Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Carolina - 12 mars 2011 18:04

men en mkt förkyld lilleman..han är dock vid gott mod =)


Har precis kommit hem från en kort promenix med mamsen upp till svärmor o tillbaka. öpte nya walkingskor igår för jag måste ha nåt lättare på fötterna så jag kan komma igång o gå lite mer ordentligt. Får så ont i fötterna om jag går länge i kängorna.


Just nu är det trav på tv och P lagar klart det sista på maten =), har varit en strålande vacker dag, de två stora barnen har lekt med skoter o snow racer och vi har myst på hela dageni lagom takt.

Ritat lite på hur trädgården ska se ut framöver, hinner ändra mkt än men har iaf fått ner lite mer hur jag tänkt....inte helt hundra på avstånd o sånt, lite jobbigt att gå ut o mäta just nu ;)


Blir nog en tidig kväll ikväll oxå för mig - varit vaken sen fem å det känns...har en förkylning som kryper närmare nu, rosslig i halsen, småsnorig o lite luddkänsla i huvudet :( vill inte menmen ....hade ju velat fara ner till Sjöbo med skruttan imorgon....



Av Carolina - 12 mars 2011 06:20

blev en tidig morgon idag...hade det dock på känn så la mig tidigt igår. Lilleman har feber o hosta, ramlat ur sängen två ggr inatt o tyckte han sovit nog kl 5. nu ligger han o myser under täcket i soffan med min mage som kudde men vi har hunnit med både välling, traktorer o busiga hundar här sista timmen.


Kallare ute idag oxå...brr...


Har drömt en hel massa inatt, funderat på huset och gården, vad vi ska göra och vart man ska börja...har ju stått rätt stilla härinne nu ett tag...ingen riktig ork el lust ...ska väl göra ett ryck o få klart det som släpar efter...lite lister och lite färg tex - sånt som eg inte tar ngn tid men som bara blir åsidosatt....rita lite på en trädgård så vi har en bild sen när snön smälter. Ska ju ha hönor oxå i vår så måste få till ett hönshus av ngt slag...ja saker finns att göra så det räcker egentligen. är nog  bra dumt att dra på sig mer jobb o utgifter i onödan...man ska ju göra klart en sak i taget...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards