir som han förväntat sig ;)


Verkar som att det kanske är klart när P ska sticka iväg nu oxå, inte långt kvar alls =o blandade känslor ;)


Har iaf bestämt mig inatt för att skicka iväg ngn ansökan till några program så får jag ta en ny funderare ( ordentligt) OM det visar sig att jag kommer in någonstans....

Av Carolina - 14 april 2010 16:40

hmmm... imorgon är det den 15 april - dagen då ansökningar till höstens utbildningsprogram och kurser vid högskolor och universitet ska vara inlämnade.....sugen JA men på VAD  ... har suttit och surfat högskolor och universitet i eftermiddag. Hittat en del intressant men vissa saker är 1) så j-kla långa i tid eller 2) så långt bort..... vill ju inte bo på andra sidan landet eller nåt sånt dumt ju, skulle haft nåt kul på distans .....


De roligaste och mest intressanta utb jag hittar är tyvärr påbyggnadsutbildningar som kräver en examen först..... lite surt ju ;)


Imorgon ska visst även vinterdäcken vara av och sommardäcken pålagda.....

Av Carolina - 14 april 2010 11:21

ja idag sov vi till 8 !! Alla tre!

Jag vaknade vid kvart över sju och funderade på vad kl kunde vara... allt var så tyst och lugnt och jag kände mig nästan pigg =) myste vidare en stund till - lika bra att passa på ;)

Riktigt skönt att få vakna själv och inte pga ngn som skriker/gnäller/buffar.


Lämnade E på dagis men han blev lite blyg och osäker när vi kom dit så stannade kvar på sången med dem innan jag åkte därifrån.

Tog en sväng upp på öppna för att kolla babycafét men nja inte riktigt min dag där idag kändes det som. N blev förtjust över att se en massa bäbisar men tror han blev brydd över att det bara var han och en till som kröp runt lite ;). När han visade tecken på att börja bli hungrig packade vi ihop och åkte hem istället. Nu kravlar han runt här på golvet och är väldigt pratig.


Solen har gått i moln och det blåser lite ute - ska ju tydligen bli snö imorgon....=/ skulle ha varit ut och krattat lite senare idag samt klippt ner rosbusken.


Nåja det hinns med....

Av Carolina - 12 april 2010 16:00

ringde ett samtal idag som jag tänkt ringa länge länge men jag har inte tagit mig tid att göra det tyvärr. Har inte pratat med denna person på drygt ett år och det har runnit en del vatten under broarna sen dess vilket jag förstått av sporadiska sms( jul, påsk hälsningar...).


idag har vi pratat  - länge - så kul! Känns som att nutid och dåtid knutits ihop på ett bra sätt idag. En vänskap som började för nästan 13 år sedan håller i sig trots att vi inte ses eller hörs alltför ofta.

Av Carolina - 12 april 2010 15:58

                  

Av Carolina - 12 april 2010 07:27

Solen skiner och det ser ut att bli ännu en skön dag ute. N sitter i E´s rum och spelar musik samt sjunger ;) E sover och de andra två har åkt till skola och jobb.

Känns så ensamt hemma just nu, man blir fort van att vara hemma båda två =) vill gärna ha sällskap oxå - allt blir så mkt roligare och enklare då.


Nåja - tänk positivt =).


Får se vad vi hittar på under dagen, skulle ha varit ner på jobebt men ja kan hända att et blir imorgon oxå. Drar mig för det men är väl bara att ta tjuren vid hornen som de säger.


Blev tipsad om ett annat jobb från i höst oxå i helgen....mkt funderingar man får. Man vert vad man har men inte vad man får  och då är frågan vågar man chansa ????

Det beror helt och hållet på vilken del av mig som är starkast när beslutet ska tas, den rädda eller orädda....



Idag GRATTAR vi iaf kära Sandra på hennes födelsedag! HIPP HIPP HURRA!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards