Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Carolina - 15 maj 2011 20:24

såja...fortfarande vakna allihop...fastnade framför datorn nu efter att vi ätit en väldigt sen middag av olika skäl - lathet (!) och E har haft sitt livs första fotbollsträning ;) han tyckte det var rätt kul och fortsatte bollandet hemma på gräsmattan, samt har bokat in träning med morbror inför onsdagens match.

Har iaf diskat undan det värsta nu o N går runt i blöjan och väntar på att hans mamma ska natta honom...trött är nog bara förnamnet så förhoppningsvis slocknar han snabbt.

Känns alltid så himla konstigt att lägga sig utan P, är nåt vi får vänja oss mer o mer vid igen nu. På gott o ont, jättenyttigt för mig som behöver hitta min egen trygghet, dessutom ett välkommet tillskott i kassan...


Nä dags att starta sängrallyt nu ;)

Av Carolina - 15 maj 2011 12:15

ja så har då mannen rullat söderut så man är ensam med grabbarna några dagar. Sitter o lyssnar på gamla godingar nu =) jag inviger Nils hehe.


Ikväll ska E iväg o träna fotboll för första gången i sitt liv =) kvartersfotboll o han ska testa på att spela med borrlaget - få se om han tycker det är kul el inte. Testa bör han ju få göra iaf.


Hönorna har fått nya reden idag så nu kanske de lägger äggen i dem istället för på golvet - håll tummarna. Fina blev de iaf =)

Av Carolina - 15 maj 2011 06:30

brrr...frusen och trött....tidig morgon idag. Eftersom jag fick sova igår så får väl mannen sova idag då...la ju herr Nilsson tidigt igårkväll så får skylla mig lite själv att det blev så tidigt idag...halv sex är liiite väl tycker jag - iaf på den söndag men men


Får väl ta en middagslur med lillemannen senare istället ;)


Idag åker P iväg så blir jag gräsänka ett par dar, hade oxå velat hitta på nåt men känns inte så inspirerande med tanke på vädret så vi får se....har ju lite djur o sånt oxå som måste ha tillsyn :D


Annars har vi inga speciella planer idag, skulle ha rastat av bruna - hoppas vädret bättrar sig lite iaf, alldeles för frusen för det här känner jag hua. Men nu blir det KAFFE!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards