Alla inlägg den 18 september 2009

Av Carolina - 18 september 2009 11:26

sitter här med en småtrött bäbis i knäet. Vill inte riktigt vara själv han just nu =)myspysen.


Skulle vilja ha tag på ett trikåtyg med ngn form av diosauriemönster - någon som har en idé om vart man kan få tag i det ????

Har inte riktigt ro å tid att sitta och surfa runt på måfå just nu ....



Jag och pappa gjorde klart gaveln igår, nu ska foder och knutar målas vita så småningom då. Hade tänkt gå ut och börja åtminstone göra iordning för att komma åt och brädslå sista väggen på baksidan men än så länge har inte tiden kommit - dessutom flyger det regn ute.


Igår när jag tog in min häst var hon väldigt knepig - trodde först att det kunde vara kolik el nåt sånt( börjar bli såna tider nu ). Hon hade ont och skakade i bakdelen, sen gick hon med huvudet så lågt.

Gick runt en stund med henne, hon gick in i boxen och kissade, sen plockade vi ut lite bajs som såg okej ut men luktade illa =P.

Linade en stund och hon fes och började röra sig bättre men ville inte gå i vänster varv. Fick mig att fundera lite till och det såg ut som att hon hade ont i halsen/nacken på vä sida. Ville inte gärna höja halsen/huvudet när hon var nere vid backen. Misstänker att hon kanske fått en smäll alt sträckt sig (  ev gått omkull vem vet) men såg inga tecken el märken på henne som kunde tala om vad det var.


Hon åt dock senare och drack vatten samt såg piggare ut efter nån timme. Imorse åt hon som vanligt - lite småstel i halsen ser hon ut att vara, lite ovillig att böja åt vänster men inte alls som igår så jag hoppas att det inte blir värre igen nu under dan då. Såg helt okej ut i hagen igårkväll en halvtimme innan de gick in så när jag hämtade måste det nyss ha hänt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards