Alla inlägg den 10 mars 2008

Av Carolina - 10 mars 2008 13:20

Ja så ser det ut utanför fönstret - man kan bli deprimerad för mindre helt klart.


Har fått klart mitt kontor nu, gardinen sitter på stången men är inte färdigsydd.....Annars är det klart. Ska försöka orka gå igenom kartongerna med papper som står i vardagsrummet senare idag. Känns inte så inspirerande - speciellt inte som Emil säkerligen vill hjälpa till med det.


Har fixat upp på diskbänken idag, Emil hjälpte till med det resultatet att hela han var blöt :-D Hoppsan såd et kan gå - hade jag inte alls knnat räkna ut innan haha.


Känner att jag så sakteliga börjat ta mig igenom den värsta skiten här i huset nu, börjar se någorlunda ut, förutom att det ligger högar med skräp som ska på diverse insamlingsställen.


Torktumlaren har rasat - lyxproblem kanske men i en familj med två katter en mkt långhårig hund och hästar som fritidsintresse är det en ovärderlig maskin när det gäller att hålla barnens kläder någorlunda hårfria. Känns inte så kul att behöva rolla alla kläder innan man går in på dagis för att undvika hår överallt. Så var och tittade på nya idag, finns från 3900 kr och uppåt. Såg en som jag gillade men prislappen på 6995 var lite häftig just nu. Till saken hör att vi kört den gamla tumlaren på övertid i drygt ett år tror jag - kanske mer. Den är en brandfara så jag tror inte jag vågar låta Pär fixa den nå mer. Skulle vilja ha en med ställbar temp och lite olika program inte bara tidsinställning som nu.


Helgen har varit bra annars, lördagen städades det. Pär var lite hängig o hade feber. Sen igår sööndag var vi i Holänna större delen av dagen, åkte skoter och fixade i stallet litegrann. Både Emil och Hanna var nöjda när vi åkte hem tror jag.


Vi ska angla på långfreda´n nu är det bestämt. Brorsan anmälde oss till tävlongen i lördags så nu är det bara att hålla tummarna för att isen ligger kvar i det här plusgradiga regnandet. Emil fyller ju två år den dan så det blir kanske tårta på isen haha. Vi ska hämta Hanna på torsdagen och så sover vi i Holänna på natten så vi slipper stressa på morronen. Då kan vi fixa hålen redan på torsdag kväll oxå - jättesmidigt.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards