Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Carolina - 22 mars 2008 18:07

Håhåjaja. Igår var det fisketävling big time igen. Vi hade en fyrpool....syskonen + hangarounds.

Var en kul dag, blåste skitkallt på morron när vi kom ner - höll på å förfrysa oss totalt så det blev en vända till mamma för å fylla på med kläder o hämta födelsedagsbarnet. Emil blev ju två år igår. Planen var tårta på isen men vädret tillät inte detta.


Så där en fyrtio minuter in i tävlingen så hade det kunnat gå riktigt illa....se bilden....denna skoter har varit ett hett chattämne sista veckan - ryktet gick om ett lotteri med den som första pris. Nyservad var den innan start.


Vi satt lugnt i våra stolar o började få ordning på kaffekok o matsäck när det hördes ett råmande från andra sidan sjön - vi såg ett snömoln o sen en skoter som stack rätt ut genom poolerna o upp över strandkanten vidare över en täkt för att flyga över ett stenröse en halvmeter ifrån en kraftledningsstolpe......gasen haka upp sig när den stackars tjejen skulle starta o åka tillbaka till sin pool. Shit vilken tur att hon inte satt på den för då hade det gått illa. Men j-klar vad den gick - hade vi aldrig trott om den.

Och att den klarade sig så långt - hade två riktigt rejäla flygturer där den sista var på minst 20 meter. Brorsan sa det han att ja om de så får 100 försök på sig så lär de inte komma lika långt innan de kör tipp nån gång.


Tydligen hade den gått på en stol så en kille hade fått slänga sig ur vägen och ett angeldon hade visst fastnat i boggien men annars så var det bara skotern som skadade sig.


HUr gick det i övrigt då - tja solen kom så småningom så det blev en del fräknar, vi fick kaffe och kolbullar men inte blev det nå fisk för vår del så vi får väl öva vidare till nästa år för då vill vi ha revansch!!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards