Alla inlägg under juli 2009

Av Carolina - 22 juli 2009 20:21

Sa lite skämtsamt idag när jag hade lunchdejt att skulle inte förvåna mig om det är hål genom väggen  när jag kommer hem idag..... mkt riktigt!!!  Så nu har det blivit ommöblering och städning inne för att kunna sova inatt.

 Snacka om mönster och färger i en salig blandning =)

Vår dubbelsäng står nu i det som varit ungarnas rum, halva våningssängen står där vår säng stått och tjänstgör även som soffa. Emil tycker det var häftigt att byta plats så han somnade framför teven.


Förhoppningsvis kommer våra fönster imorgon =)




Av Carolina - 21 juli 2009 17:15

ja var ju in till stan igår i regnvädret. Det var hur mkt bilar och folk som helst ute, alla passade på att göra stan när det ändå regnade tror jag - sen var det ju barnbidrag och sånt oxå så...


Hittade iaf en riktigt rosa klänning =O på Lindex ! Jag tror aldrig att jag haft en rosa klänning tidigare, inte ens när jag var liten. Men nån gång ska ju kanske vara den första ;). Ser inte speciellt märkvärdig ut men sitter bra på och är lätt att komma åt att amma i. Fick köpa ett linne att ha under oxå för annars blir det lite väl urringat - passar inte helt överens med amningsbh =).


Köpte lite småkläder åt krypet oxå, en jacka och två byxor i typ tunn velour, mjukt och mysigt ;).


Pär och Emil gjorde Byggmax.


Idag tänkte jag ner o kolla tapeter och lite sånt men de två gossarna och regnet fick mig att avstå från att gå in på fler butiker än nödvändigt så vi tankade och handlade mat istället.

Av Carolina - 20 juli 2009 11:10

Idag blir det inget byggande ute.. regnet har vräkt enr ett antal timmar. Bara passa på att sova och mysa ;) men nu blir det att packa in oss i bilen och bege oss till staden i öst. Pär ska förära Byggmax med ett besök och själv ska jag in på stan o kika efter lite kläder =).



Av Carolina - 19 juli 2009 10:01

Tycker vanligtvis att det är kul att kolla tapeter och komma på bra lösningar i alla rum men känns som att lusten totalt bara försvunnit....en anledning kan ju vara att det aldrig blir som jag tänkt iaf för nånstans på vägen så kompromissas det mesta bort. Måste försöka tro på en idé när jag får den, vet ju att det brukat bli bra förr om åren när jag tänkt lite utanför ramarna - dags att hitta tillbaka dit.


Ska sätta mig med mm papper och rita av husets rum och se vad jag kommer fram till idag =)

Av Carolina - 18 juli 2009 20:38

Har haft Linda med familj här på grillat nu ikväll. Emil orkade vara med ett tag, inte så speciellt matsugen men han dricker mkt iaf. Läste saga och sövde ner honom vid 19 och nu sussar han så gott i vår säng så. Hoppas att febern ger med sig imorgon.


Anders och Pär skulle fortsätta härute imorgon och på måndag el tisdag är det återbesök på Byggmax för vår del för att komplettera med lite mer skivor och isolering - blir antagligen även ett besök inne i stan för oss om vädret tillåter.


Började faktiskt kika på tapeter idag =P är ju en stund kvar men snart nog så är det dags att spackla och slipa och greja och det kan ju vara bra att förbereda sig lite....

Tak och golv måste vi oxå fixa.


Men nu ska jag gå in och sätta mig vid teven och umgås med de två vakna pojkarna.

Av Carolina - 18 juli 2009 13:23

nu har det snart gått tre veckor och jag har lessnat! Tyst jag vet att det kan pågå i måååånga veckor till....


Avslag okej det är bara att acceptera men jag tycker inte riktigt om att det gör ont till och från på högersidan. känns ibland som ägglossningsvärk, ibland som mensvärk och vissa dagar känns det ingenting. De dagar det inte känns nåt ja då blöder jag inte heller nå speciellt sen kommer en dag med värk och vips så blöder jag igen. Försökt tänka efter om jag gjort ngt speciellt dessa dagar men nä kan inte komma på nåt - däremot så är jag mer försiktig nu med HUR jag lyfter och VAD jag lyfter samt hur jag gör vissa rörelser.


Skulle ju vilja upp på nån häst snart!!!


Funderar på om Emil får sina "feberattacker" pga överkänslighet mot mygg och knott. Nu har det ju varit jäkligt mycket sånt ute och han blir ju biten hela tiden. Tidigare somrar har han ju reagerat med mycket svullnad när han blivit biten. Men då kommer vi ju till frågan hur får man en 3-åring som älskar att vara ute att inte bli biten ????? Myggmedel och kläder ja men man kan inte skydda överallt - får väl vara glad att vi inte bor i Gysinge o de trakterna iaf ;)

Av Carolina - 17 juli 2009 09:45

Snart har vi kommit så långt som Pär hade som mål att hinna före vintern =) dvs alla väggar och taket uppe.


Här ska idag fortsättas med golvisolering, golvskivor, väggisolering och asfaboard på kortsidan samt fönsterramar in.....om nu vädret håller i sig vill säga

Av Carolina - 17 juli 2009 09:28

har man väl börjat är det lite svårt att låta bli ;). Men men ibland känns det som man bara upprepar sig hela dagarna.


Inatt har Emil legat med feber, svullen på ena sidan av halsen. Antar att det är lymforna där som är svällda för han äter utan problem. Så krypet har sovit i korgen hela natten - förutom när han ätit då. Han har sovit riktigt bra å bara vaknat för mat två ggr.


Lite piggare och än så länge bättre humör idag - får hoppas det håller i sig nu. Vädret är ju oxå bättre så chansen finns att jag kanske håller mig på den trevliga sidan idag ;).

Skulle egentligen ha klätt mig och varit på väg på mindre äventyr denna dag men med tanke på Emil och även min egen ork de senaste dagarna har jag bestämt mig för att avstå. I make it up to you later - promise!!!


Stort GRATTIS  till min kära svägerska som fyller år idag - kram på dig gumman vi kommer nog förbi senare om vi får =)


Hanna ska strax åka till mamsen nu - önskar er lycka till imorgon - hoppas vädret håller i sig.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards