Alla inlägg under november 2010

Av Carolina - 19 november 2010 08:18

jaha fredag 19.e idag....svetstekniska har möte i sundsvall kl:17 därefter middag o show på casinot. Vi är anmälda och det kan säkerligenbli skitkul! Dock 'r inte lustenjättestor...katten släppte N ut igår och även om hanvar in på gården igårkväll en sväng så är han fortfarande ute :( vill ju inte gärna lämna han så...E är i stort sett feberfri men hostar.


Har sett fram emot att åka upp till stan - IKEA väntar och lite annat oxå - menvet inte om jag kan slappna av o hitta det jag ska om jag ska fundera på de här hemma. Behöver visserligen lite lugn o ro och en natt borta är inte helt fel men jag vill väldigt gärna vara hemma oxå....har dock barnvakt, de är dock oxå bitvis förkylda ....


Tog iaf tag i en sak igår - nästa vecka åker jag på bergsåker med D för en koll.

Av Carolina - 18 november 2010 10:41

har en hel massa planerande att ta tag i känns det som fast jag har ingen aning om vart jag ska börja...kanske med det som är närmast förestående ?


Har iaf haft en mkt lugn o skön morgon....E var upp emed P o åt en första frukost då. Mkt piggare idag - skönt! Hoppas att det inte tar omtag så det här är lugnet före stormen.

N o jag klev upp strax före åtta å sen har vi sullat runt. Druckit kaffe / välling badat honom ( riktig skitunge hehe) o bara myst i soffan. E vaknade igen vid 10 !! sjusovare där ;). Så nu har han ätit sin andra frukost och vi klär på oss så smått =)


Igår kväll var jag ARG - ingen anledning utan bara arg. Inte sådär uttröttat sur o vresig på gränsen till ledsen o hysterisk utan en riktig arg känsla inuti hela mig. Kände för att ha sönder något, bara rasa utan att tänka det minsta på konsekvenserna.


Istället la jag mig och läste - förflyttade mig in i en annan värld ett tag. Efter att ha sovit inatt känns det som jag är bättre rustad att möta världen igen.


Undrar vad detta beror på egentligen ? analyserande är väl bara förnamnet på det jag gör men iaf...kroppen och psyket gör uppror mot något men jag kan inte komma på vad jag ska göra, vilken väg jag ska gå för att det ska kännas rätt....det handlar inte så mkt om nya val tror jag - mer om att fullfölja de som redan är tagna och leva dem på riktigt.

Av Carolina - 17 november 2010 17:17

varit hemma med en mkt förkyld och dämpad Emil idag. Pär har haft revision på jobbet och det var meningen att vi skulle ha barnvakt men ja det blev inte så då. VAB fär mig istället.


Kallt som fasen har det varit men mkt fint!! Varit mest inne, eldat, vikt tvätt, dammsugit, diskat - ja det vanliga som ska göras. Nils tog en lååång middagslur och E har suttit parkerad vid teven under täcket mer el mindre hela dan.


Tog med mig N upp till stallet o tog ut hästar imorse sen var vi upp nu när Hanna kom från skolan och mockade och tog in D. Sis och pappa var nästan hemma då så de andra fick stå kvar ute och äta upp sitt hö tills de kommer.


Av Carolina - 16 november 2010 10:22

har mkt produktiva bihålor idag...nåja så länge jag slipper få en inflammation i dem så är jag  nöjd


Emil blev dålig igårem, la sig självmant i sängen vid femtiden o där har han legat till imorse, vaknat o pratat med jämna mellanrum, feber och ont i halsen men vid gott mod iaf.


Sovit rätt bra mellan hans patstunder men var ändå trött imorse när det var dags att kliva upp.

Av Carolina - 15 november 2010 20:29

följande scenario utspelade sig efter jobbet idag...

kom körandes genom sjöbo och kände att bilen drog mer o mer åt höger, lyssnar lite extra å inser att - d där låter inte som det ska....

stannar bilen o ser att det är PLATT på höger fram...rullar åt sidan bredvid ett gatljus och funderar....

- har jag extrahjul?

- har jag fälgkors?

- nåt att klä på mig ?

- domkraft som fungerar?


kliver ur bilen iklädd...pennkjol, stövlar o nylonstrumpbyxor...ingen optimal klädsel för däckbyte i snö, mörker och 4 minusgrader.


Lyckas hitta ett par överdragsbyxor dock i bilen - lycka =) - nu kan jag ställa mig på knä utan att bli blöt haha.


Sen var lyckan slut..inget fälgkors så långt ögat når...ser mig omkring på husen bredvid...4 av 6 ser inte ut att ha ngn hemma.

Hittar en snäll man som är barnvakt och som lånar ut sitt kors till mig, samma snälla man stannar senare till för att kolla hur d går innan han hämtar barn. Då har jag fått lös två av fyra bultar o hunnit bli lätt uppgiven några ggr. Med hans hjälp lossnar bult nummer tre sen är han tvungen att fara.

Kämpar vidare och känner att - va faan det här kan ju jag varför ska det inte gå idag då????

Å se där bult nummer fyra lossnar! =) YES...då var det bara domkraften kvar då.........ja just det.....den var ju ett helt eget kapitel!


Kapitulerar - det är kallt det är mörkt o jag vill hem - ringer min kära stora lilla bror som snällt rycker ut å hjälper sin syster.


Lite skönt i hjärtat att inte heller han lyckas fixa det med orginaldomkraften utan får ta den från sin egen bil ;)


Summa sumarum - jag VET hur man gör och kan egentligen fixa en punktering men skönt att veta att det finns folk som hjälper andra.

Dessutom har jag nu fått punktering utan att kvadda bilen i samma veva ;) att sen köra hem med ett sommarreservdäck...ja det var en annan historia

Av Carolina - 15 november 2010 12:43

haft ont i huvudet i helgen och är supertrött, nu börjar jag få ont i magen oxå...det är nog så att det är mens på gång alltså - men inte mkt PMS denna gång ;) eller iaf tycker inte jag det....kanske de där hemma tycker annat :P



Var upp till marre på lunhen, hon hade den stora äran att vara barnvakt åt buspojkaarna några timmar idag =) tror det gick rätt bra men kan tänka mig att hon gärna lägger sig och vilar en stund nu :)


Skull eiofs jag oxå vilja göra nu....skulle haft ett par tandpetare el tändstickor att hålla upp ögonen med ;) - har ju en extra tablett vid behov för gallproblemen o ger mig fan på att det är den som gör mig så jäkla trött.

Av Carolina - 14 november 2010 08:36

Fars dag idag. Jag tycker det är lite krystat och jobbigt med såna här dagar egentligen. Vet ju med mig själv att man går å ser fram emot dem på ett sätt men å andra sidan tycker jag det bättre att visa sin uppskattning i vardagen året om istället för att känna sig nästan tvungen att göra det en speciell dag....


oavsett vad så önskar jagg alla pappor en trevlig dag idag  

   

Av Carolina - 13 november 2010 16:10

Inte så flitig här inne på några dar =) Igår var jag och pojkarna till ärila och badade, öppna förskolan hade bokat två timmar. Vi komupp strax före elva och badade till12. Köpte lite snabblunch (?!) på Ica sen for vi till Ygsbo och hälsade på Elin och barnen. Där fick supergott fika ( nybakade cocostoppar ) och trevligt sällskap.

Väl hemma blev det stallpyssel, skrutt fick gå ut en stund i pojkarnas hage medan jag mockade.


Idag släppte jag henne ensam i hagen nedanför volten, var lite rädd att hon skulle få för sig att springa och därmed halka men honstod så snällt och åt sitt hö. Fixade brodd sen mitt på dagen ( inte de jag ville ha men de får duga så länge) så när vi kom hem från köpingen blev det stallet igen.

Nu skruva brodd - en helt ny erfarenhet för damen ifråga. Hon skötte sig dock helt OK. Gillar inte att behöva stå med benet uppe länge och på brodd nr 8 tröt orken totalt. Då orkade inte heller matte hålla i så resultatet blev att hoven gick i golvet med enbrodd halvägs.....det ledde ju då i sin tur till att gängorna blev sneda! Så där fick pappa rycka ut och gänga om hålet.


Nu sitter de där och vi har promenerat in dem genom byn och tillbaka =)



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards