Alla inlägg under september 2009

Av Carolina - 22 september 2009 09:15

grått ute idag, höst kallas det väl för. Var supertrött igår, blev ju en tidig morgon för ovanlighetens skull och en lång dag med allt som skulle fixas och sen främmande på kvällen. Blev dock en lyckad födelsedag som det verkade. Hon har nu uppdaterat sin garderob lite mer, hon har fått lite böcker och dessutom en resa utan småbröder ner till Sthlm international horse show i november.

 

Idag är det grattis mormor som fyller hela 89 år!

 

Inga jätteplaner idag, ska dock vara nere på byn kl 13, måste kolla om det går att få lite barnvakt åt den äldre pojken en stund då ;) blir lugnare så.

 

Nä dags att ägna mig lite¨åt pojkarna den ena låter lite övergiven och den andre kollar film.

Av Carolina - 21 september 2009 12:43

baksida oh gavel

Fattas lite rödfärg här då =) och en vindskiva 

  

vitfärgen har oxå tagit slut Tungan ute

golvet  

Så här ser golvet ut, inte världens bästa kort men iaf

Av Carolina - 21 september 2009 07:35

ETT STORT GRATTIS IDAG TILL STORTJEJEN HANNA. IKVÄLL BLIR DET TÅRTA OCH PAKET!

 

hanna  

Av Carolina - 20 september 2009 18:39

Ingen ork med rubriker just nu, inte speciellt mkt tid för bloggning heller för tillfället =( men det blir det det blir.

Idag har den sista panelen spikats på plats, jaja det finns några spikar till att slå i men men... vindskivorna och en knut är oxå kvar. Så nu är det städning kvar... verkligen mitt favoritområde alla kategorier. Spikar och sågar hellre än städar upp det sen Tungan ute men men det blir en stor brasa senare på baksidan här när alla småstumpar ska eldas upp.


Inne har golvet lagts klart Skrattande blev jättefint. Så nu måste vi iväg på IKEA inom en snar framtid.

Vi ska ju bygga vägg och då krävs det att vi har måtten på dörrarna, vi behöver ha hem skjutdörrarna till garderoben och när vi då ändå är där bör vi passa på att fixa inredningen inuti garderoben oxå.

Ska en sväng på lite andra affärer oxå - måste bara mobilisera lite energi och kraft för att trängas med alla människor. Såna här ggr saknar jag faktiskt att bo i Uppsala - så enkelt att bara åka iväg en vardagkväll och i lugn och ro promenera runt. Man behövde inte ens köpa ngt för man kunde åka bara för att få inspiration och sen åka hem och fundera.

Nu måste man planera - tar ju 1½ timme att åka, sen ska man ha vagn med sig, hålla barnen på gott humör och eftersom det är så pass långt vill man ju passa på att göra alla möjliga ärenden när man ändå åker och då går det åt en hel dag vilket gör att det måste bli på helgen eftersom ena halvan jobbar alla vardagar.


Å andra sidan kan man fundera på när jag blev så ekonomisk egentligen, jag har ju flertalet ggr åkt den vägen ensam bara för att dansa en kväll och sen tillbaka hem igen.....

 

 


Av Carolina - 19 september 2009 20:30

Har varit en dag av aktivitet som vanligt. Sov länge imorse - vaknade typ halv tio och hörde hammarslag. Har inte spikat ngt själv idag, pappa och Pär har fixat det. Själv har jag målat fodret närmast fönstren. De stora fodren har barnen målat eftersom att de målades innan de sattes fast ;).

Har dock i stort sett lagt klart golvet istället jag. Är en rad kvar nu men den ska delas för det är inte fullbredd. Hade även några skarvar kvar att spackla nu när skivorna är flyttade.


Har varit i Låka och ätit pizza nu, blev bjudna som tack för att vi vaktat hus och djur medan de varit borta ett par dar. Så nu blir det att dyka ner i soffan och ta det lugnt och samla nya krafter inför morgondagen. Kommer kort på bygget oxå då.

Av Carolina - 18 september 2009 11:26

sitter här med en småtrött bäbis i knäet. Vill inte riktigt vara själv han just nu =)myspysen.


Skulle vilja ha tag på ett trikåtyg med ngn form av diosauriemönster - någon som har en idé om vart man kan få tag i det ????

Har inte riktigt ro å tid att sitta och surfa runt på måfå just nu ....



Jag och pappa gjorde klart gaveln igår, nu ska foder och knutar målas vita så småningom då. Hade tänkt gå ut och börja åtminstone göra iordning för att komma åt och brädslå sista väggen på baksidan men än så länge har inte tiden kommit - dessutom flyger det regn ute.


Igår när jag tog in min häst var hon väldigt knepig - trodde först att det kunde vara kolik el nåt sånt( börjar bli såna tider nu ). Hon hade ont och skakade i bakdelen, sen gick hon med huvudet så lågt.

Gick runt en stund med henne, hon gick in i boxen och kissade, sen plockade vi ut lite bajs som såg okej ut men luktade illa =P.

Linade en stund och hon fes och började röra sig bättre men ville inte gå i vänster varv. Fick mig att fundera lite till och det såg ut som att hon hade ont i halsen/nacken på vä sida. Ville inte gärna höja halsen/huvudet när hon var nere vid backen. Misstänker att hon kanske fått en smäll alt sträckt sig (  ev gått omkull vem vet) men såg inga tecken el märken på henne som kunde tala om vad det var.


Hon åt dock senare och drack vatten samt såg piggare ut efter nån timme. Imorse åt hon som vanligt - lite småstel i halsen ser hon ut att vara, lite ovillig att böja åt vänster men inte alls som igår så jag hoppas att det inte blir värre igen nu under dan då. Såg helt okej ut i hagen igårkväll en halvtimme innan de gick in så när jag hämtade måste det nyss ha hänt.

Av Carolina - 17 september 2009 09:05

ja det känns som att det finns en hel del att göra =)

Ska testa det här med att lägga golv nu tänkte jag hihi, sen finns det ju en hel del panel kvar. Tänkte även åka ner på byn en sväng och kika om jag hittar nå nya blommor. Är ju lite eremitvarning på oss - har inte varit utanför byn sen i fredags så....

Av Carolina - 16 september 2009 15:36

fick senaste Buffé med posten idag. Kom fram till att det nu är dags att börja göra matsedel igen! Har bara såååå dålig fantasi.


Ikväll blir det iaf nachos. Hittade ett kycklingrecept som lät gott - kanske kan bli det imorgon =)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards