Alla inlägg under maj 2011

Av Carolina - 15 maj 2011 12:15

ja så har då mannen rullat söderut så man är ensam med grabbarna några dagar. Sitter o lyssnar på gamla godingar nu =) jag inviger Nils hehe.


Ikväll ska E iväg o träna fotboll för första gången i sitt liv =) kvartersfotboll o han ska testa på att spela med borrlaget - få se om han tycker det är kul el inte. Testa bör han ju få göra iaf.


Hönorna har fått nya reden idag så nu kanske de lägger äggen i dem istället för på golvet - håll tummarna. Fina blev de iaf =)

Av Carolina - 15 maj 2011 06:30

brrr...frusen och trött....tidig morgon idag. Eftersom jag fick sova igår så får väl mannen sova idag då...la ju herr Nilsson tidigt igårkväll så får skylla mig lite själv att det blev så tidigt idag...halv sex är liiite väl tycker jag - iaf på den söndag men men


Får väl ta en middagslur med lillemannen senare istället ;)


Idag åker P iväg så blir jag gräsänka ett par dar, hade oxå velat hitta på nåt men känns inte så inspirerande med tanke på vädret så vi får se....har ju lite djur o sånt oxå som måste ha tillsyn :D


Annars har vi inga speciella planer idag, skulle ha rastat av bruna - hoppas vädret bättrar sig lite iaf, alldeles för frusen för det här känner jag hua. Men nu blir det KAFFE!

Av Carolina - 13 maj 2011 18:19

håhåjaja... tömkörde damen nu ikväll o jisses sicka sparkar hon la av ;) bra att jag inte satt på för då har jag nog nästan säkert suttit av ofrivilligt ;);)

På slutet gick hon dock riktigt fint men ja det tog ju en halvtimme att komma dit =).

Får se om jag ska försöka mig på en tur ut med mamsen imorgon och ev en tur ner till sjöbo på söndag så kan hon vila några dar till veckan när P ändå är borta.


Har nästan lust att åka till Sundsvall eller nåt imorgon, skulle vilja på Hööks bla men har egentligen varken tid el råd så vi får se....


Av Carolina - 13 maj 2011 07:55

idag är en sån där omtalad dag..vissa anser den vara turdag andra är livrädda för den långt i förväg. Brukar själv inte bry mig så extremt mkt - har aldrig råkat mer illa ut denna dag än nån annan dag så...däremot är jag vidskeplig överlag =) Går aldrig under en stege om det kan undvikas, lägger aldrig nycklar på bordet, läser inte gamla horoskop, tviar över vänster axel om det springer en katt över vägen osv. Har en tro på nånting mer som vi inte styr över, kan inte förklara vad men att anser att det finns ngt mer därute. Tror även på nån sorts karma - lite att vad man gör och hur man beter sig kommer tillbaka till en i ngn form.


Idag blir det iaf rätt lugnt känns det som, öppna förskolan har hyrt badhuset men tror intevi har riktig lust att åka faktiskt...ska fundera en stund till.

Ska iaf baka en kaka - måste göra av med lite ägg =) och sen hade vi en plan att städa ur loppisförrådet så kanske vi kan öppna upp där i helgen till och med =)


Apropå det så är det LOPPPIS på Holänna paviljongen den 4.e juni - intresserad av att vara med så kontakta mig. 100 kr/bord, jag fixar annons och skyltar =)

 

 

Av Carolina - 12 maj 2011 20:17

vaknade imorse av att det ösregnade ute...suckade o kröp ihop bredvid lillfisen E en stund till istället ;)

Sen kom N o myste in sig med oss oxå så det var liiiite tungt att kliva upp ur sängvärmen. Men E skulle ut i skogen idag så det var viktigt att komma i tid ;). Lämnade av dem o åkte upp till kycklingarna o fick kaffe av svärmor. Vi gick runt o fiddulerade lite på tomten där, pratade med ameriakfararna och sen drog jag vidare hem.

Inte så mkt gjort hemma ( förutom ett antal maskiner tvätt då ).


Innan det var dags att hämta pojkarna igen så blev det stalltjänst, mockade o gjorde klart åt ditte o becca sen vidare mot Borr o Queenie som fick en dust på banan =) kändes sådär idag, fick inte riktigt till sitsen =(


Nu ska det drickas kaffe igen =)

Av Carolina - 11 maj 2011 20:48

skjutsade ner barnen imorse sen åkte jag tillbaka upp till mamma och vi tog en ridtur med ditte och nisse.

D testade att vända om några ggr men efter ett tag insåg hon att det var enklare att gå åt det håll vi sa. Nisse såg mest fundersam ut...hur som så blir det att ha sällskap ett par ggr till innan jag vågar testa själv igen :( men men ingen idé att utmana för mkt ...kan sluta illa då.

Vi var iag ute drygt en timma så d fick gå på ordentligt bitvis, trav uppför moddabacken o sen galopp uppför berget vi gammelhögvals, rejäl stigning så d löddrade mellan benen på dem.

lugnt för henne imorgon tror jag, ska ta Queenie på morgon och sen får vi se.



Underbart väder ute och det riktigt härligt med såna här dagar! Fler sådanan tack =)

Av Carolina - 10 maj 2011 12:39

underbart skönt väder!

Efter att jag lämnat av barnen imorse åkte jag till Borr o red Queenie en sväng. Inget hårt mest bara rullat på - lite backar, lite galopp över stockarna på banan och sen en lång skrittpromenad tillbaka till stallet.

Mockade o fixade klart så slipper Inka fara ner dit.

Sen besiktning av volvon - å ja lite smågrejer som ska åtgärdas men inga jättestora saker iaf =)


Sen en kopp kaffe hos Inka, en kik på kycklingarna o nu hemma för lite pyssel här. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det gör absolut ingenting att jag är arbetslös just nu! Eller ja det är klart för ekonomin vore det ju trevliggare med ett jobb men livskvalitén har ökat enormt mkt nu =) underbart!

Av Carolina - 9 maj 2011 14:32

igår på banan i sjöbod  


i oktober på banan hemma  


i maj förra året   december 09


 


Viss utveckling har kanske skett trots mkt vila, växtperioder och konvalescens. Nu ska det byggas kondtion o muskler....backträning o långa lugna uteritter( gäller bara att komma över förra veckans trotsgrej....)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards