Alla inlägg under augusti 2009

Av Carolina - 14 augusti 2009 15:43

kom på en sak han sa tidigare i sommar:


Morfar höll på å byta ytterdörr när han kom dit. Den gamla var borttagen och karmen skulle skruvas i. Emil frågar vart dörren är och får till svar att den nya ligger i transporten.

Pojken nöjer sig med det och går in en stund.


Kommer ut efter ett tag och undrar återigen vart den nya dörren är.

Den ligger ju i transporten svarar morfar .... Emil tittar på honom och säger :FORTFARANDE ???!!!!

Av Carolina - 14 augusti 2009 10:02

Ja igår var det dags för Nils första besök på akuten då =/ ingen fara på taket men man vill ju kolla de små lite extra.

Han satt i babysittern igårkväll medan jag satte dit kaffepannan i köket. Skulle precis flytta in honom i köket när masonitskivan vi har för hålet i väggen av ngn anledning ramlar ( två syskon och en pappa fanns på andra sidan ). Den landar så precist at den går ner högst upp på babysittern och lilleman får ett märke på va 5 cm på huvudet.

Vi blev alla rädda - liten mest tror jag - man har ju svårt att veta och se hur pass ett slag i huvudet tar.

När han grinat klart så var han dock som vanligt och han åt och så men sjukvårdsrådgivningen ville att vi skulle åka in för säkrhetsskull.


Så kl 20 kom jag in på akuten med honom - strax före 23 kom vi in till läkare....då hade han hunnit sova några korta slumrar, äta ett par ggr,kräkas ner hela mig typ och själv hade jag tröttnat för länge länge sen....

Var dock inget fel på honom som tur var men han fick ju iaf en koll då.


Ska ner på BVC nu snart för vägning och mätning.


Av Carolina - 13 augusti 2009 17:18

Blev enheldag i Järvsö känns det som ;). Vi har gått igenom Järvzoo med barnen. Emil är ju lite rädd för älgar så vi tyckte det var lämplig terapi sen är det ju alltid kul att se de andra djuren oxå. Fast jag tror att det är jag och Pär somärmest fascinerad =) vi fick iaf med de flesta på kort - paparazziPär knäppte och knäppte men såklart gömde sig lodjuren =( men annars såg vi alla eller det var en liten uggla som inte var på humör oxå.

Myskoxarna de stod alldeles nedanför staketet och åt - häftiga djur ....


 Sen blev de lunch på restaurang Öije . ett måste när vi är i krokarna ;) - in på Järnhuset en sväng och sen hemåt.



Nu är det dags att mocka klart och sen att plocka in de små djuren. Nils verkar dock inte riktigt på humör - han känner sig lite  åsidosatt av sin mamma ibland och börjar nu göra sin vilja hörd ibland.

Av Carolina - 13 augusti 2009 09:14


 "mamma, får jag ha nya byxorna? De med spännband på."



aj

Av Carolina - 13 augusti 2009 08:39

har träningsvärk idag =/ jag RED nämligen igår!!!! Känns så bra att ha avklarat premiären nu!Kondisen och koordinationen är ju i botten men tycker det gick skapligt iaf - behöver inte skämmas ;)


Nu i tre dagar har vi stalljouren. Syster och mamma är på väg till Gävle på tävlingar, femårscup! Vi håller våra tummar att stora grå lyfter på benen! Så ska tydligen hunden ha medicin oxå morgon och kväll.


Hämtade innertaket igår så nu ska det mätas och målas. Sågen står uppe hos pappa nu ( den nya eftersom vi hade sönder den andra här för några dagar sedan) han håller på för fullt med sin vedbod så vi får mäta här och sen åka up dit o såga ;) åså tillbaka in för å måla. Lite farande men det ska nog bli jättebra.

Men ser ut som vädrt blir helt okej idag så vi har ev lite andra planer först. Är ju sista dagarna på Hannas sommarlov nu så vi funderade på att hitta på nå kul =)

Av Carolina - 11 augusti 2009 19:04

Av Carolina - 11 augusti 2009 10:24

iaf för att vara mig den senaste tiden. Hade hovslagare kl 8 så det var bara att kliva upp =).

Har haft Hanna och Emil i sängen inatt - Pär tog Hannas säng han - smart!!! Själv har jag flyttat emil säkert tio ggr inatt. Han kan inte ligga normalt i en säng - speciellt inte om det blir varmt.

Så inatt är det min tur att sova i egen säng ;) - krypet sover ju fortf i korgen även om det börjar bli lite trångt.


Ditte är lite svullen i hö fram, antagligen har hon slagit på sig i hagen men det är väl bara att avvakta. Verkar inte vara nåt med senorna och hon är inte halt. Nyverkad nu så risken är väl att hon blir öm igen av det istället men men bara att hålla koll.


Dags att hitta på nåt denna dag oxå nu - först mocka ;)

Av Carolina - 10 augusti 2009 22:02

Har idag fått en hel del gjort. Lister både golv och tak är uppsatt i vardagsrummet, teven och fotöljerna har bytt plats så nu är det mer som det är tänkt att bli. Blev stort på nåt vis. Ska upp emd en takskena till gradinerna imorgon och en tavellist ovanför teven samt kanske lite kort o sånt.

Vet är ju dumt att sätta upp och göra iordning för mkt med tanke på att det kommer å bli rejält skitigt innan allt är klart men vill inte bo i provisorium för länge heller så - pest eller kolera liksom.


Ska krypa i säng med Nils nu, Annakarin kommer o ch verkar Ditte kl 8 imorgon -den tiden är ju jag superpigg ;) men tröstar mig med att hon hunnit köra ett antal mil redan då .... så jag har ju sovmorgon i jämförelse.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards