Alla inlägg under mars 2008

Av Carolina - 28 mars 2008 19:07

Ja idag har det handlat om hästar mest hela dagen. Åkte upp tll mamma imorse ( kl var satt på 07.00) var där strax efter åtta. Fixade i stallet - matade o släppte ut hälften. Städade i det andra stallet inför besöket av hovslagaren.


Lillskrutt har verkat hovarna idag o hon var så duktig!!!! Är så stolt över min lilla tjej. Hon testa lite med frambenen men inte så han var tvungen att släppa nån gång. Nu ska vi bara lära oss att sitta fast i linor oxå sen så.


Nå sen gick även det stallet ut i hagen då, mockade klart de sista boxarna innan vi styrde bilen hemåt igen - var hemma vid tolvsnåret så det blev en enkel sopplunch. Sen slöade ja framför teven en stund innan ja åkte o hämta barnens kusin o åkte till nästa stall. Mockade en box till - kommit upp i sju boxar idag!! Så drog vi iväg på skrittur - var ute i lite drygt 1½ timme. Tror nog det är första ggn dessa pållar skrittat så lång sträcka o ändå fått jobba lite i skritten - alltså inte bara skritt på lång tygel utna lite skänkelvikningar, halter o vändningar o så. Var riktigt kul faktiskt.


Ska rida damen imorgon oxå - får se om vi tar lite fler gångarter då :-).


Fick lillans pass igår oxå så nu är alla papper klara. Nu är det bara att vänta några år till hon ska ut o visa upp sig. Hon ska bara bli en riktig skönhet först - är som en ful ankunge just nu.


Har klåda på mina ben - ser nästan ut som nässelutslag men jag vet inte om att jag kommit i kontakt med nåt n ytt nu som jag ska kunna reagera på. Inget nytt tvättmedel heller. Kanske att jag helt enkelt klätt mig för varmt....


Final på så ska det låta nu snart

Av Carolina - 24 mars 2008 18:26

och några minusgrader kan det bli bättre påskväder än vad det varit idag ??? Helt otroligt skönt har det varit. Var svinkallt inatt -20 grader minst så lilla golfen ville inte starta när vi skulle åka imorse. Var ingen som var så smart så den satte i motorvärmaren.....


iaf så kom vi iväg till slut och tog skotrarna ut på sjön - mysigt värre.

Jag fick ingen fisk men de andra drog upp några stycken, mamma och brorsan fick ett par riktigt fina abborrar.


Annars har det varit en lugn dag.


Läste en fruktansvärd bok - är lite insnöad på sanna historier just nu. Läste Magdalena Graafs bok tidiagre i veckan och nu en skriven under pseudonym om hur en mammas kamp för sitt barn i vårt samhälle. Tycker synd om min svägerska som håller på å utbildar sig till socionom - inget lätt yrke hon får. Verkar finnas många gamla rutiner och viljor att slåss emot där. Man blir verkligen fundersam och man blir verkligen tacksam för att man har det så bra som man har det.


Av Carolina - 23 mars 2008 20:29

Just det har TÄVLAT idag....startade i ungdomssektionens poänghoppning i högsta klassen - hela 60 cm. Var skitkul. Blev ju tillfrågad om jag ville ut o tävla lite i vår så då körde vi en testtur idag. Eftersom det ändå var tävling så fanns ju en bana uppbyggd å då kunde vi lika gärna vara med på det som att ha en vanlig träning liksom :-). syrran hade med sina två småttingar oxå. De skötte sig okej.


Nu måste jag fixa medlemskort o licens då om jag ska ut o starta lite. Kul sörru - länge sen sist men vi hoppas att det ska gå bra.


Ska på sjukan på tisdag o ta lite prover....huva.. gillar inte sånt nå vidare men har ju själv ringt o fråga efter det så nu är det bara att bita i det sura äpplet. Har haft så ont i kroppen sista dagarna och är så sjukt trött, iofs är det kanske inte så konstigt att man blir trött när man går med konstant muskelspänning men iaf. Var ett tag osäker på om jag verkligen skulle starta idag men är glad att jag gjorde det.


Nu ska jag in i duschen o sen blir det nog ännu en tidig kväll bredvid emil.

Av Carolina - 22 mars 2008 18:07

Håhåjaja. Igår var det fisketävling big time igen. Vi hade en fyrpool....syskonen + hangarounds.

Var en kul dag, blåste skitkallt på morron när vi kom ner - höll på å förfrysa oss totalt så det blev en vända till mamma för å fylla på med kläder o hämta födelsedagsbarnet. Emil blev ju två år igår. Planen var tårta på isen men vädret tillät inte detta.


Så där en fyrtio minuter in i tävlingen så hade det kunnat gå riktigt illa....se bilden....denna skoter har varit ett hett chattämne sista veckan - ryktet gick om ett lotteri med den som första pris. Nyservad var den innan start.


Vi satt lugnt i våra stolar o började få ordning på kaffekok o matsäck när det hördes ett råmande från andra sidan sjön - vi såg ett snömoln o sen en skoter som stack rätt ut genom poolerna o upp över strandkanten vidare över en täkt för att flyga över ett stenröse en halvmeter ifrån en kraftledningsstolpe......gasen haka upp sig när den stackars tjejen skulle starta o åka tillbaka till sin pool. Shit vilken tur att hon inte satt på den för då hade det gått illa. Men j-klar vad den gick - hade vi aldrig trott om den.

Och att den klarade sig så långt - hade två riktigt rejäla flygturer där den sista var på minst 20 meter. Brorsan sa det han att ja om de så får 100 försök på sig så lär de inte komma lika långt innan de kör tipp nån gång.


Tydligen hade den gått på en stol så en kille hade fått slänga sig ur vägen och ett angeldon hade visst fastnat i boggien men annars så var det bara skotern som skadade sig.


HUr gick det i övrigt då - tja solen kom så småningom så det blev en del fräknar, vi fick kaffe och kolbullar men inte blev det nå fisk för vår del så vi får väl öva vidare till nästa år för då vill vi ha revansch!!



Av Carolina - 19 mars 2008 12:49

Blä Blä Blä vad illa det känts idag! Sovit urdåligt inatt, ont i hela kroppen, tungt å andas ochkarmp i musklerna. Kände mig febrig igår. Imorse när jag vakna kände jag hur tålamodsgränsen låg långt under det normala. Var skitjobbigt att komma iväg på dagis med liten. Hade helst inte gått ut men samtidigt hade ja nog inte orkat ha han hemma heller.

Blir deprimerad på det här. Hur kul är det att känna att man inte orkar göra ngt utan att bli helt slut i hela kroppen liksom. Har absolut noll kondition kvar.


Red ju i måndags - meningen att jag ska rida idag oxå....suck... ville verkligen men vet inte om det komer att gå. Kanske om Pär följer med o hjälper mig så jag kan ut o skritta i alla fall. Red iaf inget speciellt hårt i måndags men var så trött efteråt så det kändes som hela kroppen skakade invärtes. Somna halv nio på mån kväll o sov till åtta på tis morgon. det är ngt som ligger o drar i kroppen. Ringde HC imorse och har fått tfn tid med läkare i em ( efter 16) var in o tog lite vanliga hälsoprover före jul o de visade inget speciellt - tänkte faktiskt be om ett Twar prov nu för å utesluta iaf. För som det känns nu så kan det mkt väl vara det o då tror min hjärna på det o då vågar ja absolut inte anstränga mig så blir det ännu värre i värken. Hade väl aldrig trott att jag skulle se mig själv som blivande smärtpatient - men så känns det ibland.


Det tar j-vligt mkt på krafterna att gå å ha ont hela tiden, även om man försöker hitta logiska orsaker till varför det gör ont så är snart gränsen nådd. Höll på å bryta ihop idag. Pappa kom ner o höll mig sällskap ett tag, hjälpte mig iväg med lite skräp på återvinningen och bjöd på lunch sen.


Funderar på att försöka mig på yoga kanske...vill dock inte göra det i stor grupp utanvill ha lite merprivat tror jag. Har ju skitsvårt att slapna av och bara vara, känner att ja sprungit från det ena till det andra sista månaden. Måste ha nåt att sysselsätta tankarna med annars blir det jobbigt.


Värk och paniksyndrom och depressioner går inte ihop... blir lätt för mycket.


Eller som pappa sa - du kanske inte ska kräva så mkt av dig själv......han är vis min pappa


Av Carolina - 18 mars 2008 12:29

Ska skynda mig och skriva lite nu innan jag knäpper av datorn o går o äter lunch.

Ska egentligen sy gardiner det var därför jag gick in hit men kom på att jag var tvungen att skicka in bild till Grattis i tidningen på Emil. Så då fastnade ja lite lätt här ett tag.


Red igår - gick bra och var jätteskönt. Fick oxå en fråga om jag kan tänka mig att starta ngn tävling i vår med en annan pålle. Det skulle vara skitkul. Ut o skutta litegrann....är tre år sen ja sist hade licens typ. I juni är det exakt tre år sen ja startade en tävling sist. Har ju varit gravid emellan o inte haft ngn att starta på. Men nu så kan det bli av igen då.


Måste kolla upp medlemsavgifter och tävlingstermin nu så kan jag hänga på syrran ut. Synd bara att min kondis är så urdålig..flås...men den blir nog bättre den å.


Nu ska jag äta

Av Carolina - 17 mars 2008 14:20

Trött imorse. Höll på å somna nu o när jag låg bredvid Emil så han skulle kunna sova lite middag. Vill inte nå gärna somna här hemma men samtidigt ser man ju hur trött han är. Svärmor ringde dock precis innan ja somna så nu är ja uppe. Är bra det - somnar jag nu så får jag nog svårt att sova inatt.


Skulle ha satt mig o gjort iordning en matsedel för denna vecka, sen skulle jag ha klippt till tyget till mina rumsgardiner. Har snabbputsat fönstren iaf. Emil hjälpte till vilket betyder att jag kommer att få göra några fönster en gång till....:-) han kan den lille.


Ska ut o rida ikväll när Pär komemr hem. Kul men samtidigt är det ju lite nervöst. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Blir nog en vända längs efter vägen så får vi se hur hon känns och vart vi svänger. Har ju bara ridit henne en gång förr och då skrittade vi bara i stort sett. Tänkte att jag skulle vara duktig och försöka rida flera dagar denna vecka - henne idag då och så kanske en annan ti-on och kanske en tredje el så till helgen :-) det finns hur många som helst som vill ha hjälp egentligen så man behöver ju inte ha en egen för att få rida. Är mer för att man vill ha lite mer bestämmanderätt som man vill ha dem själv.


Min egen lilla skrutt ( inte så jätteliten längre) har nog växt om Nisse på höjden nu tror jag. Vi tog en liten kort promenad i lördags o gick över ett litet dike som var jättefarligt så man var ju faktiskt tvungen att hoppa högt och nästan på sin matte. Hon behöver stimuleras för just nu växer hon inget utan all överskottenergi går åt till att försöka busa när man leder in o ut till hagen. Hon ser ut som en björn oxå men pälsen börjar släppa nu så ska ta o försöka få bort så mkt som möjligt nu så kanske det kommer fram en lite vackrare dam därunder. Ska fixa fram kort oxå. Är dålig på det men det kommer.


Tänk på fredag blir Emil två år gammal. Idag är det två år sen jag hade bf. Häftigt! Liten blir stor fort.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards