Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Carolina - 5 juli 2009 16:05

Har varit en skön söndag idag. Sitter just nu och väntar på att mannen ska komma hem med pizza ;) bäbis sover i vagnen och storebror myser runt å försöker att inte somna.

Vi väntar nu in regnet som verkar vara precis runt hörnet.


Behövs lite blött i backen så det kan gärna få regna lugnt och fint i ngn timme.


Bäbis gillar iaf bärsjalen som det verkar, sov gott i grodställning i den både upp till 36 och vidare upp till erspens och sen hem igen med någon matpaus emellan iofs men ändå.Skönt att kunna använda sig av den då så man har händerna fria till att göra annat med.



Av Carolina - 5 juli 2009 10:04

Lugnet har börjat infinna sig nu efter veckans kaos haha - blev lite m ycket där ett tag tror jag i värmen ;), husbyggen, barnafödsel, höskörd mm mm. Värmen har gett med sig, får se om den kommer tillbaka eller om den nu tänker hålla sig på en betydligt humanare nivå resten av sommaren.Så länge det inte hällregnar hea tiden är jag nöjd.


Fick sovmorgon och frukost på sängen idag =) mmm.... lillebror sover ännu efter morgonmålet vid 8. Tror jag ska ta o klä mig och sen när han vaknar inviga bärsjalen med enpromenad upp på 36. Pär och Emil åkte dit med Anders traktor för att hjälpa mormor ifall hon ville mocka ur fårboxen nu när det finns skopa tillgänglig.


Sen ska de diskutera hur de går vidare med bygget nu... måste betsämma hur och vad vi ska ha i fönsterväg mer ordentligt än vad vi gjort hittills....hade tänkt ha en altandörr oxå men skippar nog den och sätter enbart fönster istället. Det är nämligen dags att regla även kortsidan nu. Sen ska vi även bestämma vilka fönster vi ska...spröjs el inte ??? det är frågan! Egentligen är spröjs mer "riktigt" här men de andra har inte spröjs o då måste vi köpa till det till dem för att få enheten för vi tänkte inte byta alla fönster.......och då blir det ännu en prisfråga då !

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards