Alla inlägg den 1 april 2010

Av Carolina - 1 april 2010 17:22

ja för sådär en halvtimme sen inkleddes detat års mest trafiekrade dygn på denna adress. Långfredag innebär anglingstävling på Gunnarsbosjön. det brukar vara cirkus en 70 tvåmannalag anmälda och en hel drös med besökare i övrigt. Lägg då till att vi bor närmast vägen ner till stranden å förstå vart alla bilar märks mest =). Strax efter lunch på långfredagen är det ibland KÖVARNING utanför oss på den lilla lilla byvägen - inte illa hör ni haha!


Fick just besked om att vi fått pool nr 1,2 o 3 i vår syskonskara...tja vad gör man inte... ytterligheter... förra året satt vi längst ut på höger sida och i år blev det längst ut på vänster sida....hade en förhoppning om att hamna närmare hem så man lätt skulle ta sig hem med vagnen om det var ngt men tja.. vi har ju skotrar =P. Eller sparken kanske blir bra på sjön.....sparklåda är ju ypperligt i sånt fall ;). Måste undersökas.


Nu kaffe medan jag väntar hem de två små blåkullefararna - undrar om man ska ta provision i dörren när de kommer in .... verkar vara ett lukrativt yrke det här med påskkärringar och gubbar. Iofs har de bara business en  gång per år men ändå....

Av Carolina - 1 april 2010 08:01

Ska iväg ut på byn och slåss lite med allt folk som inte handlat inför helgen ännu.

Kan bara konstatera att vår familj inte är speciellt duktiga på traditioner inom våra fyra väggar - blir iofs mer och mer men vi förlitar oss på den äldre generationen ;)


Ska iaf ner oxh handla lite godis och sånt ;) påskäggen ska väl fyllas upp iaf. Kanske ska börja med att leta reda på dem.


Var ner till Borr och red Queenie igårkväll, tycker att det gick rätt okej. Hon är stel i hö sida men det lossnar om man inte låter henne hänga sig fast ;).


Nu ska jag dricka lite kaffe och börja dagens plockning

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards