Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Carolina - 16 mars 2008 21:23

Håhåjaja - att man blir så trött av att köra lite bil och titta på tävlingar en hel dag - eller egentligen en halv dag.

Har varit hästchaufför åt syrran idag. Kört 26 mil bil, första gången sen vi köpte denna bilen som jag tankat upp den fullt....(var så jag körde på bensinångaorna in på Jet, fick i 66, 5 liter bensin i en 70-liters tank....) Nåväl åkte upp till syrran på fm med nytankad bil sen rullade vi iväg på rad hon o jag till Söderhamn med två kusar. Mammas lilla förvuxna ponny skulle debutera på tävling... stor dag för en liten fyraåring. Han skötte sig alldeles utmärkt men han var lite loj och gick o knep med rumpan - när vi väl kom hem nu ikväll så visade det sig varför...han fick kolik! Nåja han insats på banan var iaf godkänd enligt oss på läktaren - domaren var av en lite annan åsikt verkade det som men hon visste iofs inte att han bara är fyra år.


Den andra som var med är fem år och han har heller aldrig startat en dressyr eftersom han är mer hoppinriktad men eftersom han ska säljas så är ju alla sätt bra för att synas och det skadar ju aldrig att få en start iaf. Han skötte sig oxå kalas. Fick lite dåligt betalt men så är det ju med bedömningssporter - man kan inte vara nöjd jämt. Nu är jag dock helt färdig i kroppen - förstår inte varför jag ska spänna mig så hemskt när jag kör - undrar om det är för att det är länge sen man höll på. Ett tag körde man ju häst nästan varje dag typ - nä men några ggr i veckan iaf.



Vet inte om jag skrivit det tidigare men börjar allvarligt fundera på om jag har en whiplash skada i min nacke - ibland känns den så konstig och vem vet nu när man är lite dåligt musklad kan ju alla möjliga grejer komma fram ju.


Var på intervju i fredags - kanske kan vara intressant. Är lite för lite timmar egentligen och lite för dåligt betalt men kanske en stund om jag inte får nåt annat och det fanns ju chans att ändra arbetstider och projekt senare när man väl startat och blivit anställd där liksom.


usch vilka långa meningar och vilken dålig svenska det blir ikväll...skyller på trötthet och en busig pojk i knäet, han vägrar lägga isg utan mig när jag varit borta hela dan så nu är det marsch till sängen - God Natt!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards