Alla inlägg under april 2011

Av Carolina - 11 april 2011 11:14

 
Av Carolina - 10 april 2011 16:01

hade en trevlig kväll igår med mkt prat och lite vin, god mat och så körslaget såklart =) å d gick vidare igen *yippie*


DAgen har varit rätt lugn men fått en del gjort iaf, mockat och sen städat bilen...inte superduperstädat men röjt ur det värsta å dammsugit av sätena så nu slipper jag skämmas jättemkt när jag öppnar dörrarna iaf ;) ska ta o dra av den med högtrycken oxå uppe hos pappa ikväll tror jag.


fast å andra sidan kanske det får vänta för tvivlar på att min tumme är med mig på det...gör lite ont i fel lägen o så är det ju höger !!! Men men smörjer med hiruduid så kanske det sväller av fort nog.


Imorgon blir det bvc med båda boysen, E ska ha femårssprutan och N ska få visa upp sina eksem

Av Carolina - 9 april 2011 17:26

strax före fyra imorse åkte H med morfar o S å anglade, vi följde efter när kl blivit lite humanare...åkte härifrån vid 8 och blev kvar till mitt på dan ungefär. De hade dragit fyra gäddor när vi kom o en drös med abborrar  =) Drog upp några själv oxå. Första gången H, P, E och lilleman var dit men jag tror de gillade stället=)

Skulle vara kul att ta med en båt o åka på sommartid oxå.


Nu har vi droppat barnen hos morfar o S och ska ge oss iväg på 40 årsfest själva. Hoppas det blir kuligt =)


HA en bra lördagkväll allihop å glöm nu inte att rösta p TEAM ANDREAS ikväll!!!

Av Carolina - 8 april 2011 07:15

lite småseg som vanligt på morgnarna nu för tiden.

Pojkarna är klara o jag ska dricka upp kaffet innan vi åker ner till dagis. Skulle tagit en promenix då...undrar vart jag ska gå idag då...


Fick reda på att pappa, bror o syster tänkte åka o fiska imorgon - så sugen att åka med =) får hålla koll på vädret


har en hel del att välja på att göra men vet inte riktigt om lusten finns ;) vi får se vad som händer och sker...

Av Carolina - 7 april 2011 13:23

hunden och jag sällskapade med A och hennes syster runt Kaven. Skönt men lite småblött =) sendrag lär jag få i mina ben ikväll efter att ha gått i stövlar oxå =)


ska nu ta mig en kopp kaffe till ( blivit några idag ) och sen sätta mig vid symaskinen en stund.

Av Carolina - 7 april 2011 07:22

snön bokstavligen flyter bort ute dessa dagar...det ömsom regnar ömsom är soligt o över 10 grader varmt. Hade planerat in en promenad i solsken och trevligt sällskap idag...ser lite svårt ut med solen dock....är definitivt dags att plocka upp stövlarna ur pannrummet igen! Undrar om de fortf är hela el om jag skulle behöva införskaffa ett par nya....H behöver ett par så får åka o kika hur som.


Bra väder för att sy klart byxorna o fixa lite annat härinne bara boysen blivit påklädda och ivägskjutsade. E ska ha utedag .... bäst att leta fram varma under så han klarar dagen....

Av Carolina - 6 april 2011 16:51

idag kom den där frågan jag fasat för i två månaders tid....beslutet var ändock väldigt enkelt men det känns ju iaf...har hunnit få till ngt som liknar början av en plannu och jag  tänker inte avvika alltför mkt från den...jag tänker iaf inte gå bakåt!


Nu fortsätter jobbet med arbetsproven och imorgon hoppas jag på en trevlig promenad i bra väder =D

Av Carolina - 6 april 2011 10:48

ja en är klar iaf!!! Ska sätta mig och göra klart nummer två nu och sen nummer tre =) Bara jag sä'tter mig så får jag till det, sen återstår att se om de är tillräckligt bra för att bli antagen då ...ni får hålla tummarna! Skulle vara himla kul - kanske inte ger jobb direkt men det här är något jag velat göra i sååå många år. och det är en början som kan sätta igång mig i rätt riktning hoppas jag


Hade en trevlig kväll igår - kom hem strax efter tolv så liite trött idag då ;) nästa månad ska vi vara här hemma...ja det löser sig på nåt vis det oxå...



Ovido - Quiz & Flashcards