Alla inlägg under mars 2011

Av Carolina - 19 mars 2011 19:19

lilleman har somnat, E kollar fortfarande barnteve...men däremellan har vi även busat, ätit middag ( ugnsstekt lax med fetaost, cremefraiche och pressad potatis) smyckat oss med tatueringar big time :D och ja jag har ju fortsatt mitt stökande - tvättat osv...

Elden brinner och jag ska strax gåå fixa lite kaffe så det är klart innan mor o far kommer ner för att kika på körslaget med oss =) E har bestämt att vi ska ha fina kläder på oss *söting* han har skjorta o jeans o jag skulle ha klänning så det är fixat.


Ska gå å flytta över lilleman från min säng till hans innan han ramlar i golv oxå =)

Av Carolina - 19 mars 2011 14:26

Vaknade imorse av en liten kille som väsande sa - mamma jag kan inte svälja... riktigt tjock i halsen och halvögd. Kände på pannan o bestämde mig på stört att det var lika bra att klä på oss båda å köra ner på akuten innan P o H skulle åka. Sagt o gjort var där lagom till skiftbytet kl 7, läkaren hade haft en tuff natt o låg o sov för att orka med dagen idag så sköterskorna tog ett halsprov, tempen 38,4 ( hemma hade han 38,7), snabbsänka 102 o sa åk hem en stund så ringer vi när läkaren kan kolla honom så kanni åka hit o sen på apoteket ( iom att de öppnar 10 så skulle vi ändå inte få medicin före). Sagt o gjort for hem efter lilleman som lämnats över till farmor i all hast när de två större for till bussen mot sthlm. Vidare hem o bytte kläder, upp till morfar, hängde på vagnen.


Tillbaka ner på akuten för att träffa läkaren som tittade in i E´s hals i 2 sek, förkunnade att ja han är hemskt röd o svullen, jag ringer in penicillin.

Ner på apoteket, hämtade medicinen och sen hämtade vi hö. Första dosen fick han ta i bilen i Veckebo ;).

Handlade på tillbakavägen och när vi kom till mormor o morfar så parkerade jag E framför teven medan jag mockade.

Väl hemma är han nu riktigt pigg o leker med sin lillebror, jag har bytt till nya rentvättade sängkläder :) och hängt upp nya gardiner i sovrummet.


Ska ta och sy på veckband på de nya jag köpt till vardagsrummet oxå så får vi in lite ljus o vårkänslor =)Egentligen borde man väl putsa fönstren oxå när man gör sånt men ..vet inte om det blir nå bättre av det ärligt talat =)


Så ja det har gått på högsta växeln idag...dags att vila lite så man orkar med det viktiga KÖRSLAGET ikväll

Av Carolina - 18 mars 2011 19:35

E har haft nästan 40 graders feber hela dan så jag blir hemma imorgon. Han bad mig så snällt så istället får Jonas åka på min plats så sitter jag och grabbarna hemma i soffan och hejar fram vårt TEAM ANDREAS. Kom ihåg och rösta ni andra oxå =)

Av Carolina - 18 mars 2011 14:22

har länge gått o funderat på att göra nåt med håret nu men inte vetat riktigt vad...igår köpte jag med mig lite färg hem och idag tog jag itu med demonerna och färgadeom håret. Har inte färgat på måååånga år nu...å varje gång jag ska göra det är jag övertygd om att jag kommer att få en allergisk chock el nåt :/ verkar ha gått bra denna gång med, dock är det ju en aning onaturligt att medvetet kladda i en massa konstiga ämnen i håret o över hela huvudet....men men som sagt det brukar gå bra fast det känns ju att det bränner lite i översta hudlagret - å det är ju inte konstigt alls....


Färgen då ja...den är mörkare nu :) åt det rödbruna hållet - skulle ha klippt håret oxå men ja det får vi ta när det blir några kronor över....


Ska ner på byn o handla lite senare - kylskåpet är väldigt!!! tomt och ska faktiskt passa på att diska av hyllorna lite innan det kommer in mer där, började även att rensa ur skafferiet men orken räckte inte ända fram ;) ska även hämta ut ett paket som kommit till mig ( oss) alltid lika spännande att se hur grejerna ser ut i verkligheten :D

Av Carolina - 18 mars 2011 09:10

Mörbultad idag!!! Ont i alla muskler i ryggen :/ men sovit så skönt o det här är väl ett tecken på att det hänt nåt därbak iaf.


Sitter i sängen nu med en mkt trött lilleman, P har åkt ut i skogen o E sitter febrig framför teven.


Funderar över morgondagen, planen var ju att åka till huvudstaden o gå på körslagets direktsändning. Igår velade jag om att inte åka för det kändes långt och jobbigt o mkt folk...imorse bestämde jag mig för att faktiskt åka med och nu fick jag veta att priset höjts....känns lite sådär nu igen...kommer bli en sjukt lång dag samtidigt som det säkert kan bli skitkul. Samtidigt känns det himla skönt att sitta hemma i soffan o titta oxå....ja nu blev jag riktigt tveksam igen...

Grejen är oxå att det blir billigare att köra bil än att åka med i bussen...

Av Carolina - 17 mars 2011 15:24

åter hemma efter hudikbesöket - blev rejält trött denna gång...shit! Fick inte köra hemheller utan det fick Ingegärd göra. Lite nervös var blev hon ;).

Fem punkter är behandlade idag, nere i SIleden, ländryggen, bröstryggen o två ställen i nacken. Känns i hela kroppen att ngt är annorlunda.

Ska tillbaka 13 april o se hur det ser ut då under tiden ska jag tänka på min hållning och gärna gå "ordentligt".

Hon hade en prao tjej med idag, blev att hon förklarade allting lite extra då o det var jättekul att lyssna på vad hon gjorde och varför det blev på ett visst sätt :D

Vi tog lunch på pizzerian o sen ett stopp i Delsbo på vägenhem.


Nu har jag klippt håret på Nilsson och sen när P kommer hem från skogen går vi upp till stallet. H har lovat att mocka åt mig idag eftersom jag fick order om att inte utföra några tyngre kroppsarbeten med risk för snedbelastning under dagen ;);) 

Av Carolina - 17 mars 2011 08:02

tog en liten sparktur igår...eller tanken var att den inte skulle bli så lång eftersom jag får så ont i nacken o axlarna av att gå å skjuta nåt framför mig ;) det slutade dock med att vi tog oss runt hela sjön !!! Superskönt väder, N i sparklådan o E på den andra sparken. Superföre större delen av vägen, tills vi kom ut på länsvägen...där var det blandat om man säger så ;) 2 km blev det dra o lyfta sparkarna men hem kom vi och nyttiga kände vi oss.


HAr dock ont i huvudet nu - spänningsvärk från axlarna *suck* ska ta en tablett o sen ska jag sätta mig i bilen o styra mot Hudik för ett besök hos osteopaten! Sen kommer jag förhoppningsvis hem som en något nyare människa :D


Skulle åka till stockholm på lördag var det tänkt - men just nu känner jag mig inte så superpå...eller jag skulle gärna åka men känns lite jobbigt med attåka så många i en hel buss under så lång tid....men iofs det skulle ju vara så himla kul oxå....kanske ändrar mig under dagen idag...Vill ju gärna ner o vara med på första avsnittet - direktsändning av KÖRSLAGET!


Nä nu ska jag gå å sminka mig å göra mig klar för avfärd =)

Av Carolina - 16 mars 2011 07:40

gårdagen blev helt ok till slut =) strålande väder var det ju o även om pojkarna är krassliga så fick de komma u och få frisk luft.


På fm fick jag hjälp och sällskap ner till ridhuset med pållen - hon tycker om att det händer nåt, gick raka vägen in i transporten innan jag hann med nästan =) så när vi skulle hem beslöt jag mig för att testa lasta helt själv o d gick kanon :D.

Linade henne lite snabbt o senhoppade jag upp o red iskritt o trav en stund, Tränade lite avsaktningar o igångsättningar för att se om det fanns kvar ;) lite svängar åt alla håll o det gick så himla bra ...visst lite tjafs o lite vingligt o så men det är ju inte konstigt - hon är inte riden sen oktober.

Mest glad att hon verkade tycka att det var kul o att hon inte försökte kasta av mig haha.

Imorgon ska jag äntligen till osteopaten!!! så nu börjar det kännas som att vi kan blicka framåt på riktigt, vädret gör ju att vägarna tinar fram snabbt o blir mer kladdiga än isiga så det går att våga sig ut på dem innan tjällossningen gör dem oridbara igen.


Fortsatt förkylt här hemma dock, N är mkt piggare och funderade på att skicka iväg honom några timmar idag men han får en dag till på sig. E var lite varm imorse o har ingen röst nästan, hostar gör han oxå. Jag har ont i halsen fortfarande så ...sjukstuga fortfarande. Hade en visning inbokad ikväll men även där finns sjuka barn så den blir framflyttad en stund till tyvärr.


Tycker litre synd om E som längtat efter skidtävlingen på dagis o nu när den dagen äntligen är här kan han inte vara med :(

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards