Alla inlägg under september 2009

Av Carolina - 16 september 2009 13:30

Efter mycket om och men så har nu äntligen dockan fått lite nya kläder i passande storlek. Emils gamla pyjamas är en aning för stor ;)

  


Matchande mössa med både Emil och Nils dessutom =)

Av Carolina - 16 september 2009 09:23

Har två trött abarn idag =) E har precis kommit upp nu men ser ut som han helst går å kryper ner en stund igen. Själv blev jag väckt av telefonen före åtta, typiskt en dag när båda barnen då vill sova men men.

Det regnar ute och känns väldigt mycket höst. Inte den där härliga klara hösten utan den gråa mörka dystra hösten

 =( Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Får kanske bli en plocka och städa dag men har inte riktigt lust till det heller. Skulle behöva gå igenom bilderna på datorn och fixa lite framkallning.


Har ju iofs symaskinen framme så den kanske kan få jobba lite idag. Sydde en mössa åt E och en åt P igår, Pärs blev en aning stor så jag ska nog kanske modifiera den lite ;)


Av Carolina - 15 september 2009 10:19

så seg och trött idag....klockan är snart halv elva och jag har inte sett åt vårt bygge än ;)E vaknade tidigt och har hunnit med att baka kladdkaka samt duscha redan =). Krypet ligger och myser i sängen, hör hur han pratar på lite nu och då. Är snart matdags för honom.


Igårkväll började Pär lägga in lite golv :D Händer saker hela tiden  och det är kul kul kul.


Öppnade en bok igår när jag lagt mig, ingen bra idé - låg å läste alldeles för länge och sen drömde jag så konstiga drömmar hela natten. Det går verkligen upp och ner det där med drömmandet. Har blivit väldigt dålig på att komma ihåg vad jag drömmer nuförtiden, Kommer ihåg känslan av olust denna gång dock.=/

Av Carolina - 14 september 2009 09:12

Ny vecka igen då, tycker måndagar är sådär bara. Har inte så mkt planerat idag, några brev som behöver postas, tapeterna ska hämtas, ev ska jag försöka fixa lite hyvlat virke till fönstren. Sen finns det ju en massa panel kvar att sätta upp men det beror ju lite på hur samarbetsvilliga pojkarna är oxå ;).


NU är det iaf dags för blöjbyte.

Av Carolina - 13 september 2009 18:48

Händerna är helt impregnerade av rödfärg =) har satt upp alla bottenbrädor på gavlen, fixat knuten och börjat med locken idag.

Svärisarna har varit här och målat så nu tror jag att snart allt är målat till gaveln. Pär har varit "arbetsledare" ;) han håller reda på mat och fikatider samt passar den yngste medlemmen så hans fru får spika av sig sina aggressioner haha. Vekryggen blir lite lätt sur dock över att stå på stege och spänna sig......

Vilken otrolig skillnad det blir bara det kommer upp panel på ett hus.

  

Så här såg det ut när vi jobbade som mest idag =)


  

Så här såg det ut för inte så länge sedan =)

Av Carolina - 12 september 2009 08:35

ick faktiskt upp först i detta hus idag - händer inte så ofta när Pär jobbar =) Hann nästanläsa hela hela tidningen i lugn och ro innan Emil kom upp och kröp upp i knäet på mig. Nu sitter han o kollar barnteve, själv dricker jag min andra kopp te och funderar på vad jag ska börja med denna dag.

Ser ut att bli strålande väder ute, solen skiner och himlen är nästan helt blå. Var dock lite kyligt när jag gick till postlådan och det är väldigt blött i gräset.


Tror iaf att jag ska börja med att spackla klart inne för då kanske vi kan måla på taket en andra gång under helgen här. Ska ju ta det med kompressor och färgspruta så bäst att göra det innan golvet kommer in. Sen blir det utomhus för hela slanten antar jag ;)

Av Carolina - 11 september 2009 20:56

Var till Hudiksvall idag och kollade in första dagen av Ryttarcupen. Så länge sen jag var på tävling nu, har inte sett syrran starta på evigheter känns det som =) .


Men idag tog de sin tredje felfria 120 - runda så nu är de klara för Breedersfinalerna nere på Flyinge senare i höst! KUL! Synd att det är så himla långt dit ner till skåne bara ;)



Tog en sväng in på Clas Ohlson oxå när vi var i stan, tyckte inte dte var så mkt där men köpte mig en torrboll ;), sen blev det ett snabbt besök inne på KappAhl och ÖB innan vi for hemåt.

Emil han övergav mig redan på 36, skulle inte åka med mig utan åkte med morfar och höll koll på honom hela dagen.


Imorgon blir det bygge för hela slanten tror jag bestämt, Pär har hämtat mer virke och det lät som hela arbetstyrkan kommer att vara på plats så det kan hända grejer i helgen hihi

Av Carolina - 11 september 2009 09:35

Idag blir det en liten tripp till grannstaden H, vi ska dels passa på att handla några småsaker men huvudanledningen är ryttartävlingar på ponnyklubben.

Har ju inte sett sis rida tävling på evigheter nu så passar på idag.


Sen är det bara att hålla tummarna för att E´s humör inte dalar allt för mycket ;)


Ska klä oss alla nu och vänta in svärmor så är vi redo att fara.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards