Alla inlägg den 26 april 2011

Av Carolina - 26 april 2011 08:26

har haft en super påskhelg! Lediga tillsammans i fyra hela dagar. Vädret har varit kanon och vi har varit ute i stort sett hela tiden. Inne ser det dock ut som ett bombnedslag ;)


Hönsen har ju flyttat hem och en började gårdagen med att rymma så lika bra att öppna dörren och alla fem sprang runt härute o kollade vad vi gjorde - otroligt sociaa och roliga.


Vi har donat med ved och fixat på baksidan, ideérna börjar föda och jag kommer på mer o mer. Det känns inte längre så avlägset det där med en trädgård =)



Igår kväll red jag min häst tillsammans med Sis och Nisse - hon är ju som hon är men förutom en massa spring åt sidan i början för farliga saker så sköter hon sig ändå rätt ok. Har dock en tendens att resa sig lite för lätt är hon blir pressad....inget jag gillar speciellt mkt men förhoppningsvis går det ur henne snart....det belv några kilometer och en hel del diken =) mkt farliga i början men blev bättre allt eftersom


Pojkarna är hemma och lediga denna vecka - funderar på att kanske gå på bio med E senare och på torsdag tänkte vi hitta på nåt - ev ta tåget till Gävle =)

Ovido - Quiz & Flashcards