Alla inlägg under oktober 2008

Av Carolina - 27 oktober 2008 10:55

Är egentligen inte så förtjust i måndagar. Denna dag började kl 06.15, då vaknade lilleman och tyckte att vi hade sovit klart. Halv åtta plockade vi ut hjulingen o rullade upp till mamma. Syrran åkte ju igår och pappa jobbar denna veckan så nu är det bara att kliva upp o hjälpa till att få ut hästarna inan mamma åker på jobbet. Vi har mockat två boxar + den där kaninen har bott ett tag i väntan på sin nya bur.

Har pojkarnas boxar kvar men Emil blev lite kinkig så vi tar det senare idag.

Åkte hem o började göra en fågelstuga...insåg att jag behöver en bättre såg okanske måste vara lite noggrannare i mina mätningar samt att vårt trälim var slut så det blir till att göra klart den uppe hos pappa. Men jag tror att den kommer att bli skitbra till slut :-)


 Fick svar på min studieansökan idag.....är kallad på intervju! Vet fortfarande inte om jag verkligen vill eller om det kommer att bli jätteknasigt, allt det praktiska har jag ingen aning om hur jag ska lösa men samtidigt skulle det vara riktigt kul oxå.....Ska ringa och lämna önskemål på när jag vill bli intervjuad.

Har då iaf klarat mig igenom första gallringen - tydligen var det 92 som sökte, tror att 45 blir kallade på intervju och av dem kommer 25 att antas till utbildningen och 15 sätts i en reservkö.


Måste ta och plocka ihop litegrann här hemma idag... förstår inte att det ska behöva bli så stökigt när man är hemma en hel helg....men det är väl så att när vi alla är lediga är det ingen som vill lägga tid på disk, tvätt och städ....så tvättmaskinen är laddad, diskmaskinen i full gång och dammsugaren står o ropar på mig....Egentligen borde vi måla en vägg....det blir det å


Av Carolina - 26 oktober 2008 08:10

Nu har vi övergått till vintertid. Så skönt att få en extra timme. Igår var det full fart hela dagen. Åkte upp till mamma o pappa igår fm vid tiotiden sen följde jag o Emil med ner på byn en sväng... kom hem vid tre typ, ner till farmor o farfar på mat o hjulbyte. En snabb sväng in o hälsade på Linnea sen åkte vi tillbaka till skogen o upp till pärs faster o åt ännu mer. KOm hem strax efter åtta igårkväll å då blev det dansbandskamp för hela slanten.


Missnöjd med Dates framträdande - de kan bättre än så. Scotts är bra - bara att konstatera, en ny bekantskap för mig förra veckan men de vet vad de gör. Detta andra band som gick vidare : LarzKristerz har jag heller aldrig hört talas om, Lär bra o de såg ut att ha roligt men hallå....vilka kläder....kan väl åtminstone försöka ha rätt storlek.

Tycker dock ändå att det skulle avrit en repsis på förra veckan med tanke på prestationerna igår. BengtHennings var värda en vecka till. Visar en stor bredd o hög musikalitet, märks att de hållit på länge och är väl inarbetade. Är inte bara bandnamnet som funnits länge, konstellationen verkar ha varit med länge oxå.


Finns några förväntade höjdpunkter längre fram under hösten. Tror inte att det kommer att gå hela vägen ändå för dessa band. Tyvärr scotts men ni kommer att få fler spelningar nu i framtiden :-).


Ska ta mig upp till syster nu å se om hon kan massera mig lite innan hon sticker.

Av Carolina - 25 oktober 2008 15:43

Nu är buren färdig å på plats! Tack pappa.

Av Carolina - 24 oktober 2008 16:14

Brrr.. sitter här framför datorn och fryser trots att jag bor i ett varmt hus numera... får skylla mig själv eftersom jag skulle ha varit ner o eldat för en timme sen efter att jag plockat in matvarorna o tagit in en sovande Emil men fastnade här framför datorn istället. Sitter och surfar runt på olika sidor o läser lite här o lite där.


Pär är uppe hos sin kusin som är i stugan i helgen, han skulle basat o äta middag där ikväll å eftersom vi inte var hemma när han kom från jobbet så åkte han upp dit på en gång istället. Kommer väl inramlande nångång inatt då. Jag o Emil får roa oss själva vi :-)


Ska snart ta och börja med maten oxå, gryta är beställd till middag av den lille herrn. Får se om det duger när den väl är klar...brukar vara lite si och så med det....


Nä måste göra nåt nu kommer kanske tillbaka senare annars önskar jag er en trevlig fredagkväll.

Av Carolina - 23 oktober 2008 22:09

Följde med syster in till stan idag då. Var inte ute efter ngt speciellt själv - det utrymmet finns inte riktigt i min ekonomi för tillfället av förklarliga skäl :-). Dock hittade jag ett par vinterskor åt Emil till humant pris och det är ju iaf ngt som vi är tvugna att köpa förr el senare. Med tanke på graderna imorse känns det mer förr än senare så nu är det gjort.

Sprang på lillebror md sambo inne på ena gallerian oxå så det blev gemensam lunch o Emil charmade till sig leksak av morbror...upplyste honom om att man får säga nej till små barn men han vågade inte riskera sin popularitet när han nu själv så dumt hade visat pojken leksakerna hihi. Han lär sig snart.

Emil är sock jättestolt över sin nya "hoj" - en polismotorcykel med tillhörande polis ( som dock trillar av lite nu o då) och mkt oväsen kan den föra vilket vi fick bevis på hela vägen hem....6 mil av sirener - tack för den brorsan !


Tänkte jag skulle ha skrivit om mitt personliga brev och uppdaterat mitt CV nu ikväll så man har lite bättre chanser att hitta en sysselsättning...orken försvann...är dock inte lika trött som min familj. Pär somnade till redan kl halv åtta han.


Imorgon är det fredag. Vet inte riktigt vad det blir, Pär är bortbjuden på bastu och middag hos sin morbror och kusin. Jag o Emil får väl ta o hitta på nåt själva vi. På lördag är det middag hos hammo o pymmy som tack för däckbyte. Tror att de har det lite tomt nu när vi flyttat.

Av Carolina - 23 oktober 2008 09:06

Av Carolina - 23 oktober 2008 08:54

Är riktigt vackert ute nu, minusgrader och frosten ligger överallt men solen kommer o strålarna får isen att gnistra.....


Idag är planen att följa med syster till staden i öst. Hon skulle kika på lite saker nu innan hon drar vidare till studierna.....nästan lite avis faktiskt ;-) men vi måste väl vänta en stund så isen hinner smälta lite. Har ingen lust att sladda av ngn väg.


Dax att byta till vinterdäck oxå ngn dag nu....har inte den minsta koll på hur våra vinterdäck ser ut i år. Brukar iaf ha lite koll men jag vet inte vad som hänt. Vet att sommardäcken på volvon går sista säsongen - iaf framdäcken, att golfens sommardäck köptes i våras och att de vinterdäck som satt på när vi köpte den var fruktansvärt obalanserade. Jag tror att vi hade nya vinterdäck till awd´n och visst sparade vi dem ? Så när jag nu tvingat min hjärna att tänka så kan det vara så att vi behöver nya till golfen... har jag rätt Pär? Å andra sidan ska den typ besiktas snart å o vem vet hur det går...


Måste skryta lite på min lilla häst å...igår spolade jag av hennes ben alldeles själv! Hon stod stilla i stort sett hela tiden. Det är ett framsteg!! Men så har vi varit lite tuffa på henne ett tag, hon gillade nog varken mig el syster där ett tag när hon insåg att det inte skulle gå att komma ifrån oss. Hon är ganska så smart ibland och ibland är hon totalt puckad men det kanske växer bort :-)


Nu är det dags att gå å elda och klä på Emil.

Av Carolina - 22 oktober 2008 14:33

Ibland är det rätt skönt att leva ;-) Idag strålar solen och det blåser lite kallt men det är en vacker höstdag...


Emil har varit till tandläkaren idag, mkt spännande. Fick gapa o ha en liten spegel i munnen sen fick han välja en ny tandborste ngt som han är mkt stolt över. Så det blir nog inget problem med tandläkare här inte ... räcker iofs med läkare.....


Igår fick jag tio röda rosor av min man! Plus att han köpt thaimat - wokade grönsaker - åt mig ;-)


Snart ska vi sätta oss i bilen och styra kosan mot Färila, Ska följa med Hanna på hennes ridning idag, har tom lånat med en kamera. Tyvärr skulle de inte rida utan de ska KÖRA istället... Va kul!!! Vill oxå det.


Hittade en sån söt b-ponny till salu igår.....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards