Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Carolina - 12 mars 2008 14:59

Barn är smarta....två dagar nu har Emil gått jätteglatt in på dagis och vinkat av mig med ett leende på läpparna - allt för att mamma ska gå å jobba o inte bara vara a-lös hela dagen.

Av Carolina - 12 mars 2008 14:46

Så! Har varit på rekryteringsmässa idag och tränat på att sälja mig själv. Känner mig inte direkt hemma på det, vet som inte hur man ska börja prata med ett företag som kanske(!) söker mer personal. Enklast var det ju när de hade en duktig kille/tjej som berättade vad de gjorde och vad de sökte för någon så kunde man sen berätta lite snabbt om vem man är och vad man gjort tidigare.


Lämnade iaf min presentation till några stycken och tog några visitkort och sa att ja skulle skicka CV och presentation till dem så får jag hoppas att någon iaf hör av sig. Vill ha ett jobb nu.

Kan ju inte leva på a-kassan direkt så det blir lite tufft nu. Har ju ett på gång men det beror på om de landar sin kund om de kan anställa el inte så de vågar inte lova just nu. Jag ska återkomma igen om några dagar. Känns lite vagt och osäkert när de säger så men å andra sidan så kanske det är positvt i deras ögon att jag faktiskt ringer o ligger i lite.


Tycker det är skitsvårt det här med att skriva brev o så, svårt att få fram mig när man läser i ett brev för jag har gjort så j-kla mkt så i värsta fall låter man som en hoppjerka typ. Och sen söker jag ju jobb inom en sektor jag aldrig varit förut så jag måste nog helt enkelt bita i det sura äpplet och börja söka upp folk istället. För de verkar nöjda med de intryck de får när de träffar en personligen.


Jobbade igårkväll, var kul men aj va ont ja hade i benen efteråt och trött i huvudet. Mens fick jag igår em dessutom så gick på magnecyl mot värken oxå. Ska ha två lektioner ikväll oxå. Slutar dock redan kvart över sex ikväll så det blir lite tidigare än igår ( var hemma 21.30) Pär var på föräldramöte på dagis och det höll på lika länge de nästan, han hade komit hem vid 21.15 typ. Mamma hade lagt barnen och fixat.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards